• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

kızlar bilge hatun bişeyler bilmiş.. arkadaşlarından bişeyler duyup üzüleceksin demiş.. özel hayatımla ilgili 2 nokta çktı.. isteyene özelden yazarım. fakat 2 ay içinde konuşma olacak o kız yanında olacak vs yazmış o çıkmadı

Ne cikigini ozelden yazmak ister misin sekerim :KK76:

Hayırlı geceler arkadaşlar bilgehatunun anlık durumunda ki hisseleri konusunda ne dersiniz? Yani karşı tarafın duygu ve düşünceleri konusunda? Beğenenlerin fazla olması sebebiyle fikir alıyım dedim bende batırdım ama karşı tarafla hiç bir iletişimim olmayınca bilemiyorum.

Hayırlı geceler arkadaşlar bilgehatunun anlık durumunda ki hisseleri konusunda ne dersiniz? Yani karşı tarafın duygu ve düşünceleri konusunda? Beğenenlerin fazla olması sebebiyle fikir alıyım dedim bende batırdım ama karşı tarafla hiç bir iletişimim olmayınca bilemiyorum.
duygu ve düşünceleri çok iyi analiz ediyor buna emin olabilirsin...üç defa denendi:)

Teşekkürler canım yani çok kesin konuşmuş yuvarlak cümleler kurmamış öyle olunca bir şüphe oluyor ister istemez.
biz su anı analiz ettik daha dogrusu gelecek odaklı baktırmadık.. anlık analizleri güzeldi..ben karsı taraf adına da baktırmıstım..kahve falı benim düşüncelerimi söylemişti bildi yani..

biz su anı analiz ettik daha dogrusu gelecek odaklı baktırmadık.. anlık analizleri güzeldi..ben karsı taraf adına da baktırmıstım..kahve falı benim düşüncelerimi söylemişti bildi yani..
Anladım gelecek zaten hep bir muamma sonuçta her fal çıkmıyor anlık durumu bilmeleri bile bazen insanın deşarj olmasına yetiyor teşekkür ederim tekrar.

o da onların karısımı yazım aynı :KK70: bence bunlar devlet yurdunda kalan dört kişi artık böyle bir paradoks yaptım. meryem-aylin-fama-bilge..altın kızlar..
Aylin'e 3 diğerlerine birer defa baktırdım Aylin Meryem benziyor, Fama Bilge hatun. Belkide zaman geçtiği için değişiyor olabilir çünkü Aylin'in bir defasında fal bakmak anlık bir durum ben o fala baktığımda başka şeylerde görebilirim demişti.

Aylin'e 3 diğerlerine birer defa baktırdım Aylin Meryem benziyor, Fama Bilge hatun. Belkide zaman geçtiği için değişiyor olabilir çünkü Aylin'in bir defasında fal bakmak anlık bir durum ben o fala baktığımda başka şeylerde görebilirim demişti.
ben ayline farklı hesaplardan dort defa fal attım ask hayatım hep aynı hep aynı bır ıcraat yok hepsi için geçerli:) ama dıger durumları cıktı bır ask fora..

ben ayline farklı hesaplardan dort defa fal attım ask hayatım hep aynı hep aynı bır ıcraat yok hepsi için geçerli:) ama dıger durumları cıktı bır ask fora..
Bilgehatunla aylinin fali bende taban tabana zitti aylin patlamak uzere bilgehatun cikabilir mantikli yorumlar yapmis keske ciksa :KK51:

Kizlar ilkayin fali acaip olumsuz geldi, dun burda bir de kartlarim iyi iyi yorum bekliyorum yazmistim :) kilic serilerden olusan acilimlara kim bilir neler diyor? Umarim cikmaz fali

Back
X