• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Bu Bilge hatun Aylin midir Fama midir nedir arkadas:KK12:

fama ve bilgehatun aynı kişi değildir bence canım. ben tellwede ikisine de baktırmıştım sonuç tam tersiydi. aynı kişi olsa eski falımı biliyor olurdu, kendi kendiyle çelişmezdi diye düşünüyorum:) gerçi bilge yeni kişi diye eskinin harflerini söylemişti hatlar mı karıştı noldu orda bilmiyorum. sonra da o zaman eskiyle yeni bi başlangıç demeye getirdi:)

ama bence Meryem bilgehatun. burda biri meryemin falını atmıştı. bilgehatunun tarzıyla aynıydı. @secret_garden da aynı şeyi düşünüyormuş:)

Haneve sen bisey yazicaktin ne oldu o?
Tolıncım beklıyorum bende,araştıranlar 3 isim verdi lakın bı tamamlansın oyle yazıcam.cunku ben yasal olarakta bışeyler yapıcam.. Tüketici haklarınada dılekce verıcem ben..

fama ve bilgehatun aynı kişi değildir bence canım. ben tellwede ikisine de baktırmıştım sonuç tam tersiydi. aynı kişi olsa eski falımı biliyor olurdu, kendi kendiyle çelişmezdi diye düşünüyorum:) gerçi bilge yeni kişi diye eskinin harflerini söylemişti hatlar mı karıştı noldu orda bilmiyorum. sonra da o zaman eskiyle yeni bi başlangıç demeye getirdi:)

ama bence Meryem bilgehatun. burda biri meryemin falını atmıştı. bilgehatunun tarzıyla aynıydı. @secret_garden da aynı şeyi düşünüyormuş:)

Valla Fama, Aylin, Meryem hepsi bana ayni geliyor artik kim kim anlayamiyorum:KK50:

Valla kızlar konusmak istemioki cvp vermedi uzar gene yazar filan die düşünüo herhalde isteyen adam bunu fırsata dönüştürürdü nese daha bileğimi kessem yazmıcam .. Cok moralim bozuk ama ümitler suya..

bendede fama,meryem aynı seyleri dedi ,bilgehatun farklı :(
hatta direk patladı bende bilgehatun anı bile bilemedi.

bilmiyorum valla milenaacım bunlar kaç kişi :(
birinde olumlu diğerinde olumsuz konusup birinden birisi çıkıcak durumuda olabilir nasıl olsa iki seçenek var :KK48:

Valla kızlar konusmak istemioki cvp vermedi uzar gene yazar filan die düşünüo herhalde isteyen adam bunu fırsata dönüştürürdü nese daha bileğimi kessem yazmıcam .. Cok moralim bozuk ama ümitler suya..

Canim kardesim, birak ne pesinde kosup poposunu kaldiracaksin bu adamin. Dunyada baska erkek mi yok?

Cehenneme kadar yolu var.

Back
X