- 30 Ocak 2014
- 4.950
- 10.762
- 408
tamam canım:)kuzum bana da atar mısın falını..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım:)kuzum bana da atar mısın falını..
kızlar bilge hatun bişeyler bilmiş.. arkadaşlarından bişeyler duyup üzüleceksin demiş.. özel hayatımla ilgili 2 nokta çktı.. isteyene özelden yazarım. fakat 2 ay içinde konuşma olacak o kız yanında olacak vs yazmış o çıkmadı
duygu ve düşünceleri çok iyi analiz ediyor buna emin olabilirsin...üç defa denendi:)Hayırlı geceler arkadaşlar bilgehatunun anlık durumunda ki hisseleri konusunda ne dersiniz? Yani karşı tarafın duygu ve düşünceleri konusunda? Beğenenlerin fazla olması sebebiyle fikir alıyım dedim bende batırdım ama karşı tarafla hiç bir iletişimim olmayınca bilemiyorum.
Teşekkürler canım yani çok kesin konuşmuş yuvarlak cümleler kurmamış öyle olunca bir şüphe oluyor ister istemez.duygu ve düşünceleri çok iyi analiz ediyor buna emin olabilirsin...üç defa denendi:)
biz su anı analiz ettik daha dogrusu gelecek odaklı baktırmadık.. anlık analizleri güzeldi..ben karsı taraf adına da baktırmıstım..kahve falı benim düşüncelerimi söylemişti bildi yani..Teşekkürler canım yani çok kesin konuşmuş yuvarlak cümleler kurmamış öyle olunca bir şüphe oluyor ister istemez.
Anladım gelecek zaten hep bir muamma sonuçta her fal çıkmıyor anlık durumu bilmeleri bile bazen insanın deşarj olmasına yetiyor teşekkür ederim tekrar.biz su anı analiz ettik daha dogrusu gelecek odaklı baktırmadık.. anlık analizleri güzeldi..ben karsı taraf adına da baktırmıstım..kahve falı benim düşüncelerimi söylemişti bildi yani..
Fama ve Bilgehatunu karşılaştırdım birinde imla hataları var diğerinde yok ama falları benziyor.Bu Bilge hatun Aylin midir Fama midir nedir arkadas![]()
o da onların karısımı yazım aynıBu Bilge hatun Aylin midir Fama midir nedir arkadas![]()
o uzun zamandı vardı kuzum :) fiyat arttırmasın dıye ses cıkarmadık sonra patladı gıttı beş liralıgı 15 yaptıYani bilge hatunumuz da oldu![]()
Aylin'e 3 diğerlerine birer defa baktırdım Aylin Meryem benziyor, Fama Bilge hatun. Belkide zaman geçtiği için değişiyor olabilir çünkü Aylin'in bir defasında fal bakmak anlık bir durum ben o fala baktığımda başka şeylerde görebilirim demişti.o da onların karısımı yazım aynıbence bunlar devlet yurdunda kalan dört kişi artık böyle bir paradoks yaptım. meryem-aylin-fama-bilge..altın kızlar..
ben ayline farklı hesaplardan dort defa fal attım ask hayatım hep aynı hep aynı bır ıcraat yok hepsi için geçerli:) ama dıger durumları cıktı bır ask fora..Aylin'e 3 diğerlerine birer defa baktırdım Aylin Meryem benziyor, Fama Bilge hatun. Belkide zaman geçtiği için değişiyor olabilir çünkü Aylin'in bir defasında fal bakmak anlık bir durum ben o fala baktığımda başka şeylerde görebilirim demişti.
Uzak dur bence..firuze aydın pembemi tablo çiziyor yoksa burda dediği çıkan oldumu hiç
Haneve sen bisey yazicaktin ne oldu o?Uzak dur bence..
Bilgehatunla aylinin fali bende taban tabana zitti aylin patlamak uzere bilgehatun cikabilir mantikli yorumlar yapmis keske ciksaben ayline farklı hesaplardan dort defa fal attım ask hayatım hep aynı hep aynı bır ıcraat yok hepsi için geçerli:) ama dıger durumları cıktı bır ask fora..
Bilge hatun nerde?Bilgehatunla aylinin fali bende taban tabana zitti aylin patlamak uzere bilgehatun cikabilir mantikli yorumlar yapmis keske ciksa![]()