• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

keske cıkmasaydı uyku uyumuyorm artık
Çok kötü bir duygu Allah yardımcın olsun. Ama olmuşla ölmüşe çare yok maalesef. Tekrar geriye dönme şansı olsa değiştirecek çok şeyimiz var ama o da imkansız. En iyisi hataları tekrarlamamak ve dikkatli olmak. Ben bunu anladım yaşadıklarımdan.

Çok kötü bir duygu Allah yardımcın olsun. Ama olmuşla ölmüşe çare yok maalesef. Tekrar geriye dönme şansı olsa değiştirecek çok şeyimiz var ama o da imkansız. En iyisi hataları tekrarlamamak ve dikkatli olmak. Ben bunu anladım yaşadıklarımdan.
barısalm yeter bana

konustm nosunu buldum oyle gerekiyo dedi barısma var dıyo katına bakan biri ins olur katina kesin bi fal diyorlar
Katına hiç baktırmadım bilgim yok ama fallara çokta umut bağlama. Sonra uzulursun. Bana mart dediler nısan oldu nısan dediler mayıs oldu şimdide hazıran temmuz diyorlar. Ben kestim umudu artık. Olsada olur olmasada. Artık eskisi kadar acıtmıyor

Katına hiç baktırmadım bilgim yok ama fallara çokta umut bağlama. Sonra uzulursun. Bana mart dediler nısan oldu nısan dediler mayıs oldu şimdide hazıran temmuz diyorlar. Ben kestim umudu artık. Olsada olur olmasada. Artık eskisi kadar acıtmıyor
ama askta hep ben kaybediyorm haliyle dünyadan sogudum

ama askta hep ben kaybediyorm haliyle dünyadan sogudum
Varsa bir terslik insanın yakasına yapısıyor maalesef. Ama şunu unutma dünya kimsenin üzerine kurulu değil. Zaman geçip geriye dönüp baktığınızda degmezmıs diyeceğiniz günlerde gelecek.

hahahaha o da iyiymiş :KK70:

ona kendisinin fotoğrafınımı attın :KK53: bende geçenlerde bir arkadaşa biri hakkında birşeyler yazmıştım ama hakkında yazdığım kişiye göndermişim mesajı :mad:

Çok güldüm yaaa sen çok yaşa emi:) :)
kızlar isabetliydi ama.. bilmiş noktaları.. zaten ona da dedim tutarlı fakat beyefendi olarak bahsetmişsiniz benden diye.. :) o da '
Merhabalar :) öncelikle size hitap şeklimin beyefendi olmasından dolayı özür diliyorum..Falınız aynı sadece hitap şekli farklı :) falınıza odaklandığım için bilgilerinizde gözümden kaçan birşeyler olmuş .. Değişen birşey olmaz zaten, yaşanacak olaylar aynıdır :)' diye cevap verdi

bugun oglen saatlerınde girdi gece yarısı da girebilir at istersen.

Attım cevabı geldi bile telwe bilge hatun berbat otesi veysel demiş resmen başkasının falını copy paste yapmış inanamadım ben diim sakın atacak olanlar sakın fal atmayın benimle alakası yok falın yuh yani pes parasını seven atmasın

üzgünüm kızlar bilgehatunu beğenmedim hemde hiç ve baktırdığıma pişman oldum vede olumlu konuşmasına rağmen .bence hissiyatı falan yok.yazdığım soruya göre sallamış birşeyler ve anı bile yanlış yorumlamış.benim için asla bir meryem fama aylin olamaz.ilk defa parama acıdım fal konusunda.

Attım cevabı geldi bile telwe bilge hatun berbat otesi veysel demiş resmen başkasının falını copy paste yapmış inanamadım ben diim sakın atacak olanlar sakın fal atmayın benimle alakası yok falın yuh yani pes parasını seven atmasın
lebudayi biliyormusnz

Back
X