• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

kızlar dayanamadım yazmaya şimdi gördüm fatima duvarında koca yazı yazmış feyste aynen kopiliyorum.
"
...
Benimle orlan adlı falcıyı neden aynı kefeye koyuyorsunuz. ben zamanında oradaki insanlara chat üzerinden ücretsiz bakımlar yapan biriyim ve üzerine kart açılımlarının fotoğraflarını çekip yorumlayıp duvarda yayınlayan birisiyim. en başta Urminaa olma üzere selmanınbahçesi ve daha isimlerini bilmediklerim sizin falınızda ne bilgisi almışım ben. urminaa senin yurtdışına çıkacağını feys üzerinden mi gördüm yapmayın Allah aşkına böyle şeyler. Bir şey söyleyim mi siz: "size kötü bir şey söylediğim zaman ciddi anlamda beni burada yerden yere vurudunuz bunu da adım kaadr iyi biliyorum ama her önüme gelene olacak ile yollamadım."

Sizden ricam var bir abla olarak; "onlar" gibi bir falcı ile yahut diğer falcılar ile beni işbirliği içinde göstermeyin. Benim kadınlar kulubünü okuduğumu elbette buradaki başta Urminaa olmak üzere çoğu kişi biliyor. Ama bundan sonra chat falına ağırlık vereceğim. size sorma istiyorum. Bir falcı ablanız olarak ben zamanında chat falları bakarken verdiğim isimler hiç burada neden zikretmediniz. Ben falı bir dertleşme aracı olarak görüyorum. Evet benimde bir üyelik hesabım var ben de birçok falcı arkadaşıma fal baktırım. Yeri geldi 50 tl lik fal da attım. Bu merak; ama 50 tlyi kimseye haram da etmedim. Bana göre haram etmek de bir bedduadır, bir farkı yoktur. Hani derler ya beddua etme döner seni bulur. Aynı şekilde haram etme derim size. Tellwenin hiçbir yöneticisiyle bir kez olsun bir üyenin falı ile ilgili bir kez daha bilgi alışverişi içinde olmadım ki olmamda. Bana fal baktırıp tereddüt içinde olanlar olursa gelsinler rumuz değiştirsinler gelsinler chatten istedikleri bilgilerini veririm. Ben her zaman bu konuda Hodri Meydan derim. ben kendime hislerime güvenmesem burada olmam. Benim kendi cafem var eğer çok paracı bir tip olsaydım bu kadar olan potansiyelimi istanbuldaki kendi öz cafemde toparlardım.

Son olarak beni yanlış tanıtmayınız; ve tanımayınız.
..."

valla falı bıraktım rezzan ve fatimanın falı çıktı ben de . Jübilemi yaptım ben de ama hala buradayım fena alışkanlık oldu burası En Büyük KKEn Büyük KK
Fatimanın cafesi neredeymiş İstanbulda acaba bilen var mı?

gollom gollom tepki almaktan korkum yok neden tepki alayım. aynen insanlar kendi görsün bence de. ben görevimi yaptım. fatimada ekliyim burada olduğumu biliyor ve reelden baktırıyorum artık kendisine valla benim yedi ceddime kadar söyledi burada da gere gere anlatırım. onlar mı ne işse onun yüzünden fatimanın karalanmasını istemem açıkcası. :mad::mad:
Nerede baktırıyorsun yeri nerede onun, İstanbuldayım demiş ama ?

yokk o isimm hiçç geçmedii baktırann hemenn yazarr:KK19:

Ben Oğuzhanın isminin defalarca geçtiğini gördüm, ben memnun kaldım, sallamıyor gerçekten yorumluyor. Pembecilerden değil bana öyle barışacaksın evleneceksin falan diye sallamadı.. Benim en çok memnun kaldıklarımdan biri. Falalem diğer sitelere göre daha ciddi, Telwe hakkında yazılanları okuduktan sonra (Ben Binnaz ablada da benzer şeyler yaşadım.) Falalem dışında baktırmamaya karar verdim .

Ben Oğuzhanın isminin defalarca geçtiğini gördüm, ben memnun kaldım, sallamıyor gerçekten yorumluyor. Pembecilerden değil bana öyle barışacaksın evleneceksin falan diye sallamadı.. Benim en çok memnun kaldıklarımdan biri. Falalem diğer sitelere göre daha ciddi, Telwe hakkında yazılanları okuduktan sonra (Ben Binnaz ablada da benzer şeyler yaşadım.) Falalem dışında baktırmamaya karar verdim .
:KK14::KK14::KK14::KK51:

Bilge berbat bence. Hissiyat 0, kart anlami okuyor, nokta atisi yok, soke edici bir sey yok. Falci degil.

