• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

merhaba herkese so bir aydir fal isine takis durumdaydim goruyorum ki pek ck kiside benimle ayni durumda.ncelikle sunu soylim falim cikti diyince reklam mi yapilmis oluyo.o zaman isim miverilmesin anlamadim gitti. telw de cok baktirdm hwrkes auri bi sey soyledi. cok ama cok inandiricimi derseniz bilemdim arzubaci derin,sahmara buket gebel olrak ruh jalini anlatiyolar. arzubacinn icten geldi yorumlari tarih verdi bakaleger tutarsa burda paylasicam. tek rezzan ablanin falini gercekten begendim.gelecek tutarmi nilemem ama hic soru sormadigim halde beni sasirtan seyler soyledi. mercury patladi.dedikleri cikmadi bende.
Keske biraz daha dikkatli yazsaydin.. yazdiklarini anlamakta gucluk cektim. Hatta anlamadim bile. Harfler eksik kalmis. Ve birbirine karismis.

Keske biraz daha dikkatli yazsaydin.. yazdiklarini anlamakta gucluk cektim. Hatta anlamadim bile. Harfler eksik kalmis. Ve birbirine karismis.

cok pardon mobilden pek iyi yazamiyorum. sonradan okuyunca fark ettim:). sizleri takip ediyorum bu fal isinde de burdaki yorumlara gore kendime yon verdim. kimin fali cikmis kimin cikmamis iyice sardim. birde meryem var baktirdigim net sozler ama birbirlerinin fallarini okuyolar mi suphe icindeyim.

cok pardon mobilden pek iyi yazamiyorum. sonradan okuyunca fark ettim:). sizleri takip ediyorum bu fal isinde de burdaki yorumlara gore kendime yon verdim. kimin fali cikmis kimin cikmamis iyice sardim. birde meryem var baktirdigim net sozler ama birbirlerinin fallarini okuyolar mi suphe icindeyim.
Meryemin birkac dedigi durum bana cikti.. kendisine oyumu da verdim zaten. Burda fali cikan birkac arkadasimiz daha var..

Aa neden olmadi thalixcim ? Daha cok yeniydi . Hayrlisi diyelim kuzum
yasandi bitti saygisizca aldatmanin tadina varinca diyelim :))
boynuzlanmis olabilirim muhtemelen
önce kendine fuckbuddy aradigini ögrendim sonrada baska bi kizlada yazistigini ..
bende bitirdim gerci ona dogru dürüst bi aciklamada yapmadim son konusmamiz yeterince kisaydi
sildim engelledim her yerden
güzel baslamistik kendisi bozdu benden yana bi hata yok yakinda askere gidicek ne hali varsa görsün benden uzak olsunda..

nesibe zaman vermisti 75 dk bekledim.100 dk oldu hala bekliyorum.Zamanlama da gecti...Ne zaman bakar bilen var mi :))

önce kendine fuckbuddy aradigini ögrendim sonrada baska bi kizlada yazistigini ..
bende bitirdim gerci ona dogru dürüst bi aciklamada yapmadim son konusmamiz yeterince kisaydi
güzel baslamistik kendisi bozdu benden yana bi hata yok yakinda askere gidicek ne hali varsa görsün benden uzak olsunda..
Isin icinde aldatilma varsa zaten aman aman uzak kalsinlar.. en azindan erkenden gordun gercek yuzunu..

Tanrimmmmmm:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Simdi isteyim panpa, cikinca ozelden yazicam:KK57::KK57:

Onlarin arasinda da bir tek serefsiz vardi, merak etme gidip onu ben cimbizla cektim :KK70: Onca efendi, duzgun, iyi egitimli adamin arasindaki o....u cocugunu gidip israrla buldum:KK30:

Ha ha bence farketmiyor hamurunda serefsizlik varsa irk, dil,ten rengi. ülke farki ayrimi yapmaya gerek yok hepsi topyekün ayni

Ha ha bence farketmiyor hamurunda serefsizlik varsa irk, dil,ten rengi. ülke farki ayrimi yapmaya gerek yok hepsi topyekün ayni

Dil, dn , ırk değişkenlerinden bağımsız olarak nerde manyak varsa onu buluyorum.......manyaklık dozu da gittikçe artıyor zaten. Sırada bir seri katille olmayı düşünüyorum.

Back
X