Binnaz Abla

Elfin demet, ares levi veya doga dana baktirdiniz mi?
Elfin Demet'in dedikleri mevcut durumda tamamen senaryo gibi oldu. Giriş-gelişme-sonuç hiç biri tutmadı ve ilk fal haricinde çok kısa bakıyor, o paraya tavsiye etmem. Ares Levi 'nin mevcut durumda ve gelecekte tutturduğu hi. bir şey olmadı .Doğa Dan çok yakın gelecek için tutturdu ama sonuç için çok alakasız kaldı. İlk fal çıkarsa çıkıyor ,sonrası olmuyor
Bu arada Nesibe acayip alakasız hiç bir şeyi tutmadı.

Elfin Demet'in dedikleri mevcut durumda tamamen senaryo gibi oldu. Giriş-gelişme-sonuç hiç biri tutmadı ve ilk fal haricinde çok kısa bakıyor, o paraya tavsiye etmem. Ares Levi 'nin mevcut durumda ve gelecekte tutturduğu hi. bir şey olmadı .Doğa Dan çok yakın gelecek için tutturdu ama sonuç için çok alakasız kaldı. İlk fal çıkarsa çıkıyor ,sonrası olmuyor
Bu arada Nesibe acayip alakasız hiç bir şeyi
Elfin ve Aresi mevcut durum icin cok begenenlzr var bakalim. Bende baktirdim onlara ama karsi tarafla ilgili hic bir bilgim olmadigi icin dogru mu yanlis mi bilmiyorum.

her kese merhaba. öncelikle, türkçem için özür dilerim)
ben geçen sene burada denemelerimi paylaşmıştım.. gel-gitli ilişkim vardı ve psikolojik olarak çok kötüydüm. şimdi dönüp baktığımda kendime kızıyorum. neden kimse için bu kadar mental, ruhsal ve parasal anlamda çöktüğümü sorguluyorum.
doğru, covid hayatımıza kötü etkiledi. ama ne kadar iyi söze, konuşmaya muhtaç olduğumu düşününce o zaman bir az rahatlıyorum. ama hiç bir parama değmedi. keşke, o paralara kendime başka şeyler yapsaydım. keşke, psikolog yanına gitseydim, diyorum.
fal tuzağına düşen kardeşlerim, vallahi değmez. her şey Allah ve kendinize bağlı.
şimdi gelelim, fal denemelerime..:110:
neredeyse, tüm uygulamalarda neredeyse her kese baktırdım :KK70:
öncelikle, neredeyse hepsi pembe tablo çiziyor ve hiç kimse zaman tutturamıyor:KK43: hepsi çöp. pahalıdan, en uygun fiyata kadar...

Binnaz ablada yaşadıklarıma yakın Tümay Cennettin ilk falıydı. bu adamdan bir şey olmaz, başka biri çıkacak karşına ve harif söyledi. baş harfi tarotta nasıl oluyor, anlamıyorum ama başkası çıktı ve harfi tutturdu kadın 😹 sonra yeniden baktırdım çöp))
Gülçin Beyaz (yanlış yapmıyorsam) vardı bir de, Tümay Cennete yakın şeyler söyledi. kızmıştım o zaman. ama sonra baktığımda uygulamada tüm falcılardan yalnız ikisi normaldı.
ha bir de Aras Leviydi galiba. o da benzer şeyler söylemişti ama olumluya yakındı. olmadı o da yani fos. hiç biri net olarak çıkmadı:110:

sonra fal sepetine geçtim ahaha hepsi çöp. alakasız senaryo yazıyolardı. telve de aynı.

sonra fal aleme geçtim. Rezzan abla binnazdakilerle aynı pink senaryo🥲 sonra Medyum Fatima diye bir kadın vardı anlamakta zorluk çekmiştim :KK43: bana bununla olmayacak, seni seviyor, yalnızlık var sende ama bu diz çökecek ahahah çok garip konuşuyordu. sonra 1 sene içinde başkasıyla evleneceksin, 2 çoçuk ve mutluluk gözüküyor kaderinde tarzı şeyler söyledi. çok sinir bozucu konuşması var. kendi kendini inkar ediyor ama korkularımı söyledi. ben hemen gece ağladım. sonra yeniden baktırdım, bu kez hemen kişiyle evlendirdi ve pembe tablo ahahah ama ilk falında bazı şeyler bir az yakın galiba ya da her türlü şey söyledi bana öyle geliyor😂 neyse, böylece hepsinin boş olduğunu anladım. inanın belki de 50 kişiden fazla kişiye baktırdım ama bu saydıklarım bir az yakın çıktı. paranızı boşuna haracamayın.
sonuç ne oldu? gel-gitli ilişkim olumsuz sonuçlandı. şimdi hayatımda başkası var ve nişanlıyız.
yani güzeller, hepsi boş. kendinizi sevin. size değer vermeyeni değil, sizi seveni sevin!♥️
ve en önemlisi, Allaha ve kendinize güvenin!♥️
kader gayrete bağlı ve Allah yazdığını kimse değiştiremez!♥️

