- 26 Ekim 2014
- 2.394
- 5.068
- 248
Evet gollomla benim meselem vardı ama tatlıya bağladık, helal olsun kız delikanlıca özrünü diledi.. ve burda oda bizim gibi istediği fikri paylaşabilir..gollom da zamanında ozur dılemıstı sen neden sımdı bu konuyu tekrardan acıyorsun ??
Urminaa
kı zamanında bu ısmı bulan gorenlerden bırıde benımle @grey dir konu kapanmıs bıtmıs gıtmıs kız yorum yapınca kendı fıkrını soyleyınce dert mı oldu ben gollomun kotu nıyetlı bırısı oldugunu dusunmuyorum burdan arada onada yazarım kızdıgımda,lafları saydırdıgımda cok oldu nesıbeyle ilgili ,
ama burda kaşar tarıfı veren arkadaşın pek normal bir insan oldugunu sanmıyorum !! demin benden alıntı yaptıgın olaydada bu arkadaşa soyluyorum evet ben falcıyla telefonla gorusen ınsandan,ve bu kadar suursuzca hareket eden ınsandan herseyı beklerim..
Terbiyesiz ..
Olay kader kavramı degil ,
Sızın bır falcıyı bu kadar savunmanızz,karşımızdakide insan haşaaa tanrı degıl neyı ne kadar bilebilir onun herkes farkında!!
Olay burda gelıp dalga gecer gıbı konusulması!!
yok benı aradı sunu dedı bunu dedı denılıp falcıdan laf taşınması ..
soyle canım falcıyaa bır zahmet fallarına cevap versın laf yetıstırecegınee
Kaşar tarifi vererek seviyesini yerlere düşüren bir kişiyi savunanlrda muhatabım değil bu saatten sonra.. yazık