Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğuzhan yaz ayları dedı, fatıma tarıhle ılgılı degıl falı anlatmakta ıstemıyorum sızle ılgılı degıl asla falcılarda okuyo dıyeFatıma ne kadar zaman verdi birde oğuzhan kuzenine ne kadar zaman verdi canım
Kesinlikle canım ağlayamadım bile bugün bile Rabb'ime şükür ettim mutluyum harika bir işim güzel bir evim , kimseye Muhtaç Değilim Ekmeğini yemedim ki daha iyi oldu bence önüne bakıyorum doğru biri olursa olur olmazsa yer içer gezerimKims sagligindan degerli degil guzelim .. gecmis gecmiste kaldi bugun ayaktasin guclusun ve istersrn herseyi basarabilirsin acilar geride kalicak ve hatirlwmayacgin gunler gelicek emin ol...
Kuzum tutar ne var bunda artık hiçbir isim spesifik olarak kalmadı ki...Geleceği Allah bilir,üzme kendini...Kızlar fallara ınanmak degıll.. Bı kız adı verdı benım kının evlenıcegı kızmış ilerıde ben suan cıktıgı kızın adını bılıyorum o degıl dıye rahat etmıştım ama ıkımıxınde ortak arkı olan ve benımkıyle sosyal medyadan resımlerını begen kız arkımın adı bunu farkettım ıkı ısmı okunca anlamamıştım bugun farettım suan aralarında bısry yok ama ısım nasıl tuttar
Aralarında bişey yoksa o olduğunu nerden çıkardın canım.. yaygın kullanılan bir isim olabilir.. Elif , Ayşe gibi .. Yine de kendini bu kadar inandırmaKızlar fallara ınanmak degıll.. Bı kız adı verdı benım kının evlenıcegı kızmış ilerıde ben suan cıktıgı kızın adını bılıyorum o degıl dıye rahat etmıştım ama ıkımıxınde ortak arkı olan ve benımkıyle sosyal medyadan resımlerını begen kız arkımın adı bunu farkettım ıkı ısmı okunca anlamamıştım bugun farettım suan aralarında bısry yok ama ısım nasıl tuttar
sizin klavyenizde hic mi sorun olmuyor hayret birseysiniz...anlasilan korler sagirlar birbirini agirliyor burda...bosuna demediler tabi kadinlar kulubunde her tip var bosuna girme diye...harbiden oyleymis...bos isler bakani alin sayfayi tepe tepe kullanin...burasi neferler ve turevleriyle dolu...
hakaret etmeden adabinla git A ahsemmmSiz
sizin klavyenizde hic mi sorun olmuyor hayret birseysiniz...anlasilan korler sagirlar birbirini agirliyor burda...bosuna demediler tabi kadinlar kulubunde her tip var bosuna girme diye...harbiden oyleymis...bos isler bakani alin sayfayi tepe tepe kullanin...burasi neferler ve turevleriyle dolu...
Cok zeki hanim efendi zekani burda millete laf yetistirerekmi gelistiriyorsun...Yazıııık...Cümle kurmaktan acizsin ama benden zekisin
![]()
Kim gönderdiki seni ? Keşke dinleyip girmeseymişsin neyse birdahakine akıl verenlerini iyi dinleyip öyle hareket edersin artık..Siz
"mi" ayrı yazılır...Cok zeki hanim efendi zekani burda millete laf yetistirerekmi gelistiriyorsun...
Canım fal bu kendini üzme çıkıcak diye bir şey yokki ben fatimanin falini begendim ama yeni baktirdim.Sen sarayliyi denemis miydin hic.Kızlar fallara ınanmak degıll.. Bı kız adı verdı benım kının evlenıcegı kızmış ilerıde ben suan cıktıgı kızın adını bılıyorum o degıl dıye rahat etmıştım ama ıkımıxınde ortak arkı olan ve benımkıyle sosyal medyadan resımlerını begen kız arkımın adı bunu farkettım ıkı ısmı okunca anlamamıştım bugun farettım suan aralarında bısry yok ama ısım nasıl tuttar
Sanmıyorum kuzum ama her şeyde bir hayır vardır aynen..Sakın sıkma canını,Allah istedi de sende aldın hayatına başkasını...Emin ol vardır her şeyde bir hayır kuzum...Bu belki aklını başına getirir...
Sen iyi düşün,senin canını yaktığı gibi canını yakacak ALLAH onun,o nasıl gönlünü eğlendirdiyse sen de eğlendir...Sanmıyorum kuzum ama her şeyde bir hayır vardır aynen..
Kızlar fallara ınanmak degıll.. Bı kız adı verdı benım kının evlenıcegı kızmış ilerıde ben suan cıktıgı kızın adını bılıyorum o degıl dıye rahat etmıştım ama ıkımıxınde ortak arkı olan ve benımkıyle sosyal medyadan resımlerını begen kız arkımın adı bunu farkettım ıkı ısmı okunca anlamamıştım bugun farettım suan aralarında bısry yok ama ısım nasıl tuttar