• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Madem kader değişken biz niye fal baktırıyoruz o zman ?

Kıza iki falda da ayrı konuşmuş .. fena bomlamış .. şimdi kader değişken falan diye savunma olmaz.. hele birde burdaki bazı arkadaşlarımn bunu savunmasına çok şaşırdım . Kader değişenkense bizim fal baktırmamız saçma :) yapmayın Alla aşkına fatıma kimki her şeyi bilecek , her dediği olacak.. Belli burcu arkadaşımıza fena patladı.. aptal yerine koymasın bizi lütfen..

tamamıyla katılıyorum fatima bende de çok iyiydi ama ne belli çıkakacağı tövbe haşa bilememiş işte

iyi de demeye çalışıtğım şey, kader gibi muazzam bir mantık silsilesinde belki de bu kişi ve olay, çok ufak bir ayrıntı idi..anlatamıyorum ben derdimi .. yani kaderini etkileyecek biri değil demek ki..değişken, sıradan,..

kaderi etkileyecek kişi, çocuklarının babası olacak adamdır.. ve belki de o adam bu adam değil.. gelmesi de gitmesi de bir yani..
Canım ben seni anlıyorum . şimdi bir ay önceki falda Mayıs sonu dönecek demiş. Bir ay sonraki başka siteden attığı falda hayatında başka biri var dönmez demiş.
Falın aynı kişi tarafından atıldığını bilseydi .. Yine aynı yorumu yaparmıydı . Ben onu merak ediyorum..

Urmina onu bulmalisin mail adresinden falaleme mail adresleri yaziliyor mutlaka tespit edersin
ya ne diye isteyeceğim ki? nickin yasal kullanım hakkını almadım ki iddiam olsun ama artık ben bu nickle tanınıyorum burada da.. yani ne iş çeviriyo birileri anlamış değilim.. bunca işim arasında bi de bunla uğşaramıycam..

ulak olduğum felan yok sadece fatima iletmemi istedi ben de kıramadım onu. şu an feysten yazıyor kendisi bana. niye ben suçlanıyorum ki hemen sana da selamı var fatima hanımın dualarını okusun diyor ama neyse ulaklık yapmayım şimdi. o kadar çok üzüldüm ki anlatamam marple. haklısın bir daha kimsenin yazısını yazmayacağım. Yok anam yok bu mesaji bana az once selmaninbahcesi yazdi benim falim hakkinda ucuncu sahislara bilgi verme cureti nereden doguyor cozemedim yaptigin ukalalik degil senin de falini biliyorum demek bravo

iyi de demeye çalışıtğım şey, kader gibi muazzam bir mantık silsilesinde belki de bu kişi ve olay, çok ufak bir ayrıntı idi..anlatamıyorum ben derdimi .. yani kaderini etkileyecek biri değil demek ki..değişken, sıradan,..

kaderi etkileyecek kişi, çocuklarının babası olacak adamdır.. ve belki de o adam bu adam değil.. gelmesi de gitmesi de bir yani..

Canımm kımse senın yazdıgın kader olayınaa bırsey demıyor bir video vardı zamanında benjamin button fılmının kader sahnesi ona bayılırım ve cokta inanırıımm ! 1 saniyede kızın evden geç çıkmasıyla herşey değisiyordu .. ama hayatımızda önemli noktalar vardır ki onlar değişmez ki ben onun zaten insanın içinde hissedildiğine inanırım ..

benım sınırlendıgım sey arkadaşın burda gulerek fatima benı aradı şunu şunu dedi demesi ki bence hiç hoş bir durum değil ve sinir bozucu kimse kusura bakmasın iki-üç hafta içinde bu kadar net konusupta kıza sonraki falda yok canım başkasını gördüm denilmez saçmalık olan tarafıda o zaten eğlencesine eğlencesinee deniliyorda burda insanlar fıkırlerini paylasşıyor kız bısey yazmış üstüne yok beni aradı ne demek dalga geçer gibi,

Allaha sükür ztn hepimizi aklı yerinde kendi kendimize karar verebilme yetisine sahibiz ben bu zamana kadar fallara inanıpta hiç birsey yapmadım içimden hissetğim gibi davrandım hepte dedim insan bazen arkadaşına bile anlatamadığı seyler oldugundan fala sarıyor diye bazıları aman abartmayın demıs diye diyorum bunu, kısacası eğlencesine bile olsa ben iki hafta gbi kısa sürede değişen bir fal görmek istemem.. @selaminbahcesi

Yani ben Fatimanin kendisini de, sicakkanli olmasini da, ablaliligini da, insanligini da ama en cok falciligini severim:))

Fatima zaten cok cok iyi bir falci , fali agzimi acik birakir. Burayi okuyarak , yazarak kendi unune golge dusuruyor bence. BUrayi bizler hakkinda bilgi toplamak isteyen siradan , capsiz falci gecinen duzenbazlar okuyor genelde. Fatimanin boyle bir sey yapmasina zaten gerek yok, ama burayi okumak ve cevap vermek ancak kendisi hakkinda bos yere suphe yaratir, kendi ununu golgeler. Fatima bence yapmasin, zaten ihtiyaci da yok.