Bana 1 mg cikmadi, ustune sinirimi bozdu. Olumsuz, karamsar ve problemli bir insan bence.
Benımde aklımda olumsuz negatıf kalmış, bılıyomusun kaç yıldır fal baktırırım burda bıle 2. Sene yaklaşıcam nerdeyse ılkay gure hiç baktırmak gelmedı içimden hep cekındım:) olumsuz dıye, bırde bılge de boyle enerjım ıtıyo, ılkay guru cok begenen var bencede ıyı bı yorumcukı yıllardır duyuyorum adını ama ınanılmaz cekınıyorum yorum atmaya bende boyle bı delüyüm işte cherrıcım:))

Buarda kızlarr telwe uyelıgım içindekı 20 ye yakın yorumumla tarıh oldu uyelıkten cıktım... Artık yeter o onu dedı yok o yorumcu onun kankası yok saatlerce yorumcu bekle, gelınce gonlu ısterse baksın ıstemezse ıade etsın, yok arkadasıma 4 yıldız vermışsın sana bakmam trıplerı, yonetıme soru soruyosun cevap kel alaka, ıade zaten ne mumkun, saraylıyı ve selenayı özlicem evet ama ozellıkle saraylı hanıma ulaşırsanız baska sıteye gecsın mumkunse,, fatıma hanım için açıkcası bır kez baktırma şansım oldu ve ne yazıkkı yasadıklarımı evet cokk ıyı anlatmış lafım yok ama gelecektekı hıc bı sorumun cevabını alamadım;( kotu dıyemem hak gecer ama benım ıcın sok dedıgım gecmışı dınlemek dışında pek bişey olmadı, ıstanbulda cafesı varsa yuzyuze gıtmeyı duşunurum ama,, oda yuzyuze falıı cok sevdıgım için, bırde urmınacıgımla chetlı konuşma sansları olmuş duvarına yazdıgı kadarıyla, kı urmına benım bu topıkte eskıden berı dertlestıgım ve guvendıgım dostlarımdandır bırcogunuz gıbı, ama falcıların bukadar bu topikte bızlerın yazılarına tanık olmalarını sevmıyorum, bazen agzımızdan en özel sırrımız cıkabılıyor, bu kadar içimizde olmalarına bı anlam veremıyorum, dedıgım gıbı bunun urmına ıle bır ılgılısı yok yanlış polemıklere gırmıyım, bende tam bır elif ışık hayranıyımdır, hatta kıme kaç fal attıgımı yazdıgım bır yazım vardı onda sasırmıştı bı arkadasım elıf ışıga bukadar nasıl attın dıye, bazen yorumcu kendını sıze yakın gorur bazen sız bı abla bulmuş olursunuz, buna saygım sonsuz,,ama bu falcıların ıyı yada kotu yorum yaptıklarını tartıştıgımız, akıl verıp aldıgımız, dertlerımızı paylaştıgımız bır yer sımdı ögrencının ögretmenler odasına gırıp laf dınlemesıne benzıyo bu topıkte falcı olması,, kımseyı ayırmıyorum ama buna bı cözum bulunsa super olur, kısaca biyerde bı hata varda neresı onu çözemedı benım yarım aklım..

Bakın tellwe'de şöyle bir şey var aynı kişi 62266227 hesap açabiliyor. Bende şu an gidip koşa koşa falcı hesabı açar Medyum Morrigan diye fal bakarım yani.. diğer siteler konuşarak falan alıyor diye biliyorum ama tellwe de bu yok. O yüzden herkes falcı olabiliyor ve böyle iğrenç şeyler çıkıyor ortaya. Ben kahve falı bakarım sallarım ama tutar accık atın bana ben yorumlayayım bari paranız gitmez :KK48::KK14::eek:

Benımde aklımda olumsuz negatıf kalmış, bılıyomusun kaç yıldır fal baktırırım burda bıle 2. Sene yaklaşıcam nerdeyse ılkay gure hiç baktırmak gelmedı içimden hep cekındım:) olumsuz dıye, bırde bılge de boyle enerjım ıtıyo, ılkay guru cok begenen var bencede ıyı bı yorumcukı yıllardır duyuyorum adını ama ınanılmaz cekınıyorum yorum
atmaya bende boyle bı delüyüm işte cherrıcım:))
Bilge telwedekı bılgehatunmu

