Ben hep Binnaz üzerinden yorum aldım başka platformlara hiç gitmedim açıkçası. O yüzden onlarla ilgili bilgim yok. Bu süreçte yorum aldığım kişilerin bazıları gerçekten hisliydi. Hatta bir tanesi benim ağzımı açık bıraktı. Ama bazıları da hiç tatmin etmedi açıkçası. Aşağıda tek tek deneyimlerimi yazıyorum, umarım yardımcı olur.
Binnur Özlü: Enerjisi eh işte diyebilirim biraz çocuksu geldi biraz da genel yorumlar yaptı gibi geldi. Sorularımı cevapladı ama bazı şeyleri ben yazdığım için söyledi sanki emin olamıyorum. Yine de full pembe tablo çizmiyor en azından. Biraz öğüt verir gibi konuştu bana sanki. Eh işte.
Esil Tumay: Baya kısa konuştu, biraz daha detaylı olsaydı memnun kalabilirdim belkiii. Kart anlamlarını söylüyor ama hisleriyle desteklediğini çok hissetmedim açıkçası. Çok olumsuz da değil ama çok aklımda kalan işte bu dedirten bir fal olmadı maalesef.
Mine Levi: Orta seviyede diyebilirim. Genel olarak çok “vaay” dedirten bir yorum olmadı. Neden bu kadar öne çıkan bir yorumcu olduğunu anlayamadım açıkçası. İsmi hep ilk sıralarda enteresan bir şekilde. Evet rezalet kötü değil ama çok sık tercih edeceğim biri de değil.
Buğra Alp: Nokta atışı yoktu, an analizi yoktu. Anlattığı kişiyle sorduğum kişinin alakası yok. Çok kötü
Ayaz Yaman: İki kez baktırdım, birinde verdiği vade yakın zamanda diyebileceğim bir zamanda gerçekleştiği için ikinciye gittim ama diğerinde söyledikleri hiç gerçekleşmediği gibi hepsi PATLADI. Bazen hisli bazen ezbere konuşuyor herhalde anlamadım.
Ares Levi: Çok kötü ya aşırı kısa bakıyor. Tatmin etmiyor. Tatmin etmediği gibi analizler de yakın değil. Sevmedim kesinlikle
İrem Civelek: Malesef hiç memnun kalmadım… Gerçekten çok kötüydü. Sorduğum sorulara net cevaplar alamadım, sürekli laf dolandırdı gibi hissettim. Çok genel konuştu, resmen ezberden genel bir şeyler söylemeye çalışır gibi. His yoktu, kart yorumu desen bilgisiz olduğu çok belli. İlk defa bir faldan bu kadar pişman oldum diyebilirim. Hem de 1000₺’ye bakıyor. Asla ama asla tekrar tercih etmem
Lea Ann: Enerjisi sıcak gelmişti ilk etapta ucuz diye bir deneyeyim demiştim ama falı bana göre çok yüzeyseldi. Özellikle soru-cevap kısmında bayağı bir hayal kırıklığına uğradım. O anki duruma göre yorum yapmış gibi geldi bana. Biraz benim anlattığım cümleleri süsleyip bana geri satmış gibi…
Derya Derin: Aşırı kötü. Sadece tavsiye verip durmuş. Tarot baktırmış olmama rağmen, hiçbir şekilde kartlarla ilgili konuşmamış. Bizimle değilsin Derya Teyze…
Zişan Işık: Ben gayet memnun kaldım kendisinden. Hem enerjisi güzel hem de söylediği bazı şeyler tuttu diyebilirim. Özellikle bir olayla ilgili söylediği bir detayı sonrasında yaşadım. Tüm sorularımı yanıtladı, lafı dolandırmadan net yorumlar yaptı. Kartlarla da uyumlu çalıştı. Hisli olduğunu düşünüyorum. Gereksiz umut da vermiyor ama moral bozucu da değil. Tekrar tercih edebileceğim bir yorumcu oldu benim için ama oldukça pahalı maalesef.
