• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende cok fal baktrdm tellwe de bende barkiel'in falı cıkmıstı ama kendisi sanırım yok burda eski yazıları okudum sanırım bişiler olmus ama konuya cok hakim olamadım..acaba bulabilir mym baska bi sitede fln..?

Rezzan Abla bu kişisel bilgileri nereden bulabilir ki?

Yani sonucta o sitede birden fazla fal baktiriyoruz, farkli falcilara sordugumuz sorulara bakip ne istedigimizi anlamak guc degil.

Ben farkli hesaplarla baktirdim, birinde seni cok seviyor ama aile ve isle problemleri var demis, dunyanin en buyuk yalani. Falci zirvasi.

Diger hesabimdan baktirdigimda, sana bu adamdan bir yol olmaz, kismetin baskasi demis. Yani soru kismina yazdiklarimi okuyan herkes o adamin adam olmadigi kanisina varabilirdi zaten.

Ben soru kismina ne kadar yazarsam orda cikarimlarda bulunmus, asla bu adamin hayatinda baskasi var tarzi soke edici tespitte bulunmaz, yazdiklarimiz dogrultusunda hayat denemiyle de az cok kestirip bir seyler yaziyr. Venusamber veya Nesibe nin yaninda falci demem.

Ote yandan ihtiyac olan anda insanlarin yaninda olan hayat tecrubesi bolca olan bir abla. Ama soyledikleri cikacak beklentisine girmeyin bence, hayalkirikligina ugrarsiniz.

Bu arada kardes senin yorumlarin %50si Rezzan abla asagi Rezzan abla yukari. Geriye kalan %50si de falalem zaten. Yorumu seyircilere birakiyorum.

Son düzenleme:
Benim de çok değiştiren oldu fallarımı canım ada yıldız alex başta olmak üzere bilge falan da çok değiltirdi
canım hep öyle,bir falımız diğerini tutmuyor,neden dediğimde,hayatımızı bir değiştiriyormuşuz,enerjimize bağlıymıy falan,aynı falcının bi dediği birini tutmuyor,belkide doğrudur bilemiyorum.

Yani sonucta o sitede birden fazla fal baktiriyoruz, farkli falcilara sordugumuz sorulara bakip ne istedigimizi anlamak guc degil.

Ben farkli hesaplarla baktirdim, birinde seni cok seviyor ama aile ve isle problemleri var demis, dunyanin en buyuk yalani. Falci zirvasi.

Diger hesabimdan baktirdigimda, sana bu adamdan bir yol olmaz, kismetin baskasi demis. Yani soru kismina yazdiklarimi okuyan herkes o adamin adam olmadigi kanisina varabilirdi zaten.

Ben soru kismina ne kadar yazarsam orda cikarimlarda bulunmus, asla bu adamin hayatinda baskasi var tarzi soke edici tespitte bulunmaz, yazdiklarimiz dogrultusunda hayat denemiyle de az cok kestirip bir seyler yaziyr. Venusamber veya Nesibe nin yaninda falci demem.

Bu arada kardes senin yorumlarin %50si Rezzan abla asagi Rezzan abla yukari. Geriye kalan %50si de falalem zaten. Yorumu seyircilere birakiyorum.
Ne yalan söyleyeyim benim baktırdığım fallarda nokta atışları çok fazla Rezzan Abla'nın. Ayrıca çok detaylı bilgi de vermiyorum. Farklı farklı isimlerle fal gönderip sonra da bilemedi bişey demek ne kadar doğru bilemiyorum. Ben de bunu seyircilere bırakıyorum.
Neden Rezzan Abla ve falalemden bahsediyorum dersen kardeş çünkü ben hep o sitede ve genelde de Rezzan Abla'ya fal baktırıyorum.

Ne yalan söyleyeyim benim baktırdığım fallarda nokta atışları çok fazla Rezzan Abla'nın. Ayrıca çok detaylı bilgi de vermiyorum. Farklı farklı isimlerle fal gönderip sonra da bilemedi bişey demek ne kadar doğru bilemiyorum. Ben de bunu seyircilere bırakıyorum.
Neden Rezzan Abla ve falalemden bahsediyorum dersen kardeş çünkü ben hep o sitede ve genelde de Rezzan Abla'ya fal baktırıyorum.
Baktirmaya devam o zaman selam soyleyin benden zerre dedigi cikmadi bilmek ister belki reklamdan komisyonda veriyormu size site

Bizimle değilsin ! reklam ve 2 üyelikten !

Farklı farklı isimlerle fal gönderip sonra da bilemedi bişey demek ne kadar doğru bilemiyorum. Ben de bunu seyircilere bırakıyorum.
.

Cidden falcı olan isim bile bilmeden fincanı açar geçer. Bzim ex komşumuz bir teyze vardı , dehşet bir hatundu, hisleri acaip yüksekti, biz 1 kelime konuşmadan o her şeyi döker söylerdi. Soruya neye ihtiyaç duymazdı.

Biri sallıyor mu iyi falcı mı anlamanın en kestirme yolu bu. Farklı hesapla gönderdiğinizde afallayıp saçmalıyrsa, saçmalıyordur hissiyatı yoktur. Luna, Nesibe, Fama, Fatima nın ne isme ne cisme iht,yaçları var, dehşet hatunlar.

