Ne hediyesiiBu arada fal sepeti güncellenmiş gördünüz mü kızlar? siz de güncelleyin çok beğendim. Ama kredi yükleyince hediye geldi bir tek bana mı anlamadım size de oldu mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne hediyesiiBu arada fal sepeti güncellenmiş gördünüz mü kızlar? siz de güncelleyin çok beğendim. Ama kredi yükleyince hediye geldi bir tek bana mı anlamadım size de oldu mu ?
hediye kredi :))Ne hediyesii
Ayyy kızlar kızlar ben fal sever olarak gorunuyorum suanda ve hedıye kredımı aldımhediye kredi :))
150 kredi demi:)hediye kredi :))
yesss :)))150 kredi demi:)
canım o yenılerden. Ben yenı gelenlere hep bir şans vermek isterim genelde. Çünkü aralarından çok iyileri çıkıyor. Ben alisaya geçen hafta baktırdım. sorularım mevcut duruma yönelikti. O yüzden anda çok iyi baktı. bir dene derim. Vade verdiği bir açılım yaparsa buradan yazda tutarsa bır de gelecek zaman için baktırayım, aklımdaki kişiyle ilgiliKızlar falsepeti Alisa güneşi deneyen oldumu
Canım baktırdım zaten kaçar mı hiçcanım o yenılerden. Ben yenı gelenlere hep bir şans vermek isterim genelde. Çünkü aralarından çok iyileri çıkıyor. Ben alisaya geçen hafta baktırdım. sorularım mevcut duruma yönelikti. O yüzden anda çok iyi baktı. bir dene derim. Vade verdiği bir açılım yaparsa buradan yazda tutarsa bır de gelecek zaman için baktırayım, aklımdaki kişiyle ilgili![]()
aa gerçekten mi asbjbjdCanım baktırdım zaten kaçar mı hiçvade verdi tutarsa söylerim bende iyi olduğu düşünüyorum nokta atışları vardı çünkü birde eski sevgilimin ismindeki tüm harfleri verdi böyle bir şey nasıl olabilir yaaa
![]()
Evet dkmdmdmaa gerçekten mi asbjbjd
Merhaba. Bu bakımlardan çıkan oldu mu acaba?Sembol cafe serkan dediğiniz caddedeki sembol mü ? Eğer öyleyse en az 4 kere baktırdım. İlkinde masaya oturduğumda adımla seslenmişti, ki adım çok bilinen bir isim değildir ve masada hiç adımla seslenilmemişti. Sandalyeden düşüyordum adımı söyleyince…![]()
Ya varya su falevi uygulamasina nekadar Falci varsa heeeepsi çöp, benim beyendigim bir erkek vardi eski is yerimden sonra ordan çikali çok oldu ve ona ilk adimi atmak istedim onu aradim Ama Bulamadim , bu konuyu da nekadar falci varsa o sitede hepsine baktirdim , tanisma imkani var mi diye Sordum bazilari olmiyscak, bütün yollar kapali vs vs olumsuz olumsuz konustular simdi 1 ay önce onu social mediadan buldum ve takipdeyim iyi falci olsalardi bunlari görmeleri lazimdi!!!!….. ve her falda seni beyenen daha var sana açilicak bilmem ney, hep ayni yorumlar bana ne baskasindan , öyle biri zaten yok , yane Ben mi görmüyorum … yok 2 ay 4 ay is yerinde biriyle tanisican sen görmüyorum hep Ayni kopyala yapistir yorumlar ve sunu da eklemek istiyorum o sitede bir olumlu bir olumsuz yorum yapliyor cok celisen yorumlar , son olarak Fal uygulamadaki falcilar hepsi çöp asla ve asla gelecegi bilemiyorlar , uyduriyorlar ,Diğerlerine geçmeden bir şey daha eklemek istiyorum. Eğer bir falda falcı bahsettiğiniz kişi hakkında olumsuz konuşup, sonra tüm falı karşına çıkacak hayali yeni birini anlatarak geçiriyorsa kanmayın arkadaşlar. O sadece olumsuzu söyleyip puanı düşsün istemiyor, umut eklemek ve bu yüzden tekrar gelmeni istiyor. O ikinci kişi asla olmuyor,zaten sen birini bitirmeden ikinciye başlayamıyorsun. Öyle biri yok. Bunlara da kanmayın.
Gelelim diğerlerine;
-İlkay Gür: Bakın 2 hafta bekledim falı baksın diye ama ne geçmiş ,ne an ne de gelecek bir kelimesi bile tutmadı .Boşuna beklemeyin.
- Rezzan abla: Olumsuz yorum yaptı ama karşındakinin beni yeteri kadar sevmediği öngörüsüyle yaptı, ben öyle düşünmüyorum, sonucu evet olumsuz ki muhtemelen tecrübesi ile yazdıklarmdan sonucu görüyordur ama yeterince derin bir analiz değil.
