her kese merhaba. öncelikle, türkçem için özür dilerim)
ben geçen sene burada denemelerimi paylaşmıştım.. gel-gitli ilişkim vardı ve psikolojik olarak çok kötüydüm. şimdi dönüp baktığımda kendime kızıyorum. neden kimse için bu kadar mental, ruhsal ve parasal anlamda çöktüğümü sorguluyorum.
doğru, covid hayatımıza kötü etkiledi. ama ne kadar iyi söze, konuşmaya muhtaç olduğumu düşününce o zaman bir az rahatlıyorum. ama hiç bir parama değmedi. keşke, o paralara kendime başka şeyler yapsaydım. keşke, psikolog yanına gitseydim, diyorum.
fal tuzağına düşen kardeşlerim, vallahi değmez. her şey Allah ve kendinize bağlı.
şimdi gelelim, fal denemelerime..

neredeyse, tüm uygulamalarda neredeyse her kese baktırdım

öncelikle, neredeyse hepsi pembe tablo çiziyor ve hiç kimse zaman tutturamıyor

hepsi çöp. pahalıdan, en uygun fiyata kadar...
Binnaz ablada yaşadıklarıma yakın Tümay Cennettin ilk falıydı. bu adamdan bir şey olmaz, başka biri çıkacak karşına ve harif söyledi. baş harfi tarotta nasıl oluyor, anlamıyorum ama başkası çıktı ve harfi tutturdu kadın

sonra yeniden baktırdım çöp))
Gülçin Beyaz (yanlış yapmıyorsam) vardı bir de, Tümay Cennete yakın şeyler söyledi. kızmıştım o zaman. ama sonra baktığımda uygulamada tüm falcılardan yalnız ikisi normaldı.
ha bir de Aras Leviydi galiba. o da benzer şeyler söylemişti ama olumluya yakındı. olmadı o da yani fos. hiç biri net olarak çıkmadı
sonra fal sepetine geçtim ahaha hepsi çöp. alakasız senaryo yazıyolardı. telve de aynı.
sonra fal aleme geçtim. Rezzan abla binnazdakilerle aynı pink senaryo

sonra Medyum Fatima diye bir kadın vardı anlamakta zorluk çekmiştim

bana bununla olmayacak, seni seviyor, yalnızlık var sende ama bu diz çökecek ahahah çok garip konuşuyordu. sonra 1 sene içinde başkasıyla evleneceksin, 2 çoçuk ve mutluluk gözüküyor kaderinde tarzı şeyler söyledi. çok sinir bozucu konuşması var. kendi kendini inkar ediyor ama korkularımı söyledi. ben hemen gece ağladım. sonra yeniden baktırdım, bu kez hemen kişiyle evlendirdi ve pembe tablo ahahah ama ilk falında bazı şeyler bir az yakın galiba ya da her türlü şey söyledi bana öyle geliyor

neyse, böylece hepsinin boş olduğunu anladım. inanın belki de 50 kişiden fazla kişiye baktırdım ama bu saydıklarım bir az yakın çıktı. paranızı boşuna haracamayın.
sonuç ne oldu? gel-gitli ilişkim olumsuz sonuçlandı. şimdi hayatımda başkası var ve nişanlıyız.
yani güzeller, hepsi boş. kendinizi sevin. size değer vermeyeni değil, sizi seveni sevin!

ve en önemlisi, Allaha ve kendinize güvenin!

kader gayrete bağlı ve Allah yazdığını kimse değiştiremez!