Rezzan abla bence fincana bakıyor, şekilleri okuyor. Ama dehşet bir hatundur diyemeyeceğim. hayat tecrübesine ve ablalığına saygım var tabi ki, ama benim için vasat bir falcı.

Arkadaslar bi falkolik olarak yalansiz yüzlerce kisiye baktirmis biri olarak hic birinin yüzde yüz bi fal cikmiyor ve oylamamin gönül rahatligi ile arkasindayim.Cogu ani biliyor düsünceleri okuyor ama devami gelmiyor bilhasa gün verenleri hic ciddiye almiyorum ya iki hafta de bi ay icinde de yani patlayacak niye gün veriyon:)tellwede toplam bilgisayardan girdigimde utanarak yaziyorum tam 5 sayfa fallarim varve inanin bi sarayli yakin tuturuyor bide hakkini yemim asicicek ama ikincisini attim ikincisini tuturamadi.Falalem ordada sicilim cok uzun fali yüzde 50 si cikan biri cikti diyemiyorum.Falsepeti ordada upuzunnnn bi listem var kim varsa denemisimdir hatta hüseyini bile ne dedigini kavrayamadim bile:))zeusta kararsizim .Bir yolun varda rad mirza iyiydi ordada cok baktirmisim ilkayda mantik kadini enerjisini sevmiyorum onun:)Cezzweyi falimpir sitelerini saymiyorum bile ama onlarda cok baktirmadim:)telde baktirdiklarim anda iyi oluyorlar konusunca ister istemez laf aliyor bazilari telde baktirdiklarimdan pisman oldugun tek isim elmira oldu..Ve sunu daha cok ögrendim zaman hem insani öldürebiliyor ve gectikcede iyilestiriyormus.Ve benim olayimda olumlu yada olumsuz günün birinde tam son bulursa bunu ilk paylasacagim yer burasidir yeminim var o kadar fallara:))

bende şunu çok iyi analiz etmiş bulunuyorum,
yaa bu süper hiç böyle düşünmemeiştim ve falcılara bu ara acaip takmıştım,
şöyleki..,
falcılar anlık durumu çok iyi biliyorlar,tabiki bazıları hepsi değil,,
ben anladımki,aslında gelecek anda mevcut,yani şu anımızzın durumu aslında geleceği belirleyebiliyor,falcı bulunduğumuz anın enerjisiyle geleceği hissedebiliyor,ya olacak yada olmayacak diyebiliyor,
verdikleri zaman içerisindede,durumu bizler değiştiriyoruz,çünkü hayatımızda hareket halindeyiz,bazı şeylerin etkisinde kalabiliyoruz ve kendi enerjimizi kendimiz değiştiriyoruz,bunu biz yapmasak bile beklediğimiz kişi yapıyor ve böylece falcıların dedikleri olmuyor,mu diye düşünüyorum,
bilmiyorum arkadaşlar yemek üzereyim valla,
siz ne dersiniz.

şöyleki..,
ben anladımki,aslında gelecek anda mevcut,yani şu anımızzın durumu aslında geleceği belirleyebiliyor,falcı bulunduğumuz anın enerjisiyle geleceği hissedebiliyor,ya olacak yada olmayacak diyebiliyor,
verdikleri zaman içerisindede,durumu bizler değiştiriyoruz,çünkü hayatımızda hareket halindeyiz,bazı şeylerin etkisinde kalabiliyoruz ve kendi enerjimizi kendimiz değiştiriyoruz,bunu biz yapmasak bile beklediğimiz kişi yapıyor ve böylece falcıların dedikleri olmuyor,mu diye düşünüyorum,
siz ne dersiniz.

Yada cok odaklandigimiz icin bi duruma cok bekledigimiz icin olmuyor:)mesela 3 sene evvel öylesine tesadüfen rastgele istanbulda bi cafede bi teyze fal bakiyordu merakliyim ya:))kadin bakti hic ama hic ciddiye almadim hatta arkadasima dedim bu senin falin bana söylüyor:)Cünkü kadinin dediklerini bana asla olmicak türden di ve o kadinin dedigi insanla nasil nerde ne zaman ve o insani glrpnce ne tepki gösterecegime kadar bildi ya hala tüylerim diken diken oluyor ve alti ay icinde ne dediyse kadin yasadim ama ne yaptim ettim kadini bi daha bulamadim sonradan ama beklentisiz baktirmistim o zamanlar:)

şöyleki..,
siz ne dersiniz.
bence de artık anlık durumları iyi bilen falcılar şeklinde gitmek lazm olaya.. gelecek herkeste patlıyor aşağı yukarı..

,

Bu arada Rezzan ablacığım , sen sonuçta iş fırsatlarını görebilen bir insansın , site sahibisin. Benden sana tavsiye, burda reklam yapmak gibi boş işlerle uğraşacağına Fatima yı telweden çalımla. Hem o , o rezil siteden kurtulur hem de biz. Hayatının volesini vurmuş olursun, benden söylemesi.

Back
X