- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elmira teldeki elmira mi ona kalsa ben evleniyordum.Bana yaramiyor o.Ahanda cikan fal net tarih! Elmiranin falini dinledim 3 lu bi vakit insallah ayin 3 udur demisti 3 unde konustuk bizimkisiyle
yasandi bitti saygisizca aldatmanin tadina varinca diyelim :))
boynuzlanmis olabilirim muhtemelen
önce kendine fuckbuddy aradigini ögrendim sonrada baska bi kizlada yazistigini ..
bende bitirdim gerci ona dogru dürüst bi aciklamada yapmadim son konusmamiz yeterince kisaydi
sildim engelledim her yerden
güzel baslamistik kendisi bozdu benden yana bi hata yok yakinda askere gidicek ne hali varsa görsün benden uzak olsunda..
nesibe omrumu curuttu :S oglen 4 de attigim fala hala bakacak.Hayir elinde sadece 5 fal var.Eskiden boyle degildi bunlar yahu hemen bakarlardi kac fal olursa olsun simdi hem fiyatlar ucmus hem bekliyoruz.
Allah etmiye bide telvede selenaya falan baktırsaydın napardın bı hafta bekletıyor :))nesibe omrumu curuttu :S oglen 4 de attigim fala hala bakacak.Hayir elinde sadece 5 fal var.Eskiden boyle degildi bunlar yahu hemen bakarlardi kac fal olursa olsun simdi hem fiyatlar ucmus hem bekliyoruz.
Allah etmiye bide telvede selenaya falan baktırsaydın napardın bı hafta bekletıyor :))
nesibe 9 saat sonra göndermişti bana gece ıdı.sabah dınlemıstım..nesibe omrumu curuttu :S oglen 4 de attigim fala hala bakacak.Hayir elinde sadece 5 fal var.Eskiden boyle degildi bunlar yahu hemen bakarlardi kac fal olursa olsun simdi hem fiyatlar ucmus hem bekliyoruz.
Kuzu çok alakasız ama bişey sorucam sen Erzurumlu musun?Allah etmiye bide telvede selenaya falan baktırsaydın napardın bı hafta bekletıyor :))
Cnm engele takilma bende heryerden yemistim onu ama u donusu oldu takmaBu arada cevap vermesi güzel bir şey... Ben arayamam da her yerden engelliyimO yüzden canımcım umuduna sarıl sıkı sıkı. Ve görüşmeye çalış :)
Saol canim ama ben kendimi saf salak olarak görmeye başladim bu kdr bi insana kapildigim için o yuzden bu ask mrsk isleri bana görr degil brn uzak kalsam daha iyikuzum başındayken farketmen çok iyi olmuş, daha çabuk atlatılır.
hayırlı olsun senin için, inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bi aşk çalar kapını.
tüm topik için de aynen![]()
Selena aynı şekilde bana da böyle şeyler bildi... Çok ilginç sosyal medyada arasa dahi bulamayacağı şeyler bildi. Beklediğime değimişti. Bana da öyle dediler. Benim bilgilerim ortada ama buradan çıkaracağı şeyi ben ona sordum zaten işle ilgili artı karşıdaki adamın bilgilerini bilse bile çıkan isimler hastalıklarım gideceğim yerler yani yuh oldum ya... Enerji meselesi gelecek çıkar çıkmaz ama dediği şeyler yine de ilginçti.Valla en son selena'ya fal attığımda 1 haftadan fazla bekledim artık devreler yanıyordu beklemektenneyseki beklediğime değdi de güzel bir fal bakmış bana, dediği şeylerden biri de çıktı. Bir de selena araştırıyor filan demişsiniz ama benim bilgilerimi bulması imkansız. Kaldı ki bana eğitim ile alakalı bir gelişme var şu harfler belirgin çıkmış ama bağlantı kuramadım demişti. Verdiği harfler yazın staj yapacağım yerin ismindeki harflerdi. Bunu bilebilmesine imkan yok.
Valla hiç bilemiyorum lanet olası hepsi de... En iyi falcılara attım Selena, Nesibe, Kiraze12 (luna06,saraylı,ester kira,ugga, venusamber kaldı ama onlar da uzakta sanırım yoklar)Cnm engele takilma bende heryerden yemistim onu ama u donusu oldu takma![]()
evet çiçeğim o.elmira teldeki elmira mi ona kalsa ben evleniyordum.Bana yaramiyor o.
ben bi kaç gün önce baktırdım sanırsam ona nerdeydi o?Kızlae günaydın Emine hanım online oluyor mu bu aralar ? Birkaç gündür yorum yapılmamış acaba girmiyor mu sisteme![]()
Canım sen saraylıyı denemişmiydin o iletişim olayıyla ilgili bir şey demiş miydi ?evet çiçeğim o.