• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Kuzum ama mesela senin hayatina birini alacagini soylemis e aldinda. Aramaya naira yazinca cikti bebegim o yuzden yazdim. Ama tabi eskiyi unutcaksin demis unutmadin o ayri konu. Yanlis bisey yazdiysam ozur dilerim sadece okudugumu yazdim :KK43:
Kiyamam kötü bir şey demedin kuzum sen:) evet ama aşık olacaksın filmlerdeki gibi ilk görüşte dedi ben ise hayatımdaki kişiyi sevmeye çalışıyorum olmuyor..

kızlar acil fal baktırmam lazım pembe tablo çizmeyen gerçekleri söyleyen yorumcu varmı binnazda önerebilceğeniz tavsiye edebileceğiniz biri varmı acil kızlar

ben de saraylıya ocaktan beri atarım ve git gide enerjimiz iyice oturdu.
ufak tefek olayları hep çıkar. asas konular için de ocaktan beri bana hep,
hayatımın yaz başlangıcı değişiklik göstereceğini söyler.
öyle her falda değişik tarih vermez, ilk ne dediyse o.

fatima ve famayı ben denedim. fatima iyiydi bir iki nokta atışı vardı ama 50 tl lik şok edici öngörüleri yoktu.
fama dan gelen fal, ayline sorduğum sorular ve aylinin falının bir bütünüydü. direk öyle hissettim okurken.
eğer famanın aylinle bir ilgisi yoksa anı süper. fatimadan ve birçok falcıdan daha iyi.

benim esas konular daha tam gerçekleşmedi, dediğiniz gibi dedikleri çıkıyor, süreç içersinde, ama nisan da oturuyosun dedi ilk falda, 2.falda tarih yaz oldu :) sonraki fallarda da tarih yaz :) bakalım çıkarsa yazarım, yakın zamanda çok başarılı saraylı çok beğeniyorum

fatima falalem de daha uygundu galiba canım, karar veremedim atarım ikisinden birine artık

ilkaya ilk olarak tarot attım çok çok beğendim. herşey çıktı şimdiye kadar. esas konumun çıkması için bi kaç ay var çıkar mı bilmiyorum. ondan sonra 2 kez de kahve attım. tarot kadar olmasa da onlar da çok iyiydi. ama onlar sadece soruma yönelikti cevapları biraz da çemkirme vardı hala eski sevgilimi soruyorum diye :KK70:
ben İlkayın o tarzını seviyorum işte, kafa yapılarımız uyuşuyo onla :) güçlü bi hatun :)

Bende hep kahve attım birde en son katina atmıştım o yuzden seni yanıltmak istemem .. ama çıkmadığıda oluyor meraketme ilkay hislerinde ikilem yaşayınca direk olumsuza yoruyor bence ümit vermemek adına. olumlu çıkıncada daha büyük mutluluk yaşıyorsun boşver çok takma :) istemediğin şey inşallah çıkmaz canım benim
tarotta da baya başarılı, nokta atışları vardı, işh çıkmaz o kısmı bakalım, ama bazı haraketlerimize göre, o olumsuzluğun değişebiliceğini söylemişti bakalım, yazarım yine sizlere

Back
X