• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

haha kimseye söylemem canım tamam sırrımız olsun:))

peki senin aynı kişi olduğunu bilmiyorlardı tabi farklı sitelerdeler. ama yine de benzer yorum mu yaptılar sana? öyleyse çok iyi falcı olduğunu gösterir çünkü bu.
Evet canım aynen..aynı yorumları yaptılar.üstelik isim vermediğim halde bilgehatun ex in tüm harflerini saydı şok yaşadım.

türkçesinin çok iyi olmaması lazım :KK57:, devrik cümle yok mu hiç yada
'olması olacak' falan gibi cümle sonu?

ben falcılara kahve atmayı seviyorum,genelde de kahve atarım.
dokunamadan kart seçmeyi sevmiyorum, enerjim geçmiyor gibi hissediyorum.

Ben de kahve icmeyi sevmedigimden hep tarot ya da katina :)) saol tatlim bixim cayciya kahve yaptirip atayim, evde kahve yok zaten :))))

Aylinle fama ayni kisj olamaz cnm.aylin bna doncek seni seviyo faln demisti.famaya ise dun attim.o ise tam ziddini bunla olmaz sevmiyoya getirdi.
Fama ani gecmisi super bildi ama dimi banada donucegini benim kabul etmicegimi soledi sonunun olmadigini soyledi yani aylin oyle degil ama donucegini soyluyo

ben de saraylıya ocaktan beri atarım ve git gide enerjimiz iyice oturdu.
ufak tefek olayları hep çıkar. asas konular için de ocaktan beri bana hep,
hayatımın yaz başlangıcı değişiklik göstereceğini söyler.
öyle her falda değişik tarih vermez, ilk ne dediyse o.

fatima ve famayı ben denedim. fatima iyiydi bir iki nokta atışı vardı ama 50 tl lik şok edici öngörüleri yoktu.
fama dan gelen fal, ayline sorduğum sorular ve aylinin falının bir bütünüydü. direk öyle hissettim okurken.
eğer famanın aylinle bir ilgisi yoksa anı süper. fatimadan ve birçok falcıdan daha iyi.
Bende sarayliya ocaktan beri atiyorum benimde asil konum beklemede sanirim seninle fal enerjimiz uyuyor gelmesini bekliyorum fatimada cok iyiydi bende.

ciddi misin, dün attığın fal patladı yani :KK57:
Yo patlamadi bn ztn barismistim ona fal attigimda gnl ask durumu sordum oda yasdgmz sryleri fln anlatti herseyi bildi. araniz yine acilir dedi yani.gelecekteki esas oglan olmaz dedi.uzun vadede barisma dvm etmez dedi.

Aylinle fama ayni kisj olamaz cnm.aylin bna doncek seni seviyo faln demisti.famaya ise dun attim.o ise tam ziddini bunla olmaz sevmiyoya getirdi.

hayırlı olsun canım mutluluklar:)

peki fama anı hiç mi bilemedi? yoksa barışsanız da olmaz mı dedi yani ilerisi için mi konuşmuş? anda çok iyidir o ya şaşırdım:110:

Fama ani gecmisi super bildi ama dimi banada donucegini benim kabul etmicegimi soledi sonunun olmadigini soyledi yani aylin oyle degil ama donucegini soyluyo
Famaya dun attim ben ztn barismistim o zmn.ben iki kisi icin baktirdim.ve sadece bu iki kisiyle ask durumun nolcak dedim.o ikisiylede ne yasadiysam gecmis ve an herseyi doktu.sok oldum.esas oglan ikiside olmicak dedi sadece ve bnm onla ask deftrni kapticgmi.onuda zaman gostercek.

hayırlı olsun canım mutluluklar:)

peki fama anı hiç mi bilemedi? yoksa barışsanız da olmaz mı dedi yani ilerisi için mi konuşmuş? anda çok iyidir o ya şaşırdım:110:
Ben famaya attigimda ztn barismistim yani patlama gibi bi durum yok o uzun vadede gelecek olmaz dedi.esas oglan o olmz dedi.ben ztn genel ask sormustum.anda ve gecmiste superdi.

Famaya dun attim ben ztn barismistim o zmn.ben iki kisi icin baktirdim.ve sadece bu iki kisiyle ask durumun nolcak dedim.o ikisiylede ne yasadiysam gecmis ve an herseyi doktu.sok oldum.esas oglan ikiside olmicak dedi sadece ve bnm onla ask deftrni kapticgmi.onuda zaman gostercek.
Aynen oyle tadini cikar suaninin sonu olmazmis gibi sakin dusunme bundan bir ay once yuz yuze gelmen imkansiz diye dusunuyordun bu yuzden fal filan dusunme kimseyede baktirma artik

Bu biyolunvarda fal atsam ne kadar sürede yorumlarlar belli bi süresi varmı hiç online fal baktırmadım da?

Bana baktıkları asla çıkmaz onun sadece düşüncelerimi bildi biraz bir de bölümü
Kuzum ama mesela senin hayatina birini alacagini soylemis e aldinda. Aramaya naira yazinca cikti bebegim o yuzden yazdim. Ama tabi eskiyi unutcaksin demis unutmadin o ayri konu. Yanlis bisey yazdiysam ozur dilerim sadece okudugumu yazdim :(

Aynen oyle tadini cikar suaninin sonu olmazmis gibi sakin dusunme bundan bir ay once yuz yuze gelmen imkansiz diye dusunuyordun bu yuzden fal filan dusunme kimseyede baktirma artik
Barisinca atmam diyodum famaya attim keyfine atiyorum aliskanlik yapti :KK45:

Back
X