• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

denemeden bilinmiyo dimi :)
aynen valla binnazdan eceye baktırdım iyi yorum yapmıs olumlu ama cıkıp cıkmaması belli degil ona yapılan yorumlarda hep millet olumlu yazmıs cıkıyo falı demisler attım insallah olur mayıs ayında sevdigin cocuk ile iliskin var dedi

Anneler gününe özel kampanyalr var
falalem %20 indirim yapiyor maile sifre geliyor
biryolunvarda fal atilinca yarisi kadar kredi hediye geliyor
digerleride bisiler yaparsa bakariz fal atacaklar bence yarini beklesin

bu hbr iyi oldu :) yarını bekliyim

merak ettim kız ınsallah enerji meselesidir yaa valla umutlandırdı beni

Enerjiyi bilemem ama tarot baktirmisim, joker icin ve ters joker icin tarotun en iyu karti demis , hislerinin tutmamasini geciyorum kart anlamlarini da cok bilmiyorsa atip tutmasin bari

Enerjiyi bilemem ama tarot baktirmisim, joker icin ve ters joker icin tarotun en iyu karti demis , hislerinin tutmamasini geciyorum kart anlamlarini da cok bilmiyorsa atip tutmasin bari
hmm ben katina baktırdım 2 tane ters vardı onları üzülüyorsun ve aglıyorsun bu aralar sevdigin icin dedi dogruydu aglıyordum gercekten

Bunu gecen sene demisti unutup ocakta yine baktirmisim baktirdigim kisi ile bahar sonunda evlilik demis ahahaahaa

kuzu sende kır o zaman şu gurunu bi kere daha, söyleseydin keşke o arkadaşına
'bende onu seviyorum' diye.
sana da kızacam ama artık aaaaaaa :KK67:
Ben yapacagımı yaptım kuzum valla agladım bile o dereceye geldim arkadasının yanında. ne olursa sansıma hala ıcım rahat :)

Kızlar günaydın :cool:
Çıkan fal haberlerim var esas oğlanla farklı şehirlerdeyiz ve bir suredir konusmuyorduk.
Dün kendisi bulundugum şehre gelip karsima cikip bana supriz yapti.
Fama Daisy tarot Azem toprak bir ay icinde gorusme olucak demislerdi iki hafta once attigim fallarda.
Azem toprak size bir hediyeyle yada planlayip gelicek demisti supriz yapmis.
Medyum fatima mayis ayinda haber alicagimi soylemis oda bilmis.
Birde oguzhanin bir dedigini yaşadım.
Güzel haftasonları :KK36:
böyle şeyler okuyunca o kadar çok mutlu oluyorum ki sanki ben bu durumu yasıyorum gibi:)

Back
X