- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
arkadaşlar ben iki defa fal baktırdım..ama çıkmadı :)) bunalımdayken öylesine merak ettim binnaz ablada kahve içtim fotoğraf çektim yolladım :)) insan kısmı iştee..bunalımda olmaya görsün neler yapıyo :) pişman değilim..ama saçma işte..benimkiler çıkmadı.:)
arkadaşlar ben iki defa fal baktırdım..ama çıkmadı :)) bunalımdayken öylesine merak ettim binnaz ablada kahve içtim fotoğraf çektim yolladım :)) insan kısmı iştee..bunalımda olmaya görsün neler yapıyo :) pişman değilim..ama saçma işte..benimkiler çıkmadı.:)
Fal Sepeti'nde ise en cok tutturan ve nispeten spesifik konuşan İlkay.. 4 kisiye baktirdim Fal Sepeti'nden, belirgin sekiller içeren fincanlar yollamama rağmen İlkay dısında kimseden pek verim alamadım. İlkay an ve gecmiste iyiydi bende, ama fali biraz kısa. Uzak mesafe olduğu için çok derine inemiyor sanırım. Ama dediğim gibi durum tespitleri yerinde, hatta bunlarla bağlantılı yakın gelecek tahminleri de başarılı. Bu nedenle online falcilar icinde tavsiye edebileceğim birisi.
ilkay hanıma bende kahve falı baktırdım. yaşanmış olan ve içinde bulunduğum durumu gayet iyi bildi. geleceğe dair ise "şubat sonuna doğru" gibi genel bi tarih verdi ama bilmiyorum ne olur ne olmaz. çıkarsa yazarım
Fal Sepeti'nde ise en cok tutturan ve nispeten spesifik konuşan İlkay.. 4 kisiye baktirdim Fal Sepeti'nden, belirgin sekiller içeren fincanlar yollamama rağmen İlkay dısında kimseden pek verim alamadım. İlkay an ve gecmiste iyiydi bende, ama fali biraz kısa. Uzak mesafe olduğu için çok derine inemiyor sanırım. Ama dediğim gibi durum tespitleri yerinde, hatta bunlarla bağlantılı yakın gelecek tahminleri de başarılı. Bu nedenle online falcilar icinde tavsiye edebileceğim birisi.
melihe baktırdınızmı hıc pekı???
ben baktırdım. baktırmaz olaydım. kahve falının içinde kartların ne işi var anlamadım gitti. ksımetim iş yerinin içindeymiş bana öyle demişti. patron konumundaymış adam hatta. bnim çaıştığım yerdeki patron evli tövbe yarabbimdaha neler neler anlatamam. falı okudukça kendi kendimle tereddüte bile düştüm. acaba ben bu adama ne falı baktırdım diye. fincanda kartı nasıl görüyor bilmem
Canım belli ki karışmış. Keşke ben kahve falı göndermiştim, falımı yeniden gönderir misiniz, deseydin.
İlkay da bana tarot falı yorumu atmıştı.
İsim karışıklığı olmuş. Sonra özür dilerim deyip hemen benim falımı atmıştı.
Zaten bakmış çoktan ama isim benzerliği olunca yanlış yapmış.
Yani bana attığı tarot falı aslında benim ismimi taşıyan başka bir kızın falıydı.
Düzeltildi sorun.
Sen de söylemeliydin.Paran boşa gitti. Bence mail at mümkünse ve falını iste.
attım canım atmaz mıyım. adam bana kısaca benim tarzım bu şeklinde cevap vermiş. yemişim onun tarzını. Allahtan kazandıgım kredilerden bedava baktrmıştım. yoksa gerçekten giden paraya acırdım
Ne demek benim tarzım bu.
Sana, sana ait olmayan bir fal atmış.
Kahve falında kartın işi ne ya.
Ne kadar saçma. :O:O Kahve falımı istiyorum dediğin halde mi benim tarzım bu dedi?
Kabul etmedi mi yanlışını yani? :O
melihe baktırdınızmı hıc pekı???
Bu arada bana da fincanı yorumladıktan sonra 1 melek kartı çekmişti, ama bunu falın en sonunda yaptı. Bu nedenle bence fincanı yorumlamak yerine kart açtığı arkadasın falİnda bir yanlışlık olmuştur..
İlkay'ın o bilgilerden yararlandığına inanmıyorum ben.
Balık burcuyum. Genelde bunu bilen falcılar çok duygusalsın, kırılgansın gibi bilindik yorumlar getirirken, İlkay balıksın ama bakıyorum da duygularından çok mantığınla hareket etmişsin hep diyen insandır.
Ve bir sürü detay da verir.
Bir de ben hiçbir şey söylemeyelim ama fal bakan her şeyimizi bilsin mantığında değilim.
Sonuçta hayatında biri var mı yok mu, çalışıyor musun, okuyor musun ; bunları bilince daha sağlıklı yorum yapılacağına inanıyorum.
Çevremde güzel fal bakan 2 tanıdığım var. İkisi de bilgileri alıp ona göre yorum yaparlar. Dedikleri de çıkar genelde.
Fal süresinde de sıkıntı yaşamıyorum çünkü dediği her şey doyurucu oluyor İlkay'ın bence.
Uzun kısa önemli değil. Net ve gerçekten olacak şeyleri desin yeter. [/QUOT
saygı duyarım...senin fikrin tabikide...ama ben düşündüklerimin arkasındayım...her şey gönlümzce olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?