Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Firuze Şanlı bende çok fena patladı, hem vade hem de öngördükleri açısından. (Edit 1 vadesi çıkmıştı, sorduğum kişi ile karşılaşma ile ilgili)Çğdem atlı, duygu deniz ya da firuze şanlı’nın dedikleri çıkan var mı kızlar? Gelecek tahminleri tutanlar?
İlk baktığında çıkmıştı bende sadeceDuygu Denize kisa bi süre önce baktirdim ben 16 mart iletisim olucak aranizda dedibakalim…
Çok sevindim pişman olmasına. Nesibeye bende baktırdım. Benim erkek arkadaşım içinde döncek dedi. Bekliyorum ama sadece pişamanlıgını görmek icinKızlar slm.
Yaklaşık 2 yıl sonra çıkan çıkmayan fallarla size bilgi vermek istiyorum.
Alex,Fulya Nas,,Nesibe,Melek Kara hepsi dönecek sevgilin dedi ve evet sonunda adam döndü.tabi daha kısa bir vade vermişti herkes ama sanırım ben süreci olumsuz etkileyen bir hamle yapmıştım ondan böyle oldu herkes sakin kal demişti dinlememiştim onları
Tek olumsuz konuşan ve asla olmaz dönmez diyen Zülal şen di o kadar emin konuşmuştu ki kesinlikle dönmez diye ama öyle olmadı adam döndü mü döndü.
Erkekler hakkında bu kadar emin konuşmasınlar zaten benden falcılara tavsiye.
Bu arada
Ben artık bu kişiyi istemiyorum asla .
Sadece pişmanlığını görmek istedim ve oldu.
Önemli olan buydu zaten hiç açmadım bile teli açmayı da düşünmüyorum .
Önemli olan zamanında dönmesi tabi
Nesibe bence iyi özellikle andaki olayları çok iyi analiz ediyor karşı tarafın düşüncelerini vss
Çok sevindim pişman olmasına. Nesibeye bende baktırdım. Benim erkek arkadaşım içinde döncek dedi. Bekliyorum ama sadece pişamanlıgını görmek icin
Bana çıkmadı nasıl o kadar güzel yorumu var anlayamıyorum.6 dk ya yakın fos bir yorumdu.Didar evren nasıl kızlar.
Çıkıyor mu falları
Derin Hisler nasıl acabaBana çıkmadı nasıl o kadar güzel yorumu var anlayamıyorum.6 dk ya yakın fos bir yorumdu.
Ona baktırmadım ama orada ki eskilerden pek çok kişiye baktırdım.Özlem Yılmaz’ı önerebilirim ben telefondan aramalı olarak baktırıyorum 10 dk gayet dolu gereksiz şeyler anlatmadan geçiyor olumsuz olursa da belirtiyor.Derin Hisler nasıl acaba
Yine fal krizindeyim düştüm batağa
Ona baktırmıştım beğendim Özlemi.Ona baktırmadım ama orada ki eskilerden pek çok kişiye baktırdım.Özlem Yılmaz’ı önerebilirim ben telefondan aramalı olarak baktırıyorum 10 dk gayet dolu gereksiz şeyler anlatmadan geçiyor olumsuz olursa da belirtiyor.
Maalesef daha da önerebileceğim kimse yok.Çünkü uzun süredir Özlem Yılmaz’a baktırıyorumOna baktırmıştım beğendim Özlemi.
Mantıklı bir yorum yapmıştı
Nesibe de anda karşı tarafın düşüncelerini biliyor bence..Maalesef daha da önerebileceğim kimse yok.Çünkü uzun süredir Özlem Yılmaz’a baktırıyorum
Ona baktırmadım çok pahalı diye biliyorum :)Nesibe de anda karşı tarafın düşüncelerini biliyor bence..
Uçmuş zaten fiyatlar baktırmayalı.Ona baktırmadım çok pahalı diye biliyorum :)
Nesibeye hangi Fali attinizUçmuş zaten fiyatlar baktırmayalı.
En son attım Nesibeye artık kapatıyorum fal olayını.
Bu sondu.
Beklicez bakalım neler olucak .
Kim tutacak kim tutmayacak.
İçlerinde çok kısa vadelerde var uzunlar da.
Ay çok olumsuz bir fal yollamış iniş çıkmaz ama çıkıcak gibi gözüküyor.Nesibeye hangi Fali attiniz
Bende aticam simdi eger cevrimici iseAy çok olumsuz bir fal yollamış iniş çıkmaz ama çıkıcak gibi gözüküyor.
Katina attım
Ç içi galibaBende aticam simdi eger cevrimici ise
Aa yok tam sorularimi yazdim gönderecektim cevrimdisi olmus… cok giriyor mu nesibe?Ç içi galiba