Bilge telwedekı bılgehatunmu
Binnaz dakı bilge özdogru, çok begenen kişi var,emınımkı ıyıdır, ama olumsuz ve negatıf yorum tarzı benı boguyor:( demek degılkı pembe tablo cızsınler ama ayrıldık dedıgın an aşkla ılgılı hemen boşver yorumu yapılması benım ruhumu bozuyo:)bılgehatun telwede ben baktırmıştım ona ıyıydı galıba oyle kaldı aklımda 7 tl ye bakıyodu, kahve atmıştım sanırım, bakalım aman hıcbırı ıyısı kotusu cıkmıyo zati

A
Binnaz dakı bilge özdogru, çok begenen kişi var,emınımkı ıyıdır, ama olumsuz ve negatıf yorum tarzı benı boguyor:KK43: demek degılkı pembe tablo cızsınler ama ayrıldık dedıgın an aşkla ılgılı hemen boşver yorumu yapılması benım ruhumu bozuyo:)bılgehatun telwede ben baktırmıştım ona ıyıydı galıba oyle kaldı aklımda 7 tl ye bakıyodu, kahve atmıştım sanırım, bakalım aman hıcbırı ıyısı kotusu cıkmıyo zati
Aynen hepsi aynı bende şuraya fallarım çıktı yazmak istiyorum. Oysa ne hevesle beklemıstım şu nisanı :KK61:

Kızlar çok sinirliyim. kendime öfkeliyim en çok da falcılara öfkeliyim. akşam yazıcam demiştim. farklı bi hesap açıp rezzana bizim esas oğlanmış gibi fal attım. fal tam bir fiyasko. yok adım adım ayrılmamışız aniden ayrılmışızda yok aslında benim maddi sorunlarım varmış ondan kaçmışım da adamdan. yok görüşürmüşüz ama temmuz sonu olurmuş masa başında konuşurmuşuz ama bişey beklemeymiş de ( bana mayıs ortası sana deli divane döncek diyor) yok başka birini görüyormuş da. bi kere bu adam kızına tapıyor hiç mi kızı çıkmadı falında. yada adam çalıştığı firmada olabileceği en üst seviyede ama hala yükselme var diyor şirketimi satın alıcak bu adam? ev durumuna gelince bana evle ilgili bi konu demişti tesadüfi ona benzer bişe olmuştu çıktı yazmıştım hatta burda çok beğendim demiştim. azcık değiştirip adama da ev konusu demiş. yani resmen nabza göre şerbet kime ne sallarsam ya o kadar sinirliyim ki hepsi aynı. ben artık faldan da falcıdan da nefret eder oldum. adamı da beklemiycem artık aklındaysam sanki hapismi telefonumu yok niye aramadı bunca zaman? hepsinin caanı cehenneme yeter artık ya

Binnaz dakı bilge özdogru, çok begenen kişi var,emınımkı ıyıdır, ama olumsuz ve negatıf yorum tarzı benı boguyor:KK43: demek degılkı pembe tablo cızsınler ama ayrıldık dedıgın an aşkla ılgılı hemen boşver yorumu yapılması benım ruhumu bozuyo:)bılgehatun telwede ben baktırmıştım ona ıyıydı galıba oyle kaldı aklımda 7 tl ye bakıyodu, kahve atmıştım sanırım, bakalım aman hıcbırı ıyısı kotusu cıkmıyo zati

canımm bosver bılgeyı bana olumsuz degıldı,ama olay kıtap onerısı ve kuantuma,olumlu dusunmeye ordanda akıl vermeye falan baglandın mı bana gelıyyorlar :D:D

Kızlar çok sinirliyim. kendime öfkeliyim en çok da falcılara öfkeliyim. akşam yazıcam demiştim. farklı bi hesap açıp rezzana bizim esas oğlanmış gibi fal attım. fal tam bir fiyasko. yok adım adım ayrılmamışız aniden ayrılmışızda yok aslında benim maddi sorunlarım varmış ondan kaçmışım da adamdan. yok görüşürmüşüz ama temmuz sonu olurmuş masa başında konuşurmuşuz ama bişey beklemeymiş de ( bana mayıs ortası sana deli divane döncek diyor) yok başka birini görüyormuş da. bi kere bu adam kızına tapıyor hiç mi kızı çıkmadı falında. yada adam çalıştığı firmada olabileceği en üst seviyede ama hala yükselme var diyor şirketimi satın alıcak bu adam? ev durumuna gelince bana evle ilgili bi konu demişti tesadüfi ona benzer bişe olmuştu çıktı yazmıştım hatta burda çok beğendim demiştim. azcık değiştirip adama da ev konusu demiş. yani resmen nabza göre şerbet kime ne sallarsam ya o kadar sinirliyim ki hepsi aynı. ben artık faldan da falcıdan da nefret eder oldum. adamı da beklemiycem artık aklındaysam sanki hapismi telefonumu yok niye aramadı bunca zaman? hepsinin caanı cehenneme yeter artık ya

