Evet işte benim falımda da tekrara düşüyor. Fal sepetinde birçok beğendiğim yorumcu varken bir daha ona fal atmam yaniHızlı cevap attı bu konuda takdir ettim zeliş can'ı.. Tabi sorduğum soru sağlıkla ilgiliydi. Sürekli aynı cümleleri kurmuş. Stres yapma olumlu ol ben kötü bir şey görmüyorum gibi. Bu şekilde 7 dk sürmüş.
Yesil Cingene bende bilmisti aslinda anlik durumlarda karsi tarafin hislerini iyi yorumluyor gibi ama bilemedigi kisimlar da olmustu. Elfin bende hep bilirdi, cok baktirdim ama son falinda yanildi dedigi gibi olmadi. Ares maalesef anda fena olmasa da gelecek hep patladi bende, Doga Dan da fena degildir ama anlik durumlarda sanirim en iyisi Elfin Demet ve Yesil Cingene, ama ikisi de sende ayri konusmus. Eski sevgilinin geri donmesi veya iletisim kurmasi icin meditayson yapmayi deneyebilirsin. Ingilizcen varsa su meditasyonu uygulamayi yap derimMaalesef hala unutamadim ve hayır iletişimimiz yok. Cogu beğenilen yorumcularda onun da sana karşı özlemi var falan diyor ama bilemedim.
Insallah en kisa zamanda konusursunuz, Allah tüm sevenleri kavustursun…Maalesef hala unutamadim ve hayır iletişimimiz yok. Cogu beğenilen yorumcularda onun da sana karşı özlemi var falan diyor ama bilemedim.
Sen kimi önerirsin peki fal sepetinde? Şöyle uygun kredili ama mantıklı yorum yapan.Evet işte benim falımda da tekrara düşüyor. Fal sepetinde birçok beğendiğim yorumcu varken bir daha ona fal atmam yani
Cok tesekkur ederim bi bakacamYesil Cingene bende bilmisti aslinda anlik durumlarda karsi tarafin hislerini iyi yorumluyor gibi ama bilemedigi kisimlar da olmustu. Elfin bende hep bilirdi, cok baktirdim ama son falinda yanildi dedigi gibi olmadi. Ares maalesef anda fena olmasa da gelecek hep patladi bende, Doga Dan da fena degildir ama anlik durumlarda sanirim en iyisi Elfin Demet ve Yesil Cingene, ama ikisi de sende ayri konusmus. Eski sevgilinin geri donmesi veya iletisim kurmasi icin meditayson yapmayi deneyebilirsin. Ingilizcen varsa su meditasyonu uygulamayi yap derimbende yaramisti her yaptigimda, iletisim olmayanlar da deneyebilir ama burada onemli olan acik yesil isigi hayal etmek, kisinin mesaj atacagina emin olmak ve meditasyonda guclu bir bir istekle yapip yani kalpten isteyip bitince o enerjiyi o kisiden cekmek, yani unutmak gerekiyor.
Amin canim insallahInsallah en kisa zamanda konusursunuz, Allah tüm sevenleri kavustursun…
Benim çok öneresim var ama şimdi talep olunca kredisi artar diye korkuyorumSen kimi önerirsin peki fal sepetinde? Şöyle uygun kredili ama mantıklı yorum yapan.
Çok teşekkür ederimBenim çok öneresim var ama şimdi talep olunca kredisi artar diye korkuyorum
Ama sizlerede kıyamıyorum; saçma sapan yorumlara servet döktük hepimiz zamanında; ki öyle bir dönemdeyim ki ; psikoterapi parasını resmen fala gömüyorum :)
Falsepetinde benim son zamanlarda Asu Orman ile enerjim çok tuttu ve 21 dakika civarı yorum yapıyor; özellikle yıldıznamesini öneririm
Ben baktırdım da ona genel bir yorum yapmıştı herkesin tahmin edip söyleyebileceği şeyler tavsiye etmem o yüzdenKızlar araya kaynamış tekrar soruyum gül taşı burda biri önermişti ama sonra o mesajı bulamadım oneriyormusunuz binnazda daha önce baktiran oldumu
Fal sepeti Asu Orman online oldu, yıldızname yolladım. İyi şeyler duymak istiyorum artık.. Sağlığınızın kıymetini bilin hanımlar, aşk, meşk hepsi hikayeymiş.. 30 yaşım bana bunu öğretti.
Geçmiş olsunGeçmiş olsun faldaşımız, umarım ciddi bir durum yoktur. Maalesef bende diş eti iltihabı oldum sıkıntıya girdim. Yeniyılı kırmızı dişetleriyle açtım
Fal sepeti Asu Orman online oldu, yıldızname yolladım. İyi şeyler duymak istiyorum artık.. Sağlığınızın kıymetini bilin hanımlar, aşk, meşk hepsi hikayeymiş.. 30 yaşım bana bunu öğretti.
Geçmiş olsun kızlar umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.Geçmiş olsun faldaşımız, umarım ciddi bir durum yoktur. Maalesef bende diş eti iltihabı oldum sıkıntıya girdim. Yeniyılı kırmızı dişetleriyle açtım
Falcılar bazen sağlıkla ilgili yorum yapmak istemiyorlar bu konuda sıkıntı yaşadığınız oldu mu?Geçmiş olsunbende ciddi bir şey olmamasını umuyorum, ama alt üst oldum psikolojikmen.. Önce hamilelikte yaşadıklarım ve sonrasındakiler gerçekten çaresiz hissediyorum artık..
Ben 1 buçuk sene belki daha fazlası oldu fal baktırmıyordum. Astrolojik olarak birkaç kez yardım aldım bu sürede. Hamileliğim de özellikle uğursuzluk geliyor diye hiç baktırmadım. O yüzden yorum yapmak isterler mi geri mi çevirirler bilmiyorumGeçmiş olsun kızlar umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Falcılar bazen sağlıkla ilgili yorum yapmak istemiyorlar bu konuda sıkıntı yaşadığınız oldu mu?
Bazıları özellikle belirtiyor ya sağlıkla ilgili bakmıyorum diye. Hassas konu insanlar etkilenebilir diye herhalde öyle düşündüm ama esas sebebini bilmiyorum. İnşallah Asu Orman güzel haberler verirBen 1 buçuk sene belki daha fazlası oldu fal baktırmıyordum. Astrolojik olarak birkaç kez yardım aldım bu sürede. Hamileliğim de özellikle uğursuzluk geliyor diye hiç baktırmadım. O yüzden yorum yapmak isterler mi geri mi çevirirler bilmiyorumAsu Orman msj attı site üzerinden 2 saat sonra bakacağım demiş, uyumadım bekliyorum..
İnşallahBazıları özellikle belirtiyor ya sağlıkla ilgili bakmıyorum diye. Hassas konu insanlar etkilenebilir diye herhalde öyle düşündüm ama esas sebebini bilmiyorum. İnşallah Asu Orman güzel haberler verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?