- 2 Şubat 2013
- 2.814
- 559
- 323
- 29
snir degildi heyecandı benımkısı ve ruyamda aynısını gördüm rüyam ertesi gun gerceklestiBir sinir anında hata yapılabiliyor maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
snir degildi heyecandı benımkısı ve ruyamda aynısını gördüm rüyam ertesi gun gerceklestiBir sinir anında hata yapılabiliyor maalesef
Normalde o hergün online ama geçen gün ben attıgımda ertesi günde sisteme gırmemıstı beklemıstımtelwe de fallar ne kadar surede bakılıo mesela bilgehatuna atmak ıstıorum cabuk bakıomu
Bende o hatayı yaptığımda çok sinirlıydım. Heyecanla acelece davrandıgımızda oluyor maalesef. Ruyanız çıkmış.snir degildi heyecandı benımkısı ve ruyamda aynısını gördüm rüyam ertesi gun gerceklesti
keske cıkmasaydı uyku uyumuyorm artıkBende o hatayı yaptığımda çok sinirlıydım. Heyecanla acelece davrandıgımızda oluyor maalesef. Ruyanız çıkmış.
Çok kötü bir duygu Allah yardımcın olsun. Ama olmuşla ölmüşe çare yok maalesef. Tekrar geriye dönme şansı olsa değiştirecek çok şeyimiz var ama o da imkansız. En iyisi hataları tekrarlamamak ve dikkatli olmak. Ben bunu anladım yaşadıklarımdan.keske cıkmasaydı uyku uyumuyorm artık
barısalm yeter banaÇok kötü bir duygu Allah yardımcın olsun. Ama olmuşla ölmüşe çare yok maalesef. Tekrar geriye dönme şansı olsa değiştirecek çok şeyimiz var ama o da imkansız. En iyisi hataları tekrarlamamak ve dikkatli olmak. Ben bunu anladım yaşadıklarımdan.
İnşaallah. Arayıp konuşmayı denedınmı sonuçta yanlıslıkla bi resim gondermıssın hakaret yok kırıcı bir laf yokbarısalm yeter bana
konustm nosunu buldum oyle gerekiyo dedi barısma var dıyo katına bakan biri ins olur katina kesin bi fal diyorlarİnşaallah. Arayıp konuşmayı denedınmı sonuçta yanlıslıkla bi resim gondermıssın hakaret yok kırıcı bir laf yok
Katına hiç baktırmadım bilgim yok ama fallara çokta umut bağlama. Sonra uzulursun. Bana mart dediler nısan oldu nısan dediler mayıs oldu şimdide hazıran temmuz diyorlar. Ben kestim umudu artık. Olsada olur olmasada. Artık eskisi kadar acıtmıyorkonustm nosunu buldum oyle gerekiyo dedi barısma var dıyo katına bakan biri ins olur katina kesin bi fal diyorlar
ama askta hep ben kaybediyorm haliyle dünyadan sogudumKatına hiç baktırmadım bilgim yok ama fallara çokta umut bağlama. Sonra uzulursun. Bana mart dediler nısan oldu nısan dediler mayıs oldu şimdide hazıran temmuz diyorlar. Ben kestim umudu artık. Olsada olur olmasada. Artık eskisi kadar acıtmıyor
Varsa bir terslik insanın yakasına yapısıyor maalesef. Ama şunu unutma dünya kimsenin üzerine kurulu değil. Zaman geçip geriye dönüp baktığınızda degmezmıs diyeceğiniz günlerde gelecek.ama askta hep ben kaybediyorm haliyle dünyadan sogudum
ınsallahVarsa bir terslik insanın yakasına yapısıyor maalesef. Ama şunu unutma dünya kimsenin üzerine kurulu değil. Zaman geçip geriye dönüp baktığınızda degmezmıs diyeceğiniz günlerde gelecek.
bugun oglen saatlerınde girdi gece yarısı da girebilir at istersen.telwe de fallar ne kadar surede bakılıo mesela bilgehatuna atmak ıstıorum cabuk bakıomu
hahahaha o da iyiymiş![]()
ona kendisinin fotoğrafınımı attınbende geçenlerde bir arkadaşa biri hakkında birşeyler yazmıştım ama hakkında yazdığım kişiye göndermişim mesajı
![]()
kızlar isabetliydi ama.. bilmiş noktaları.. zaten ona da dedim tutarlı fakat beyefendi olarak bahsetmişsiniz benden diye.. :) o da 'Çok güldüm yaaa sen çok yaşa emi:) :)
kzılar yanlış alıntıladım pardonn:)) kafa giti yaBunu ben de yaptım bi kere nasıl çevirdiğimde ben bile şaşırdım:) o gün sıkıştığımda mükemmel bi yalancı olabildiğimi gördüm![]()
BEN BAKTIRDIM VASAT HOŞUMA GİTMEDİsahra buhari nasıl baktıran varmı?
bugun oglen saatlerınde girdi gece yarısı da girebilir at istersen.
lebudayi biliyormusnzAttım cevabı geldi bile telwe bilge hatun berbat otesi veysel demiş resmen başkasının falını copy paste yapmış inanamadım ben diim sakın atacak olanlar sakın fal atmayın benimle alakası yok falın yuh yani pes parasını seven atmasın