bana mail gelmemis yeni üyelik acıcam hangi sitelerde indirim var??
Biryolunvar ve Falalem de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana mail gelmemis yeni üyelik acıcam hangi sitelerde indirim var??
peki kampanyalar ne bana gelmedi de? özelden yazarmısın?Biryolunvar ve Falalem de
fama biryolunvar da mı??
hmm nasıl biri bazıları kötü diyo falları kpyala yapıstr yapıyoms güyaEvet hayatım
hmm nasıl biri bazıları kötü diyo falları kpyala yapıstr yapıyoms güya
Kizlar azeme baktirdim.Herkesin soyledigine zit seyler soyledi. Ana dair bisi bilemedi. Nokta atisi dolu ama tutacagini sanmiyorum. Bana hayatina yeni biri girecek cok mutlu olacaksin ciddiyete binecek dedi.Ah keske ama yok oyle biri.İcimin isindigi biri yok.Benimle ilgilenen cidden israr eden de biri yok. Ha bu arada benden ayrilmasi baska kadin sebebiyleymis.Onun hayatina iki kadin girecek sonra bana geri donecekmis.Cok israr edecekmis. Bilemiyorum belki dogrudur yanlistir da valla salladi mi bakti mi bilemedim. Bir kadinla aran kotu dedi vs alakasi yok. Maddi dilegin var dedi ev araba.Yine alakasi yok. Neyse begeneler nasil begendi anlamadim.
Suan o kadar karisti ki kafam anlatamam... Hangi fala inanacagimi sasirdim. Famaya gore maddi sorun yuzunden nesibe, selena, dideme gore bunaldigindan meryeme gore hatirlamiyorum neyse... Bu da ayri dedi... Hepsi donecek dedi bu da oyle dedi ama sozde kadinlar vs bilmem ne... Nesibe selena yakin zaman dedi.Dur bakalim...
Ya hayir bana israrla asik olacaksin diyen bu falciya kafa goz dalasim geldi kardesim bul madem oyle birini olayim.
millet bi öyle bi böyle diyo ya valla ece gülen e baktırdım pembe tablocu dediler umudum söndü cok sevinmistim halbukiVallaha ben telwedeyken atmıştım. Kopy paste yapacağını sanmam![]()
canım sna ece nin attıgı falı attım özeldenVallaha ben telwedeyken atmıştım. Kopy paste yapacağını sanmam![]()
ya belki girer bilemiyorum Allah bilir de yok yani olsa aha diyecegim.Yasim olmus bilmem kac akranlarim ikinci cocuga hamile benim fallarda bile hala yeni biri cikiyor.Derdim evlilik bile degil aslinda sevgi sadece. Hayir belki cidden gordugunu soylemistir bilemiyorum ama yahu hic mi ana dair bisi bilemez bu nasil falciliktir.enerjimiz tutmadi sanirim. ev araba cicek bocek fali bakti bana resmen :)Ayrilanlar icin fix falci yorumu bu iste: hayatina yeni biri girecek, ama digeri de donecek, bu sefer sen istemeyeceksin. Hayatina yeni girenle ciddi bir seyler olcak..
Sonra hayatina biri girer fal atarsin o da degildir :d o degil, bu degil, su degil.. Benim artik yeni biriyle tanisp kendimi ifade edecek enerjim kalmadi :))
Umarım seninde beklediklerin olurböyle şeyler okuyunca o kadar çok mutlu oluyorum ki sanki ben bu durumu yasıyorum gibi:)
Ya öyle cok dolu dolu bir fal degildi.azemin falini neden sevmemistim? :)Supriz hediyeyi bilmesi enteresan.Oguzhan da ilginc
gecmise dair bildikleri oldu mu durum degerlendirmesini falan bildi mi?Ya öyle cok dolu dolu bir fal degildi.
Ama supriz gorusme olayinu bilmesi gercekten ilginc oldu :)
valla dün baktırdım ece gvülen adlı falcıya binnaz abladan mayıs ayı icersinde sevdigin cocuk sana adım atacak dedi bakalım nolacakCikan fal haberi yok mu bugun:)
Arkadasım alakalı alakasız herseyın altına nıye bısey yazıyorsun vallahı senın yazıların yuzunden canım buraya bakmak ıstemıyorvalla dün baktırdım ece gvülen adlı falcıya binnaz abladan mayıs ayı icersinde sevdigin cocuk sana adım atacak dedi bakalım nolacak
keyfimden yazmıyorum heralde canım bu fal benim icin önemli ece gülen e baktıran varsa onlardan yorum almk icin yazıyorum sevdigim cocuk yüzünden yaniArkadasım alakalı alakasız herseyın altına nıye bısey yazıyorsun vallahı senın yazıların yuzunden canım buraya bakmak ıstemıyor
benim varda,valla söyleyince sopayla kovalıyorlar.Cikan fal haberi yok mu bugun:)