- 2 Şubat 2013
- 2.814
- 559
- 323
- 29
pekiVe ayrıca burda yerli yersiz herşeye yorum yaparak antipatik oluyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pekiVe ayrıca burda yerli yersiz herşeye yorum yaparak antipatik oluyosun
keyfimden yazmıyorum heralde canım bu fal benim icin önemli ece gülen e baktıran varsa onlardan yorum almk icin yazıyorum sevdigim cocuk yüzünden yani
Patlayan fal haberiiiiii. Fama, meryem, aylin, selena, emine ve daha bir sürü. Hem aşksız kaldım hem de parasız :)
evet patladıfatima ya atmışmıydın?
Herkesin evlendirip pembe tablo çizdiği sevgilimden ayrıldım. Bunu hiçbir falcı bilemedi kızlar. Bir tek selena yapacağı bir hatadan dolayı çok üzülecek çok pişman olacak demişti. Öyle oldu. Ama nafile tabi. Fal işi fos cidden bunu anladım.
bana bir iki saate bakmisti cikan yok daha tarihlerine daha var anla ilgili tespitler iyiydi ama meryemle ayni fal hemen hemen. Kizlar ben dun bostanciya gittim caddede bi fal cafe var bilenler bilir unuttum adini big chefsin az yukarisi sarayin karsisi bayaaa otantik bi yer boyle eski gelinlikler ruzgar gulleri fanuslar falan var bahcesinde... oraya gittim kimse yoktu numarayi aldim aradim kadin kahve tarot bakiyor 500 e 500 tl lik ne soyluyo acabaKızlar Biryolunvar daki falcı aylin çok mu geç bakıyor fallara? Ayrıca baktıranlardan memnun olan var mı :)
Aynnen, peki ne durumda sendeki falı çıkan eden var mı?bende de aynı sekilde oldu son attğm kisiyle iligili döner diyemem ama bir görşmeniz olcak vsvsv dedi
Daha da baktirmam nesibeye :)) bi o kalmisti zaten. Benim umudum kesildi iyice herkesin fali patlicak gibiKızlarrr anneler günümüz kutlu olsun. Nesibenin dediği bişi harfiyen cıktı bu kadının cinleri var bu kadar olmaz çünkü şaşırdık evde cümle söyledi kadın herkese çıkmaz fal ama yazam dedim![]()
neeeeeyBa
bana bir iki saate bakmisti cikan yok daha tarihlerine daha var anla ilgili tespitler iyiydi ama meryemle ayni fal hemen hemen. Kizlar ben dun bostanciya gittim caddede bi fal cafe var bilenler bilir unuttum adini big chefsin az yukarisi sarayin karsisi bayaaa otantik bi yer boyle eski gelinlikler ruzgar gulleri fanuslar falan var bahcesinde... oraya gittim kimse yoktu numarayi aldim aradim kadin kahve tarot bakiyor 500 e 500 tl lik ne soyluyo acabainanilmaz soguk bir enerji vardi cafede
baktırmaa kuzum içinden gelmesse ucuz değil kiDaha da baktirmam nesibeye :)) bi o kalmisti zaten. Benim umudum kesildi iyice herkesin fali patlicak gibi
hıı binnaz abladan bi sana mesaj geldi yada herkes görmeli öylemi seninle polemik yok bacım ama şunu deyim binnaz abla kendi falcılarına pembe söyleyin diyen paragöz bi site bence oraya fal atma burda hep yazıldı iyi konuş diyomuş bi falcısıda iyi değil falcı değil zaten onlarınki para getiren para harcama ne olursa olsunkızlar binnazda anneler gününe özel daha önceki baktırılan,belli tarihteki fal için,puan iadesi yapıyorlarmış,bana mesaj geldi,
evet cınımm bana mesaj geldi,ayrıca pembe yada kırmızı hiç fark etmez,ruhum dinleniyo ruhumm,hıı binnaz abladan bi sana mesaj geldi yada herkes görmeli öylemi seninle polemik yok bacım ama şunu deyim binnaz abla kendi falcılarına pembe söyleyin diyen paragöz bi site bence oraya fal atma burda hep yazıldı iyi konuş diyomuş bi falcısıda iyi değil falcı değil zaten onlarınki para getiren para harcama ne olursa olsun![]()