• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

sana demişti bana aldatıldıgımı söyledi açık açık olmayacak dedi kızmıştım sana ne dedi

Evlilik ne zaman diye sormuştum. Bana tam tersine en fazla iki ay gider beraberliğiniz bu adamın senden sakladığı çok şey var dürüst değil demişti. Üç hafta sonra terkedildim :KK43: Diğer falcılar heeeepppsssii yaza evlilik var demişti.
kızlar humaya baktım sadece katına bakıyomus bu hatun kendı katına kartlarıylamı bakıyo yoksa netten cektıgımız kartlarlamı bakıyo?

kendindende acılım yapıyor nettente kart cekiyoruz ama asla pembe tablo çizmiyor ozaman kendısıne ağır konuştum sert tepkide bulundum ama tek gerçeği o söylemiş

kendindende acılım yapıyor nettente kart cekiyoruz ama asla pembe tablo çizmiyor ozaman kendısıne ağır konuştum sert tepkide bulundum ama tek gerçeği o söylemiş
canım kartlarına bı bakarmısın acaba olumlu kartları cekıp olumsuzmu konustı cunku netten cekılen kartların enerjısıne ınanmıyorumki heleki katına pek mumkun degıl ama kendı kartlarıyla acılım yapıyosa baktırmayı dusunuyorum:KK51:

sadece benim cektiğim kartlarla yorum yapmamış kendınden acılım yapmış ve hisleriylede yorum yaapan yorumcuda önemli kartlar bağlı yorum yapmamış şuan göndersem kabul edermi diye düşünüyorum ama etmez ser tepki vermiştim ama dürst davranmış birtek o olmayacağı söylemiş

sadece benim cektiğim kartlarla yorum yapmamış kendınden acılım yapmış ve hisleriylede yorum yaapan yorumcuda önemli kartlar bağlı yorum yapmamış şuan göndersem kabul edermi diye düşünüyorum ama etmez ser tepki vermiştim ama dürst davranmış birtek o olmayacağı söylemiş

Tam aynı durum seninkiyle benimki. Bir de hiç alıştırmadan pat pat kötü konuşunca çok üzülmüştüm ve ağzıma geleni saymıştım. Oysa kadın haklı çıktı :(

Allah Allah , Hümayı ben çooooooook pembe buldum açıkçası.

Okurken başka bir pembe binnazcı demiştim.

Bana bahar ayları demiş, patladı patlayacak , önümüzde 30 gün var, dediklerininçıkmasına 1 mg olasılık yok. Tarif ettiği herifi biliyorum, tanıyorum ama kesinklikle olma olasılığı yok. Kendine de olma olasılığı yok yazdım, hayırlısı olsun demiş :KK12:

Allah Allah , Hümayı ben çooooooook pembe buldum açıkçası.

Okurken başka bir pembe binnazcı demiştim.

Bana bahar ayları demiş, patladı patlayacak , önümüzde 30 gün var, dediklerininçıkmasına 1 mg olasılık yok. Tarif ettiği herifi biliyorum, tanıyorum ama kesinklikle olma olasılığı yok. Kendine de olma olasılığı yok yazdım, hayırlısı olsun demiş :KK12:
Bana da pembe geldi, dediği kişinin değişerek gelmesi oooo :63:

Binnaz ablada bakılan yazılı fallar sistemde kalıyormu yoksa siliniyor mu?

Back
X