ben belkiii kafayıı yedimm belkii saçmaaa düşünüyorumm ama kızlarr biz ailecekk yıllardırr fall baktırıyozz

onuu bii düşünününn

teldee yüzyüzee sanall

en sonn cıktıı meryem aylin fama üçü aynı kişii ve cıksınn cıkmasınn uyuz oldumm bi kezz ulee mademm iyi fal bakıyosunn ne diyee 3 isimlee bakıyosunn

hepsii burayıı okuyoo nazz mademm iyi falcıı ne diyee gelmiş burdaa gözz boyadıı bidee neler okudumm herkess kötüüü kendii prensess öylee yazıyoduu

derinn olayına girmiyorumm uyarılırımm fal paylaştııı özelii yaydıı hayatta atmam güvenmemm

burdaa falıı bırakann arkadaşlarımm olduu özeldendee konustukkk helall olsunn

yaa fall atıyosam daaa kişiliksizleree atmamm sizdee öylee yapınn ailecekk dolandırıldıkk bizz ne paralarımızz gitti kızlarr yaa üüzlüyorumm burdaa görüncee bendee atıyodumm amann birine cıktıı ben ordayımm ben olmasamm ablamm şimdii atmıyorumm en sonn burdaa biri derinee atmışş hopp ertsii günn falıı cıkmışş ben attımm saff sonra olaylar olaylarr kızlarr

fal boşş

fallarııı görüyolarrr bi defaaa aynıı diyee şüphe cekenlerr yazarlarr kaçç yıldırr baktırıyorumm anlarımm yaniii amann ne desekk boşş ben sizi seviyorummm kuzularımm burdaa az kahrımıı cekmedinizz öylee arkadaşımm cokk cokk giremiyorumm kimine cıkann kiminee foss burdakii yazılanlaraa göree fall atmamayıı burdaa takıldıkcaa öğrendimm