• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Aşk acısı çektiğim dönem katina attım.. dedim ne zaman barışırız , dönecek mi bu çocuk?.. bunu biidi vala.. İkinci kahve falı atmıştm.. işle ilgili dediği bişey çıktı

bana yeni aşk göründü valla çıksın dileyin ne dilerseniz :KK37::KK37::KK37:

Kızlar Fama lafı geçiyor ama 4-5 aydır yoktu Tellwe ye baktım ama profilini göremedim:mad:

Kızlar ya Fama falıma bakmış.. İki erkeği niyet etmiş ikisinden de iş olmaz demiş. İkisi de eski sevgilim ve konuştuğum kişiler.. İçim karardı doğrusu gece gece. Yeni biri demiş ama 7 ay vermiş, uzun bir zaman.. off mutsuzluk çöktü içime :( ben en iyisi bu mübarek günde dua edeyim.. Allah hepimizin gönlüne göre versin

Yok kuzum aslında sizin beğendiğiniz çoğu falcı tutturamadı bana.. mesela selena, saraylı, Venüs . Bunlar ben de fena bomladı :KK53:
vallahi sanirsam bizimde ayni benimde olmadi selena iki fali farkliydi sarayli sanki beni anlatmiyodu venuste unutmusum bile:-) fatimanin fali iyiydi meryem aylinle aram iyi bayaga simdi fama kaldii denemedigim onuda denersem nirvanaya ulasmama az kaldi:mad::rolleyes::KK73:

vallahi sanirsam bizimde ayni benimde olmadi selena iki fali farkliydi sarayli sanki beni anlatmiyodu venuste unutmusum bile:-) fatimanin fali iyiydi meryem aylinle aram iyi bayaga simdi fama kaldii denemedigim onuda denersem nirvanaya ulasmama az kaldi:mad::rolleyes::KK73:
O zaman kesin famayı denemelisin başak :) .. :p

Back
X