• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

gollom gollom da zamanında ozur dılemıstı sen neden sımdı bu konuyu tekrardan acıyorsun ?? Urminaa Urminaa

kı zamanında bu ısmı bulan gorenlerden bırıde benımle @grey dir konu kapanmıs bıtmıs gıtmıs kız yorum yapınca kendı fıkrını soyleyınce dert mı oldu ben gollomun kotu nıyetlı bırısı oldugunu dusunmuyorum burdan arada onada yazarım kızdıgımda,lafları saydırdıgımda cok oldu nesıbeyle ilgili ,

ama burda kaşar tarıfı veren arkadaşın pek normal bir insan oldugunu sanmıyorum !! demin benden alıntı yaptıgın olaydada bu arkadaşa soyluyorum evet ben falcıyla telefonla gorusen ınsandan,ve bu kadar suursuzca hareket eden ınsandan herseyı beklerim..

Terbiyesiz ..

Olay kader kavramı degil ,

Sızın bır falcıyı bu kadar savunmanızz,karşımızdakide insan haşaaa tanrı degıl neyı ne kadar bilebilir onun herkes farkında!!

Olay burda gelıp dalga gecer gıbı konusulması!!

yok benı aradı sunu dedı bunu dedı denılıp falcıdan laf taşınması ..

soyle canım falcıyaa bır zahmet fallarına cevap versın laf yetıstırecegınee
Evet gollomla benim meselem vardı ama tatlıya bağladık, helal olsun kız delikanlıca özrünü diledi.. ve burda oda bizim gibi istediği fikri paylaşabilir..

Kaşar tarifi vererek seviyesini yerlere düşüren bir kişiyi savunanlrda muhatabım değil bu saatten sonra.. yazık

ilkay Allah ile dalga geciyor facemde ekli yalan degil yeminle cuma mesajları icin filan alay ediyor Allah ı hic sevmiyor dini inancına baktım deizm miş
falcılık zaten başlı başına islamiyete ters iken neden garip gelsin ki bu durum ? hatta aslında kendisiyle çelişmiyor demek ki..

Evet gollomla benim meselem vardı ama tatlıya bağladık, helal olsun kız delikanlıca özrünü diledi.. ve burda oda bizim gibi istediği fikri paylaşabilir..

Kaşar tarifi vererek seviyesini yerlere düşüren bir kişiyi savunanlrda muhatabım değil bu saatten sonra.. yazık
canın sağolsun Grey_ Grey_

kızlar bu olay bıraz fazla uzamadımı?herkes ıstedıgını savunmakta ıstedıgıne baktırmakta yada baktırmamakta ozgurdur ama kaşar tarifi adı altında hakaret etme hakkına sahıp degıldır!ıkı tarafta (selma harıc)benım fıkırlerıne deger verdıgım kısılerdır lutfen bu olay daha fazla uzamasın fatıma hakkında yazılacak hersey yazıldı bu saatten sonra ısteyen baktırır ıstemeyn baktırmaz daha fazla kalp kırmaya gerek yok:KK51:

falcılık zaten başlı başına islamiyete ters iken neden garip gelsin ki bu durum ? hatta aslında kendisiyle çelişmiyor demek ki..
Urminaa fatima ya fal baktirdin, fali çıktı dediklerini yaşıyorum oldun, şimdi ise islamiyetle ters olduğunu diyorsun ve fal baktiriyorsun. Severim seni ama çelişme kendin ile. Burcu nun enerjisi tutmamış olabilir tekrar. Ama arkadaşın da gelip buraya yemek tarifi yazması bizi değil kendini düşürüyor komik olduğunu sanıyor ama bilemiyorum

bur
Urminaa fatima ya fal baktirdin, fali çıktı dediklerini yaşıyorum oldun, şimdi ise islamiyetle ters olduğunu diyorsun ve fal baktiriyorsun. Severim seni ama çelişme kendin ile. Burcu nun enerjisi tutmamış olabilir tekrar. Ama arkadaşın da gelip buraya yemek tarifi yazması bizi değil kendini düşürüyor komik olduğunu sanıyor ama bilemiyorum
ben yaptığım doğruru demedim ki hiç canım.. burda gelip dinle alakalı uyaranlara da demişimdir, ciddi ciddi yaptığımız suç ve günah.. ben bilerek ve isteyerek, sonuçlarına katlanacak olduğumu bilerek baktırıyorum.. bu çelişmek midir ?

buraya bir falcı burnunu sokunca huzur kaçıyor işte.
burda eski arkadaşlıklar da var, yeni katılanlar da var.
falcılar burayı okuyorsunuz tamam ama kendinize güveniniz tam ise neden
karışma ihityacı duyuyorsunuz. herkezle uyuşmak zorunda değilsiniz.
bırakın biz rahatça düşüncelerimizi paylaşalım.
aksi sizin aleyhinize dönüyor çünki. güvenilirliğiniz tartışma konusu şuan.

Son düzenleme:
arkadaşlar şu anki konuyla alakasız olucak ama ben birine katina attım ama sonuç kartım falan kartlarım çok kötü geldi iptal mi etsem korkuyorum gelcek yorumdan. tahmin ediyorum aşağı yukarı söylencek şeyleri çünkü :/

arkadaşlar şu anki konuyla alakasız olucak ama ben birine katina attım ama sonuç kartım falan kartlarım çok kötü geldi iptal mi etsem korkuyorum gelcek yorumdan. tahmin ediyorum aşağı yukarı söylencek şeyleri çünkü :/
Canim hisleri olan insan kartla yorum yapmaz zaten mesele kart olsa int bulup bizde bakariz eger icinde kotu bi his varsa cek ama diger turlu sadece kart ters dusuncesindeysen hic dusunme oyle ben cektigim.kartlara bile bakmiyorum valla ama bitek gunes gibi birsey varya onu gorunce nasil mutlu oluyorum nasil bilemezsin:-)

Benim dün seçtiğim tüm kartlar ters ve kötüydü bir tek sekizinci kart duz idi hisleri varsa yorumlar ona göre kartlara bağlı kalmaz

bu arada bana ex için, 'ilerde başkası ile evlenmesi olacak' diyen falcılara inanmayayım o zaman.
nasılsa 2 haftada herşey değişiyor. :KK53: boşuna üzmeyeyim kendimi :KK73:
aranızda fal bakan varmı varsa fallasalım tarot bakıyorum bide kahve ama tarot daha gercekci

Back
X