canım baska bır ınsan yerıne fal baktırmak ne kadar dogru ben bundan emın degılım acıkcasıı ...
senın enerjınle olan bırsey sonucta kı,yuzyuze bıle baktırmıyoruz bıze bıle ne kadar bılebılıyorlar kı ..
bu kadar yuklenmee kendıneee hepsı ıcın gecerlı bu ozellıklede kerız yenıle konulduklarımız,dunku olaylardan sonra hele ..
ama ben baskası yerıne fal atmayı saglıklı bulmuyorum :(

canım baska bır ınsan yerıne fal baktırmak ne kadar dogru ben bundan emın degılım acıkcasıı ...
senın enerjınle olan bırsey sonucta kı,yuzyuze bıle baktırmıyoruz bıze bıle ne kadar bılebılıyorlar kı ..
bu kadar yuklenmee kendıneee hepsı ıcın gecerlı bu ozellıklede kerız yenıle konulduklarımız,dunku olaylardan sonra hele ..
ama ben baskası yerıne fal atmayı saglıklı bulmuyorum :KK43:
hayatım ama ne biliyim yani bizi de görmüyorki ekran başında. oraya yazmışım balık burcu diyoki çok duygusalsın balığın karakterini sayıyor. yapmaaa ya balık ve duygusal ne ilginç valla nokta atışı :D:D sinirlerim o kadar bozukki yani boşa beklemiş gibi görüyprum kendimi o kadar telefon faturası da cabası. maddi sıkıntı çekiyormuşum hayatımda maddi sıkıntının m sini bilmedim ben

hayatım ama ne biliyim yani bizi de görmüyorki ekran başında. oraya yazmışım balık burcu diyoki çok duygusalsın balığın karakterini sayıyor. yapmaaa ya balık ve duygusal ne ilginç valla nokta atışı :KK70::KK70: sinirlerim o kadar bozukki yani boşa beklemiş gibi görüyprum kendimi o kadar telefon faturası da cabası. maddi sıkıntı çekiyormuşum hayatımda maddi sıkıntının m sini bilmedim ben
Ben kızmanı anlıyorum haklıda olabılırsın ama başkası adına içilen kahve cekılen kartıda bende pek saglıklı bulmuyorum, hoş bunlar bahane hısseden ınsan için ama sanalda ne yuzumuzu goruyolar nede sesımızı duyuyolar bence kendını yıpratma derım, rezzan ablanın yorumları bana cok cıktı dıyemem, yuvarlak konuşur, net demez kabul ama hıslerı vardır, sen uzme kendini vallahı şu topıktekı kızları uzen. Erkeklerı bı bulsam agız burun dalasım var zıplıya zıplıya dovucem o derece nefret durumundayım

Ben kızmanı anlıyorum haklıda olabılırsın ama başkası adına içilen kahve cekılen kartıda bende pek saglıklı bulmuyorum, hoş bunlar bahane hısseden ınsan için ama sanalda ne yuzumuzu goruyolar nede sesımızı duyuyolar bence kendını yıpratma derım, rezzan ablanın yorumları bana cok cıktı dıyemem, yuvarlak konuşur, net demez kabul ama hıslerı vardır, sen uzme kendini vallahı şu topıktekı kızları uzen. Erkeklerı bı bulsam agız burun dalasım var zıplıya zıplıya dovucem o derece nefret durumundayım
ya ne bileyim tatlım hani ben de o kadar bildi dedim bunu da bilir ama resmen ters konuşmuş. belki de haklısınız o annelerimizden kalma bişe artık biliyoruz fal enerji işi sonuçta :KK50: ya En Büyük KK bu topikteki tüm kızlar iyiki varsınız insanı ne güzelde teselli ediyorsunuz hepiniz ayrı ayrı birer meleksiniz:KK60:

Back
X