- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
sıradaki tarot sana geldi galiba, bende takipteyim hangi fal azalmış takibi![]()
ay afişe oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıradaki tarot sana geldi galiba, bende takipteyim hangi fal azalmış takibi![]()
Aşk acısı çektiğim dönem katina attım.. dedim ne zaman barışırız , dönecek mi bu çocuk?.. bunu biidi vala.. İkinci kahve falı atmıştm.. işle ilgili dediği bişey çıktı
Inşallahhh canımm.. şöyle güzel haberler duymak istiyoruz..en son bir iki arkadaşımızın ilişkisi başladı. Çok sevindik.. Senden de bekliyoruzbana yeni aşk göründü valla çıksın dileyin ne dilerseniz![]()
Bende de hepsi patladi ayrica fatimanin falindan sonra suya bakanlarin sadece suya bakmakla kaldigini anlamis oldum ben .
Biryolunvar.com 'da canımSelam kızlar bu Fama dediğiniz kimdir ya? Link bulamadım.
Ben de sesli güldümBende de hepsi patladi ayrica fatimanin falindan sonra suya bakanlarin sadece suya bakmakla kaldigini anlamis oldum ben .
vallahi sanirsam bizimde ayni benimde olmadi selena iki fali farkliydi sarayli sanki beni anlatmiyodu venuste unutmusum bileYok kuzum aslında sizin beğendiğiniz çoğu falcı tutturamadı bana.. mesela selena, saraylı, Venüs . Bunlar ben de fena bomladı![]()
Ay yok tatlım 3 5 aydır tellwede 30 kredim var tellwede değilse baktırmam. Fatima denk gelirse ona baktırırımBiryolunvar.com 'da canım
O zaman kesin famayı denemelisin başak :) ..vallahi sanirsam bizimde ayni benimde olmadi selena iki fali farkliydi sarayli sanki beni anlatmiyodu venuste unutmusum bilefatimanin fali iyiydi meryem aylinle aram iyi bayaga simdi fama kaldii denemedigim onuda denersem nirvanaya ulasmama az kaldi
![]()
Canım üzücem seni yine ama , maalesef fatımada telwe den falalem'e transfer olduAy yok tatlım 3 5 aydır tellwede 30 kredim var tellwede değilse baktırmam. Fatima denk gelirse ona baktırırım
Hadi yaCanım üzücem seni yine ama , maalesef fatımada telwe den falalem'e transfer oldu![]()