Melisa donukuk bana olumlu fal baktı
Sizce çıkıyor mu? Özellikle an ve karşıdaki kişinin hisleri konusunda
Karşıdaki kişinin hisleri için yüzde 400 gibi bir oran vermişti

Melisa donukuk bana olumlu fal baktı
Sizce çıkıyor mu? Özellikle an ve karşıdaki kişinin hisleri konusunda
Karşıdaki kişinin hisleri için yüzde 400 gibi bir oran vermişti
Ben ex icin baktirmistim hayatinda kimse yok falan dedi adam sözlenmis

her kese merhaba. öncelikle, türkçem için özür dilerim)
ben geçen sene burada denemelerimi paylaşmıştım.. gel-gitli ilişkim vardı ve psikolojik olarak çok kötüydüm. şimdi dönüp baktığımda kendime kızıyorum. neden kimse için bu kadar mental, ruhsal ve parasal anlamda çöktüğümü sorguluyorum.
doğru, covid hayatımıza kötü etkiledi. ama ne kadar iyi söze, konuşmaya muhtaç olduğumu düşününce o zaman bir az rahatlıyorum. ama hiç bir parama değmedi. keşke, o paralara kendime başka şeyler yapsaydım. keşke, psikolog yanına gitseydim, diyorum.
fal tuzağına düşen kardeşlerim, vallahi değmez. her şey Allah ve kendinize bağlı.
şimdi gelelim, fal denemelerime..:110:
neredeyse, tüm uygulamalarda neredeyse her kese baktırdım :KK70:
öncelikle, neredeyse hepsi pembe tablo çiziyor ve hiç kimse zaman tutturamıyor:KK43: hepsi çöp. pahalıdan, en uygun fiyata kadar...

Binnaz ablada yaşadıklarıma yakın Tümay Cennettin ilk falıydı. bu adamdan bir şey olmaz, başka biri çıkacak karşına ve harif söyledi. baş harfi tarotta nasıl oluyor, anlamıyorum ama başkası çıktı ve harfi tutturdu kadın 😹 sonra yeniden baktırdım çöp))
Gülçin Beyaz (yanlış yapmıyorsam) vardı bir de, Tümay Cennete yakın şeyler söyledi. kızmıştım o zaman. ama sonra baktığımda uygulamada tüm falcılardan yalnız ikisi normaldı.
ha bir de Aras Leviydi galiba. o da benzer şeyler söylemişti ama olumluya yakındı. olmadı o da yani fos. hiç biri net olarak çıkmadı:110:

sonra fal sepetine geçtim ahaha hepsi çöp. alakasız senaryo yazıyolardı. telve de aynı.

sonra fal aleme geçtim. Rezzan abla binnazdakilerle aynı pink senaryo🥲 sonra Medyum Fatima diye bir kadın vardı anlamakta zorluk çekmiştim :KK43: bana bununla olmayacak, seni seviyor, yalnızlık var sende ama bu diz çökecek ahahah çok garip konuşuyordu. sonra 1 sene içinde başkasıyla evleneceksin, 2 çoçuk ve mutluluk gözüküyor kaderinde tarzı şeyler söyledi. çok sinir bozucu konuşması var. kendi kendini inkar ediyor ama korkularımı söyledi. ben hemen gece ağladım. sonra yeniden baktırdım, bu kez hemen kişiyle evlendirdi ve pembe tablo ahahah ama ilk falında bazı şeyler bir az yakın galiba ya da her türlü şey söyledi bana öyle geliyor😂 neyse, böylece hepsinin boş olduğunu anladım. inanın belki de 50 kişiden fazla kişiye baktırdım ama bu saydıklarım bir az yakın çıktı. paranızı boşuna haracamayın.
sonuç ne oldu? gel-gitli ilişkim olumsuz sonuçlandı. şimdi hayatımda başkası var ve nişanlıyız.
yani güzeller, hepsi boş. kendinizi sevin. size değer vermeyeni değil, sizi seveni sevin!♥️
ve en önemlisi, Allaha ve kendinize güvenin!♥️
kader gayrete bağlı ve Allah yazdığını kimse değiştiremez!♥️
Yaa ne güzel yazmisin ❤️ Hep mutlu ol insallah ❤️

Nimet.r sadece 4dk mi horary bakiyor 😳 şaşırdım çünkü ne zaman bakım yaptırmak istediğimi söylesem yazarak bakmayacağını söyleyerek reddetti(işitme engelliyim sadece sesle bakıyormuş) 4dk için birini reddetmeye degiyormus demek ki..

