• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Arkadaşlar bilgehatuna fal baktırdım ama en ilginç gelen her cümlenin sonunda olacak fiilini kullanmış ve Türkçe bozuk si
Aylin fama Meryem de mi o şekilde

Arkadaşlar bilgehatuna fal baktırdım ama en ilginç gelen her cümlenin sonunda olacak fiilini kullanmış ve Türkçe bozuk si
Aylin fama Meryem de mi o şekilde
diğerlerini bilmemde bilgehatunla fama aynı değil. bilgehatunun kelimeler birbirine girmiş fama da ise iki kelime birleşik şekilde. yani bende öyleydi.

Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni 41 kere okunur.karsi tarafin niyetine ornek fatma oglu .. nin icinde sevgi olussun.beni arasin.ya vedud ya rahim ya vekil ya cemil ya rahman ya aziz ya cami.99 kere oku.karsi tarafta sevgi olusmasi icin.her esmadan sonra araya 7 ayetel kursi atin.namaz kilarsaniz ve icten yaparsiniz allahin izni ile karsi taraf zamanla yumusar ve sevgi olusur.umarim olur kizlar allah kabul eder.

Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni 41 kere okunur.karsi tarafin niyetine ornek fatma oglu .. nin icinde sevgi olussun.beni arasin.ya vedud ya rahim ya vekil ya cemil ya rahman ya aziz ya cami.99 kere oku.karsi tarafta sevgi olusmasi icin.her esmadan sonra araya 7 ayetel kursi atin.namaz kilarsaniz ve icten yaparsiniz allahin izni ile karsi taraf zamanla yumusar ve sevgi olusur.umarim olur kizlar allah kabul eder.

Esma ne demek? Her esma dedigin??

Ben bir kere 4444 ' u denedim dilegim olmadi bu arada, hayirlisi degilmis demek

Her esmadan sonra derken
Ya vedüd 7 ayetel kürsi ya rahim 7 ayetel kürsi gibi mi

Birde bu duanın manası ne birde bunu 1 gece mi yapcaz biraz daha aydınlatsan canm :))

Her esmadan sonra derken
Ya vedüd 7 ayetel kürsi ya rahim 7 ayetel kürsi gibi mi

Birde bu duanın manası ne birde bunu 1 gece mi yapcaz biraz daha aydınlatsan canm :))
Taha suresinin36.ayetidir.manasi:senin uzerine kendimden bir sevgi biraktim.devamli olarak yaparsan daha iyi olur.evet canim ornegin ya rahim okudun ardindan 7 ayetek kursi.

Ben bir tanesini unutmak için kendimi öldürüyorum burdaa piremses hanım beyfendileri sıraya dizmiş maşallah :mad:

Aynen, bunca para nerde geliyor kardesler :63:

Mithat , astsubay Sezer Bey, arada zugurt oldugu icin begenmedigi bir adam, sonra bir doktor......hizina yetisemiyorum artik hatun bir firtina.

Siz kös kös evde oturun bekleyin prenses üsküdari gecmis yol almis fark atmis size naber :KK70:

bende yapayim :) tesekkürler canim

Back
X