• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

kızlar ne reddediyor ne kabul edıyor gece gerı ceksem mı ıstegı ?? ben elimden geleni yaptım..

sakın çekme duygusuz. kafanı ona endekslediğini, tüm gün onu düşündüğünü anlar ve havaya girer.birkaç gün bekle. umutsuzum mesajı verme kimseye.
yok kuzum oyle ımaj vermıyorum da sinirim bozuldu yani...

kızlar ben bugün falsepetinde reyhan abla yı denedim geçmiş konuları çok iyi bildi inanılmayacak derecede gelecek ise olmaz diye düşündüğüm bir olay olduüu için fazla pozitif geldi

kuzum su anda calısıyor ve baska yerde aynı yerde olsak ıstegı gonderemezdım zaten uzaklasınca hemen atıverdım :) cekmeyecegım ıstegı kuzum kendı bılır artık ben yaptım elımden geleni...valla tam sınav zamanı yaptım da neyse..:)
çekme zaten kuzum hani kabul etmese de sen benim için o kadar hiç bişeysinki arkadaş olmamızda sorun yok o yüzden ekledim imajı yarat :)

fumaya baktirdim. ilginc bisi bildi. bi de tarih verdi.hic bisi soylemeden bildi :S size nasil bakti bilmiyorum ama ben kahve atmistim.

fumaya baktirdim. ilginc bisi bildi. bi de tarih verdi.hic bisi soylemeden bildi :S size nasil bakti bilmiyorum ama ben kahve atmistim.
ben de de ilginç şeyleri bildi ve bir haftadır herkese söylediğim cümleyi söyledi..bu cümleyi diyorsun sen demişti afallamıstım isabetli idi.arkadaşıma da fal baktı çok ütobik asla gerçekleşmez dedik ertesi gün gerçekleşti...fama dan bahsediyorsan :)

ben de de ilginç şeyleri bildi ve bir haftadır herkese söylediğim cümleyi söyledi..bu cümleyi diyorsun sen demişti afallamıstım isabetli idi.arkadaşıma da fal baktı çok ütobik asla gerçekleşmez dedik ertesi gün gerçekleşti...fama dan bahsediyorsan :)
fama icin yalancı diyenler de var herkes kafasına göre valla kım iyi km kötü herkes kafasına göre iyi kötü diyo ama size güvenm sonsuz duygusuz_girl duygusuz_girl FairyDaphne FairyDaphne :D

ben de suan cok utopik diyorum. zor yani.hislerini iyi bilio sanirim taraflarin bilemedim. ne diosun?

ben de suan cok utopik diyorum. zor yani.hislerini iyi bilio sanirim taraflarin bilemedim. ne diosun?
şu anda fallara inancım sıfır eskisini ekledim malum ve hala kabul etmedi reddetmedi de..bir arbede olursa notlarını verecegim...

aynen canım hüma ıcın de ıyı dıyolar
tutana tutuyordur ben hıc baktırmadım sadece katına bakıyor galiba

Back
X