ulak olduğum felan yok sadece fatima iletmemi istedi ben de kıramadım onu. şu an feysten yazıyor kendisi bana. niye ben suçlanıyorum ki hemen sana da selamı var fatima hanımın dualarını okusun diyor ama neyse ulaklık yapmayım şimdi. o kadar çok üzüldüm ki anlatamam marple. haklısın bir daha kimsenin yazısını yazmayacağım. Yok anam yok bu mesaji bana az once selmaninbahcesi yazdi benim falim hakkinda ucuncu sahislara bilgi verme cureti nereden doguyor cozemedim yaptigin ukalalik degil senin de falini biliyorum demek bravo

size bunu özelden yazmıştım VivianLeigh VivianLeigh değil mi; özel olduğunu düşünmesen zaten buradan yazardım.

senin falın hakkında zerre bilgim yok sadece duayı okusun devam etsin dedi kendisi. bu ne suçlama böyle. senin falını nereden bileyim ben. ekle feysten konuş istersen. kendisi konuşmak istemiyor gereksiz yere uzadığını düşünüyor neyse bir kelime dahi tazmıyorum artık buraya.

Yani ben Fatimanin kendisini de, sicakkanli olmasini da, ablaliligini da, insanligini da ama en cok falciligini severim:))

Fatima zaten cok cok iyi bir falci , fali agzimi acik birakir. Burayi okuyarak , yazarak kendi unune golge dusuruyor bence. BUrayi bizler hakkinda bilgi toplamak isteyen siradan , capsiz falci gecinen duzenbazlar okuyor genelde. Fatimanin boyle bir sey yapmasina zaten gerek yok, ama burayi okumak ve cevap vermek ancak kendisi hakkinda bos yere suphe yaratir, kendi ununu golgeler. Fatima bence yapmasin, zaten ihtiyaci da yok.

Yaaa cheryy allah aşkınaa hepsii düzenin burdan donduğunun farkında reklam burdan çıkıyor sonucta,aynı sekılde bence nesibenınde ıhtıyacı yok ama ınsan bu egosuna yenık düşüyoor iste benim hakkımda ne dediler,beğendiler mi,beğenmediler mi illaki hepsi bakıyordur ..
paranın ve reklamın kaynagı burası !!
biz yazıyoruz fıkrımızı paylaşıyoruz bizim gibi onlarca insanda dışardan okuyup onları tanıyor ..

senin falın hakkında zerre bilgim yok sadece duayı okusun devam etsin dedi kendisi. bu ne suçlama böyle. senin falını nereden bileyim ben. ekle feysten konuş istersen. kendisi konuşmak istemiyor gereksiz yere uzadığını düşünüyor neyse bir kelime dahi tazmıyorum artık buraya.

Bence de yazmamalisin artik dostum.

Benimle muattap olma bahce been cok istesem fatima ile konusurum

sevgili fatima sen son zamanda gordugum en iyi falcilardansin en azindan kendi falim icin diyorum lutfen bu sekilde davranma birini araci yapma ihtiyacin yok kendimi asiri rahatsiz hissettim araci olan kisi sanada diyorum ki uzerine vazife olmayan islere karisirsan uzulup bagirmayacaksin sirita sirita yazi yazip insanlari rahatsiz edersen kusura bakma sende rahatsiz olmayi goze almis olursun gozardi ediyorum seni

Ben varim.

Burda alcazar vardi, o gideli cok uzun sure olduguna gore artik yazabilrim, o zaman kendinden baska kimseye anlatmamistim. Bir gece ruyamda alcanzar in sesini duygum, ama insan sesi veya bildigimiz duyma seklinde degildi, bana cok mutlu oldugunu , topikten gidiyor oldugunu soyledi.