Bu arada ben iki kez sorumgeldi ye horary baktırdım olumsuz olsa da bildiler ki horary %99 olumsuz cikiyor sanirim ilişkiyle ilgili sorularda.

Artik 3-4 ay arayla gokyuzunesor ismindeki didem şarman platformuna haritamdaki ilişki analizini cikarttiriyorum, faldan cok daha iyi ve guvenilir bence.
Aaaa yaa kıyamam. Tabii tercih meselesi ama özel durumu olan bir kişi insan bir iyilik yapabilirdi. Gercekten cok kısa baktı ve tatmib olmadım pek belki de horary bilmediğim için fala alıştıgım için bana öyle gelmiştir belkş normali budur bilemiyorum ama ben bir daha baktırmam acıkcası

Aaaa yaa kıyamam. Tabii tercih meselesi ama özel durumu olan bir kişi insan bir iyilik yapabilirdi. Gercekten cok kısa baktı ve tatmib olmadım pek belki de horary bilmediğim için fala alıştıgım için bana öyle gelmiştir belkş normali budur bilemiyorum ama ben bir daha baktırmam acıkcası
Bir çok kişiye yazarak baktırdım horary kısa bir bakım oluyor sonuçta tek bir soruyu cevapliyorlar. Bi de iliskilerle ilgili sorulara olumlu yanit alani henuz gormedim, yabanci astroloji sitelerinde de bahsetmisler "hic mi iyi bi sey cikmaz" diye.

Iyilikle ilgisi yok, ucretini verecektim hatta yazacagi için fazla odeme de yapardim sorun olmazdi.

Merhabalar Tarot Online Akademi instagramdaki nasıl bakım yapıyor çıkıyor mu? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Baya iddialı çünkü

Yakın zamanda deli gibi fal baktıran biri olarak diyorum ki bir falcıya tekrarlayan şekilde giderseniz , o zaman size verdiği önem azalıyor ve bir önceki ile çelişmemek için bence düzgün de bakmıyorlar. Ne dediyse onun devamı ya da ona uyarlanabilecek şeyler .Bunu Elfin Demet ve Mert Göktürk'de yaşadım. Tekrarlayan fallarını çok kısa , duyguları net ifade etmeden, biraz baştan savma buldum. Arnisa Bahadır da aslında kendi falı ile çelişmemek için uğraşıyor gibi geldi bana ama her seferinde çok detaylı , çok ayrıntılı bakıyor. Her seferinde 20 küsür dakika yorum yapıyor.
O kadar fal baktırmış biri olarak yakın gelecek ve anlık durumda en iyisi Hira Soydan .Ya bu kadın gerçekten nasıl yapıyor bilmiyorum ama tam olarak hissediyor karşı tarafın düşüncelerini . Gelecek için de dediği gibi oluyor valla, olumsuz bir yorum, gidişatı da öyle de devam ediyor. Canlı'dan baktırıyorum ben hep. Muhtemelen atladığı vs durumlar vardır ama gerçekten kişilik ve duygu analizinde bire bir.
Ve de anlık durumda Duygu deniz. Bazen karşı tarafın sana dediğini bire bir aynı cümlelerle bile söylüyor. Ama Duygu Hanım'ın şöyle bir sıkıntısı var ,anda bire bir ama bir gün sonrası için bile dediği olmuyor :) Yani gelecek için bir anlamı yok ama anda çok iyi.
Falsepetinde Kader Papatya'ya baktırdım , gerçekten bende de sıfırdı. Bildiği hiç birşey olmadı. Tekrarlayan şekilde baktırdığım Didar Evren 'in dediği hiç bir şey çıkmadı. Ve çok kısa bakıyor. Bir falında katina falı 3 haftayı ancak gösterir demişti, diğer falında 2 ay sonrası için bir öngörüde bulunmuştu.
Ama Gökçe Aksoy'u çok beğendim. Duygu Deniz daha anı yorumluyor duygularda , Gökçe Aksoy daha yakın geçmiş ve anı daha genel yorumluyor ama söyledikleri paralel.
Artık fal sepetinde biraz tecrübelenmiş biri olarak bu ikisini öneririm.
Bu arada Yeşilçingeyi de hiç beğenmedim. Daha doğrusu baktırdığım falı çok beğenmiştim ama orada bir şeyi bilememişti. Onu söyleyince bu sefer agresifleşti diğer falda. Ondan sonra da saçmaladığını , kasıtlı bir negatiflik yaptığını düşünüyorum.
Katre güneş'e bir kez canlıda fal gönderdim ve çok pahalı bu arada. O kadar saçmaladı ki parama oturup ağlayasım geldi.Dünya kadar fala para veren biri olarak 2 gün özellikle o paranın ziyan oluşuna üzüldüm
Didar gerçekten çok tutarsız fal bakıyor bir önceki fal da dedikleri ile yeni falında dedikleri uyuşmuyor.

Back
X