Selam arkadaslar,
Bende çıkan çıkmayan analizi ile geldim.
Oncelikle Pars yucelenin konusuldugunu gordum.Yazın kendisine iki kişiyi sormuştum,birisi yeniydi,digeri ise uzundur gorustugum ama ilişkiye dönememiş bir arkadaşlık/flörttü.Eski kişiyle birde üstüne bozuşup komple iletişimi kesmiştik ve 3-4 aydır konusmuyorduk kendisine fal attığımda.Bana sırtının dönük olduğunu,bir daha arkasınada bakmayı düşünmediğini söyledi.Yeni kişiyle yeni ilişki,çok güzel şeyler söyledi..Yeni kişiyle hiç yüzyüze bile gelemedik,kendisi yıllardır görmediğim lise arkadaşımdı,amacının sırf tensel oldugunu anladım çünkü..Ayrıca uzundur beraber olduğu uzatmalı ilişkisi olduğunuda öğrendim sonradan ortak bir arkadaştan..Kızı hiçbir yerde paylaşmıyordu,fb,instagram vs.Surekli bir tatillerde filan ama hep tek cekilmis resimler..Anlamıyorum bir kızda buna nasıl katlanır..Neyse diger arkasını bir daha donmez dedigi eski olan,bu faldan 1 ay sonra aradı ve barıştık.Birde bilgi verdiginizde cok fazla kendi yargılarıyla konusuyorlar,mesela Pars fala aynen soyle baslamisti,bir adamla 1.5 senedir birseyin adi konulamadiysa bu saatten sonrada konulmaz..Bu fal bakmak degilki..Kendi kafasındaki sacma sapan yargılarını empoze etmek..Uzun süre arkadaş olup sonra sevgili olmuş çiftler var..Insanların özel durumlarını bilmeden hemen standardizasyon..Fikir sormak istesem arkadaşımla konuşurum zaten,üstelik arkadaşım olayın detaylarına daha fazla hakim olarak yorum yapar,oraya sığdırmaya çalıştığım 500 kelimeyle degil..
Pars gibi o dönem yeni kişiyi olumlu görüp onunla mutlu tablo çizenler

uygu aura,firuze şanlı,Gökçe aksoy,akın kurt,rezzan abla,zeyder..Başka çok patlayan var,binnazın tümü çöp diyebilirim,şevdar avaz,zişan ışık,gilda koç..Serkan batu ana konu dışında genel benim süreçlerimi hep bildi ama aşk hayatımla ilgili hep ne dediyse tersi oldu :) bu adamla çok iyi gördüğü dönem hiç konuşmaz olduk,gerçi aramızın açılacağını öngördü ama bu boyutta,5 ay konuşmayacak düzeyde olacağını öngörmedi.Sonra hep olumlu konuştu 5 ay boyunca,arayacak şu bu,adam tersi davranınca en sonunda söylem değiştirip tersi senaryo çizdi,artık bitmiş dedi..Dediğinin akşamı adam 5 ay sonunda aradı :)) ağzın bal yesin Serkancım dedim içimden,sen hep olumsuz konuş bana e mi :)) bir dahada baktırmadım şimdi olumlu konuşurda yine bozulur filan diye..
Tonlarca fal içinde tek önceden bilen,yeni kişinin cinsellik amaçlı konuştuğunu ve başkasıyla görüştüğünü,eskisiyle düzeleceğimizi,artık tellwede olmayan biri.Yazın çok kısa bir girip 15-20 fal bakıp komple gitti bu hatun,ve falların parasını sokak hayvanlarına verdiğini yazmıştı.Durutarot diye biriydi ama yok oldu ve bir dahada gelmedi..
Benim hikayem böyle hanımlar,en guzeli fallara hiç bulaşmayıp,modern,batıldan uzak medeni bir hayat sürmek..Benimde bundan sonra hedefim bu..Yinede sizlere bir katkım olsun istedim,ozellikle pars vb insanların methini görünce uyarmak istedim..Sevgiler herkese