- 2 Şubat 2013
- 2.814
- 559
- 323
- 29
binnazdan birine katina baktırdım umarım cıkarböyle şeyler okuyunca o kadar çok mutlu oluyorum ki sanki ben bu durumu yasıyorum gibi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
binnazdan birine katina baktırdım umarım cıkarböyle şeyler okuyunca o kadar çok mutlu oluyorum ki sanki ben bu durumu yasıyorum gibi:)
canım katina falım olumluydu umarım cıkardarisi basima :)
kime baktırdın falı[/QUOTE]er: 447857"]canım katina falım olumluydu umarım cıkar![]()
ece gülen e[/QUOTE]kime baktırdın falı
kime baktırdın falı[/QUOTE]er: 447857"]canım katina falım olumluydu umarım cıkar![]()
tam bir pembe tablocu[/QUOTE]ece gülen e
aaaa of yaaaa[/QUOTE]tam bir pembe tablocu
arkadaşımla aynı an fal baktırdık yazılı fal bakıyor sallamasyon ful ikimizide aynı laflar kopyala yapmış isimleri değiştirmiş faciaaa asla tavsiye etmem[/QUOTE]aaaa of yaaaa
azemin falini neden sevmemistim? :)Supriz hediyeyi bilmesi enteresan.Oguzhan da ilgincTesekkur ederim canım.
Oguzhana kahve atmıştım ben azem toprak bir yolun varda yeni gelmisti falini cok begenmemistim ama gorusme kismi cikti.
yaa bu pembe tabloculr beni bluyo hepp ece gülen de öyle diyolarazemin falini neden sevmemistim? :)Supriz hediyeyi bilmesi enteresan.Oguzhan da ilginc
siteyi kullanmayi bikmiyorsun sanirim yanlis alinti yaptin.yaa bu pembe tabloculr beni bluyo hepp ece gülen de öyle diyolar
yoo sana söyledim canımsiteyi kullanmayi bikmiyorsun sanirim yanlis alinti yaptin.
Azem kim ???
binnazdan kimlere baktrdın??Biryolunvar da yeni galiba ben de kahve yolladım beğendim gayet başarılı. Tavsiye ederim hatatım.
nokta atislari var mi? Nasil sen de tutturabildi miBiryolunvar da yeni galiba ben de kahve yolladım beğendim gayet başarılı. Tavsiye ederim hatatım.
binnazdan kimlere baktrdın??
saka gibi...Bana daikinci falinda sacmalamisti aldirma.:)İlk fali daha tutarliydi :)Kizlar fama ' ya tekrar fal attim, ama bu sefer gecen soylediginin tam tersini soylemis((
Nokta atışları var ama daha süresi var.nokta atislari var mi? Nasil sen de tutturabildi mi