-Falevi: Allahım nasıl bir site o. İlk defa fal baktırırken utandım ya , benim burada ne işim var , bu insanlara ne parası verip dinliyorum dedim. Kodlamalar yapmalar , 50 kez aynı şeyi söyleyecekmişim, hatta biri 3 rakam verdi, köpek çağırır gibi tekrar edersen eski sevgilin dönüyormuş. Hatta boşandığı eşi bu falda tekrar ettikçe bunu arıyormuş :) Rezalet
Sadece orada Jeliza Su çok uzun ve tutarlı bir tarot falı baktı, naif bir insan. Ağustos bitmediği için dediği çıkmadı tam diyemiyorum ama çıkmayacağını biliyorum artık :)
-Tellwe'de Elifsucan geçmişle ilgili bilemeyeceği şeyleri bildi, şok oldum ,dedim gelecek onun dediği gibi olur ama geleceği çıkmadı. Vade olmadı. Hatta sürekli beni biriyle tanıştırdı, evli erkekler gördü çevremde tabi ki yok öyle bir şey
-Tellwe'de Medyum Çetin aşırı olumsuz bir faldı ama temeli olmayan olumsuz olsun diye yazılşan bir fal. Kesinlikle hiç bir şey hissettiğini düşünmüyorum , bu onun taktiği, çoğunluk olumsuz olduğu için sadistçe olumsuz yorum yapıyor. Kesinlikle tavsiye etmem.
-Tellwe'de yeşilçingene; bence saçma sapan bir fal baktı. İslami olarak hesaplanan astrolojik verilere göre evlenmemiz hayırlı değilmiş. Ve ne geçmiş, ne an ne de gelecek tutturduğu hiç bir şey yok. Nasıl beğeniyorsunuz çok merak ediyorum .Yeni başlayacak olanlara tavsiye; tamamen olumsuzluk üzerine bir fal, içi boş
-Falsepeti; Melisa Donukuk ilk iki falı geçmiş ve an için çok güzeldi. Ama geleceği tutmadı. Sonraki fallarında tamamen saçmaladı, en son falı için olumsuz hissediyorum olmayacak dedi, tamam dedim ama 9 dakikalık falın 2 dakikasında olumsuz olduğunu söylemiş geri kalan 7 dakikada beni hayali biriyle tanıştırıp mutlu ,mesut bir gelecek masalı anlatmış. Buna kanmadım :) olumsuzsa neden olumsuz onu söyle ,yeni kişiyi sormuyorum ki
-Falsepeti; Didar Evren; ya belki de en çok ona baktırdım. Beni anladığını düşündüm ve başından beri geçmişi çok iyi analiz ederek, anı az çok tahmin ederek çok tutarlı konuştu ama verdiği vadeler ve iletişim hiç olmadı. En son falında da o da artık pes etme enerjiisndeydi. Bu sefer Eylül dedi ama ben olmayacağını biliyorum. Olmadığına üzüldüğüm fallardan
Son olarak telefonda sembol kafeden bir kaç isime baktırdım ; tek bana farklı gleen ve arada garip şeyler tutturan Güneş Hanım'dı. Aşk falında benim başıma gelecek hastalığı bildi. . Ama onun da esas konudaki iletişim ve birliktelik öngörüsü tahmin edeceğiniz gibi tutmadı.
Yazmaktan yoruldum , yazdıkça da o falları hatılradım, kendimi bu kadar fal baktırsığım ve o dönem çoğuna inandığım için aptal gibi hissettim , ki hala daha hissediyorum :) ama umarım size bir fikir vermişimdir.
Çğdem atlı, duygu deniz ya da firuze şanlı’nın dedikleri çıkan var mı kızlar? Gelecek tahminleri tutanlar?Duygu Aura, Gül Demir, Didar Evren, Firuze Şanlı, Çiğdem Atlı ve Duygu Deniz olabilir canım. Ben de bu kampanyadan yararlanmak için bugün 3 fal attım yarın nasıl olsa kredilerim yüklenir 2 hafta daha kredi almam![]()
Duygu Denize kisa bi süre önce baktirdim ben 16 mart iletisim olucak aranizda dediÇğdem atlı, duygu deniz ya da firuze şanlı’nın dedikleri çıkan var mı kızlar? Gelecek tahminleri tutanlar?
Çiğdem atlıya baktırmıştım çıkmamıştı..Çğdem atlı, duygu deniz ya da firuze şanlı’nın dedikleri çıkan var mı kızlar? Gelecek tahminleri tutanlar?
Duygu Deniz e baktırmıştım sadece ama çıkmadı maalesefÇğdem atlı, duygu deniz ya da firuze şanlı’nın dedikleri çıkan var mı kızlar? Gelecek tahminleri tutanlar?