1-2 hafta sonra da hayallerinin erkekgiyle tanisip topige veda etti.
bunları yazmak ıstemıyodum işin enerjısı kacmasın dıye ama yazayım hanı dıyosunuz ya gelecek her an degısıyo su oluyo bu oluyo ben katılmıyorum buna hayatımın donum noktasındakı ruyalarım genel olarak hep cıkmıstır kısaca bı tanesını anlatayım umarım bana hak veren olur
2013 ocak ayıydı okulla alakalı problemlerım vardı bı turlu okulu bıtıremıyodum bı sınavdan cıktım ve cok kotu gectı okulu uzatmıstım resmen basladım aglamaya neyse uyuyakalmısım ruyamda fsm koprusune tepeden bakıyodum denız pırıl pırıl pırıl hava guneslı ve koprunun altından kırmızı bı gemı gecıyo neyse aradan 1.5 sene gectı okulla ugrasıyorum yaz okulu fırsatı cıktı karsıma onumde ıkı secenek var ya ıstanbul yada eskısehır eskısehırde arkadaslarım oldugu ıcın orası olsun dıye delı gıbı ugrasmama ragmen hep onume bı engel cıktı ve mecbur ıstanbulu yazdım neyse sabah tam kopruden karsıya gecıyoruz ruyamda gordugum manzaranın aynısını gordum koprunun altından gecen kırmızı gemı ve hava pırıl pırıl ve ıstanbulda okulu bıtırıp dondum eskısehıre gıden arkadaslarımın hepsıde okulu 1 sene daha uzattı bunun gibi cok ornegım var ama malesef kı fal baktırmaya basladıgım an ruyalarım kesılıyo yanı sunu anlatmaya calısıyorum bazı seyler oyle kolay kolay pırt dedı zırt dedı dıye degısmıyo sunuda yazayım bı adam kaderınızde varsa vardır yoksa yoktur kızlar lutfen bu kadar uzmeyın kendınızı bunu 3 senedır bı salagın arkasından aglayan bırı olarak yazıyorum umarım bu yazdıkalrımdan sonra ısmım delıye cıkmaz:KK52:

kusura bakma da onu da beni de suçluyorsun VivianLeigh VivianLeigh . senin falını bana yollamadı hiçbir zaman böyle yansıtılmasın.
Benimle ilgili kimse kimseye zerre bilgi veremez bitmistir ozelden yazdigin hakaret dolu mesajini da sana havale ediyorjm maalesef

Ben de onu diyorum bilememiş işte.. Bu kötü falcı olduğunu göstermez .. tuturamamş kabul etsin ..

Aynen öyle. Ben kendi durumumu paylaştım sadece. İki hafta içerisinde birbirinden alakasız iki fal yorumu yapmasından bahsettim Fatimanın ve BENCE o kadar beklemeye değmeyecek biri olduğunu paylaştım. Hepsi bu. Onun arayıp da edip de iki kişi ile konuşup burada dillendirmesi ne saçma.

Hele anlık her şey değişebilir demesi bir falcının söyleyeceği en son cümle olmalı:)) Gerçekten çok güldüm bu davranışına..

Canımm kımse senın yazdıgın kader olayınaa bırsey demıyor bir video vardı zamanında benjamin button fılmının kader sahnesi ona bayılırım ve cokta inanırıımm ! 1 saniyede kızın evden geç çıkmasıyla herşey değisiyordu .. ama hayatımızda önemli noktalar vardır ki onlar değişmez ki ben onun zaten insanın içinde hissedildiğine inanırım ..

benım sınırlendıgım sey arkadaşın burda gulerek fatima benı aradı şunu şunu dedi demesi ki bence hiç hoş bir durum değil ve sinir bozucu kimse kusura bakmasın iki-üç hafta içinde bu kadar net konusupta kıza sonraki falda yok canım başkasını gördüm denilmez saçmalık olan tarafıda o zaten eğlencesine eğlencesinee deniliyorda burda insanlar fıkırlerini paylasşıyor kız bısey yazmış üstüne yok beni aradı ne demek dalga geçer gibi,

Allaha sükür ztn hepimizi aklı yerinde kendi kendimize karar verebilme yetisine sahibiz ben bu zamana kadar fallara inanıpta hiç birsey yapmadım içimden hissetğim gibi davrandım hepte dedim insan bazen arkadaşına bile anlatamadığı seyler oldugundan fala sarıyor diye bazıları aman abartmayın demıs diye diyorum bunu, kısacası eğlencesine bile olsa ben iki hafta gbi kısa sürede değişen bir fal görmek istemem.. @selaminbahcesi
sizleri de anlıyorum aynı şekilde :KK19:.. fala bakış açılarımız da çoğu noktada kesişiyor aynen, ama ben kendim bile 2 günde önemli bir kararımı değiştirmişken, değişimler bana garip gelmiyor.. bunu kendim bile öngörmüyordum çünkü..:KK14:

ama Burcu'nun falı çıkmamıştır, gelir yazar, fikrini beyan eder, elbette yazacak. ona itiraz yok.

GidiyorumBuSehirden GidiyorumBuSehirden ne de yüklenmeyin ya, çok iyi tanışmıyoruz kendisiyle ama art niyeti olduğunu zannetmem. kendisini ifade etmek isteyen biri için- bu kişi de sevdiği biri- aracılık etmeye çalışıyor. ben de burada sevdiğim birine başka yerde laf edilse, elbette aynen yapardım. fark yok.. Fatima çok hassas yapıda bir falcı, ne bileyim bir Venüs gibi profesyonel-soğuk değil, dert ediniyor işinin sonrasını da..
kızlar ben onunla ilgili objektif olamıyorum :KK45: insaniyetini seviyorum kadının :oops:

kimse benim yorumlarımdan etkilenip davranmasın..bunu da yeri gelmişken not düşeyim de..:KK66:

Back
X