Yamaç Karadağ: İlk başta enerjisi hoşuma gitti gibi oldu ama sonra söylediklerini biraz fazla uzatıp tekrar ettiğini fark ettim. Nokta atışından çok genel geçer ifadeler vardı. Öngörülerinden biri gerçekleşmedi, diğeri hala beklemede.
İrem Devin: Aslında tüm o 2000-3000₺’lik yorumcuların içinde 160₺’ye baktığı için dikkatimi çekmişti

Öyle fazla bir beklentiyle gitmemiştim fiyatından dolayı. Sonra yorum bir geldi bir baktım 25 dakika. Baya bir şaşırdım açıkçası. Anlatım tarzı ve bence özellikle kartlı açılımlarda bakım tarzı çok güzel. Karakter analizleri çok net, olaylara geniş bir açıdan baktığını hissettim dinlerken. Ve en önemlisi SORDUĞUM KİŞİNİN ANNESİNİN ADINI BİLDİ??? İnanın dinlerken tüylerim diken diken oldu. Artık ne zaman kararsız kalsam ona gidiyorum. En çok söyledikleri çıkan kişi bu oldu bende. Pembe tablo çizmiyor ama umutsuz da bırakmıyor. Nokta atışları vardı resmen. Tekrar tekrar tercih ederim ve ediyorum da. 4 kez gitmişim bu süreçte. 160₺’ye bu performans mükemmel.
Selay Kargı: Yani evet uzun yorum yapıyor, güzel de anlatıyor ama hep geleceğe dair konuştu ve verdiği vadelere daha çok var. O yüzden bir şey diyemiyorum henüz. Beklemedeyim.
Sezen Yiğit: Tatlı bir dili var ama bence biraz fazla pozitif konuşuyor. Çok fazla pembe tablo çizdi ve şu an söylediklerinin çoğu tersi çıktı. Belki başka birine daha iyi gelebilir ama bana pek uymadı maalesef
İlayda Güler: Chat GPT falı dinlemek istiyorsanız koşa koşa gidebilirsiniz

Paranıza yazık aman diyeyim…
Ezgi Düşsel: Fena değildi, enerjisi yüksek biri. Sadece bazı şeyleri ben söyledikten sonra kendi görmüş gibi yapmış. Ama uygun fiyatlı olduğu için anlık analizler için tekrar tercih edebilirim.
Deva Gürkan: Ses tonu çok güven verici, sakin bir şekilde anlatıyor. Fakat biraz daha detay vermesini beklerdim. Konuşmasının yarısından fazlası “güzel şeyler olacak” gibiydi. Çok spesifik şeyler duyamadım.
Sinem Gülmez: Orta karar bir fal deneyimiydi. Olumsuz konuşmuyor ama aşırı olumlu da değil. Profiline açık açık yazdığı “İsim ve tarih veriyorum” gibi bir iddiası var ama bana hiçbir şey vermedi. Yani biraz nötr biri gibi. Bir konuda hafif tutarlılık vardı ama bence daha hisli yorumcular var.
Yani özetle sevdiklerim de oldu nefret ettiklerim de ama sadece içlerinden biri beni şok olmaktan çıldırtan bir fal baktı onu da yazdım zaten. Bu gerçekten enerji uyumlanması mı bilmiyorum ama gerçekten her seferinde beni şok eden detaylar verdi.
Bunun dışında kızlar, hani yorumcular profillerine isim-soy isim, doğum tarihi bilgisi verin yazıyorlar ya, bence de gerçekten bu çok önemli. Geçmişten bugüne kadar bilgi verdiğim ve vermediğim falları kıyaslayınca gerçekten bakımların ve yorumların değiştiğini fark ettim. Muhtemelen gerçekten hisli olan yorumcular hem doğum tarihlerinden hem de isim soy isimlerden bir frekans yakalayıp o şekilde bakım yapıyorlar. O yüzden sizin de aklınızda bulunsun. Yorum alacağınız zaman kesinlikle hem kendinizin hem de aklınızdaki kişinin bilgilerini kesinlikle verin. Daha iyi yorumlar alıyorsunuz o şekilde bence.