- 21 Eylül 2013
- 307
- 383
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vazgeçtim canım hiç içimden gelmiyorsağol beybim
görüş bence, nerden ne çıkar hiç belli olmaz.
1 hafta kdr oldu atalı cabuk yorumlamıstı o sırada bekleyen cıkması icin zmn var inş cıkar bakalım :)attim fali :) kac saatte yorumladi canim sana bi de seninki cikti mi cikabilir mi
yok kuzum oyle ımaj vermıyorum da sinirim bozuldu yani...sakın çekme duygusuz. kafanı ona endekslediğini, tüm gün onu düşündüğünü anlar ve havaya girer.birkaç gün bekle. umutsuzum mesajı verme kimseye.
ben de yeni attim bir saate kadar yorumlar insallah ikinci siradayim. sen tutarli diyorsan okdir kizlara da cikmis zaten.1 hafta kdr oldu atalı cabuk yorumlamıstı o sırada bekleyen cıkması icin zmn var inş cıkar bakalım :)
kimden bahsedıyosunuz arkadaslar???ben de yeni attim bir saate kadar yorumlar insallah ikinci siradayim. sen tutarli diyorsan okdir kizlara da cikmis zaten.
Kızlar de
kimden bahsedıyosunuz arkadaslar???
çekme zaten kuzum hani kabul etmese de sen benim için o kadar hiç bişeysinki arkadaş olmamızda sorun yok o yüzden ekledim imajı yarat :)kuzum su anda calısıyor ve baska yerde aynı yerde olsak ıstegı gonderemezdım zaten uzaklasınca hemen atıverdım :) cekmeyecegım ıstegı kuzum kendı bılır artık ben yaptım elımden geleni...valla tam sınav zamanı yaptım da neyse..:)
ay valla öyle mi yapsam bilemedim :/çekme zaten kuzum hani kabul etmese de sen benim için o kadar hiç bişeysinki arkadaş olmamızda sorun yok o yüzden ekledim imajı yarat :)
fuma mı hüma mıfumaya baktirdim. ilginc bisi bildi. bi de tarih verdi.hic bisi soylemeden bildi :S size nasil bakti bilmiyorum ama ben kahve atmistim.
ben de de ilginç şeyleri bildi ve bir haftadır herkese söylediğim cümleyi söyledi..bu cümleyi diyorsun sen demişti afallamıstım isabetli idi.arkadaşıma da fal baktı çok ütobik asla gerçekleşmez dedik ertesi gün gerçekleşti...fama dan bahsediyorsan :)fumaya baktirdim. ilginc bisi bildi. bi de tarih verdi.hic bisi soylemeden bildi :S size nasil bakti bilmiyorum ama ben kahve atmistim.
fama icin yalancı diyenler de var herkes kafasına göre valla kım iyi km kötü herkes kafasına göre iyi kötü diyo ama size güvenm sonsuzben de de ilginç şeyleri bildi ve bir haftadır herkese söylediğim cümleyi söyledi..bu cümleyi diyorsun sen demişti afallamıstım isabetli idi.arkadaşıma da fal baktı çok ütobik asla gerçekleşmez dedik ertesi gün gerçekleşti...fama dan bahsediyorsan :)
enerji meselesi.. uyana uyuyor..fama icin yalancı diyenler de var herkes kafasına göre valla kım iyi km kötü herkes kafasına göre iyi kötü diyo ama size güvenm sonsuzduygusuz_girl
FairyDaphne
![]()
ben de suan cok utopik diyorum. zor yani.hislerini iyi bilio sanirim taraflarin bilemedim. ne diosun?ben de de ilginç şeyleri bildi ve bir haftadır herkese söylediğim cümleyi söyledi..bu cümleyi diyorsun sen demişti afallamıstım isabetli idi.arkadaşıma da fal baktı çok ütobik asla gerçekleşmez dedik ertesi gün gerçekleşti...fama dan bahsediyorsan :)
aynen canım hüma ıcın de ıyı dıyolarenerji meselesi.. uyana uyuyor..
şu anda fallara inancım sıfır eskisini ekledim malum ve hala kabul etmedi reddetmedi de..bir arbede olursa notlarını verecegim...ben de suan cok utopik diyorum. zor yani.hislerini iyi bilio sanirim taraflarin bilemedim. ne diosun?
tutana tutuyordur ben hıc baktırmadım sadece katına bakıyor galibaaynen canım hüma ıcın de ıyı dıyolar