- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
Allah askina gitte biraz baska topiklerde takil yapistin buraya suluk gibi yaaa!tamam tamam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah askina gitte biraz baska topiklerde takil yapistin buraya suluk gibi yaaa!tamam tamam![]()
tamam tamam![]()
Hayırdır canım ?Gunaydin kizlar ...Bugun umidim tukendi. Allah'tan umit kesilmez derler ama benim tukendi gibi. Dua edin lutfen.Yani bilemiyorum ne yapmaliyim.
cnm sen en son bulusmustun sanrm elinden geleni yaptn...uzme kendiniGunaydin kizlar ...Bugun umidim tukendi. Allah'tan umit kesilmez derler ama benim tukendi gibi. Dua edin lutfen.Yani bilemiyorum ne yapmaliyim.
günaydın canım,Gunaydin kizlar ...Bugun umidim tukendi. Allah'tan umit kesilmez derler ama benim tukendi gibi. Dua edin lutfen.Yani bilemiyorum ne yapmaliyim.
kesira sirel iyi bir yorumcu diye düşünüyorum,ben ondan memnun kaldım,iyiyide kötüyüde söylüyor,biraz pat diye söylüyor ama hazırlıklı olmak beraber gitmelisin bence..Merhabalar yeniden, çok sık yazmıyorum ancak burayı takip ediyorum ama çıkan fal haberim olunca siz değerli üyeleri de bilgilendiriyorum. Boynumun borcu gibi hissediyorum çünkü.. Kesira Sirel hakkında düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?
kesira sirel iyi bir yorumcu diye düşünüyorum,ben ondan memnun kaldım,iyiyide kötüyüde söylüyor,biraz pat diye söylüyor ama hazırlıklı olmak beraber gitmelisin bence..
Evet bulustum ama sonuc degismemisti gayet guzel konusmamiza yakinligimiza ragmen surekli hatalarimin oldugundan bahsediyor.Degismeyecegimi soyluyor.Oysa dunyada ne ayni kalmis ki.Guvenmedigini soyluyor.Hala engelliyim ve bir sey degismedi.Bana bos degil bence ama degisen ne var?! Hic. Yasim olmus kac boyle bekleyislerle gecen zaman uzuyor mutlu olmak varken. Yani aramizin duzelmesi icin ne yapmam gerekiyor ya da duzelecek mi o ne hissediyor bunlar icin fal baktiriyorum herkes sacma sacma laflar ediyor.Selenanin bir kisim dedikleri cikti.Bakalim devami da cikacak mi? İkinci fali attim o fal icin de 20 gun beklerim herhalde.Durum degisiyor fali geri cekip tekrar atiyorum :))Ne zaman bakacaksa. Allah'tan umit kesilmez.Dualarim sizinle siz de bna dua edin :)
evt ilk başlarda kısa bir süre yazılı baktı,sonra hep sesli yaptı,enerji meselesi ben memnun kaldım,birde bizde şöyle bir şey var,aslında olumsuz duymak istemediğimiz için üstünde durmuyoruz.ama iyiyide söylüyor.Aynen benim de binnazda tek tutturan kesiraydi, pat pat soylemis, yaziliydi benim fal kisaydi, arkadasima ama sesli bakmis
Evet kesira sireli ben de seviyorum ama sakın durumu olduğu gibi anltmayın üstü kapalı sorun sorunuzu. Ben herkesin bi fal bakma renginin olduğunu düşünüyorum. Bazılarınınki beyaz bazılarının ki siyah. selena ester rezzan abla vs gibi bütün falcılara olduğu gibi herşeyi anlatırım çünkü onların renginin beyaz olduğunu düşünüyorum. Yani falı kötü olaylardan bile bi iyilik çıkarmak adına bakıyorlar ve olumsuz bile olsa, huzurlu oluyorsun fal attığında. Kesira venüs nesibe gibi falcıların renklerinin siyah olduğunu düşünüyorum. Yani zaten olumsuza fazlasıyla meyilliler. Bi de bütün olayı olduğu gibi anlatınca, sizi mahvedebilirler dikkat edin.evt ilk başlarda kısa bir süre yazılı baktı,sonra hep sesli yaptı,enerji meselesi ben memnun kaldım,birde bizde şöyle bir şey var,aslında olumsuz duymak istemediğimiz için üstünde durmuyoruz.ama iyiyide söylüyor.
Selena pembe tablocu mu bilemedim.Nesibe bile bana olumlu konustu saka gibi :)Atmadigim bir kesira sirel kaldi :)Evet kesira sireli ben de seviyorum ama sakın durumu olduğu gibi anltmayın üstü kapalı sorun sorunuzu. Ben herkesin bi fal bakma renginin olduğunu düşünüyorum. Bazılarınınki beyaz bazılarının ki siyah. selena ester rezzan abla vs gibi bütün falcılara olduğu gibi herşeyi anlatırım çünkü onların renginin beyaz olduğunu düşünüyorum. Yani falı kötü olaylardan bile bi iyilik çıkarmak adına bakıyorlar ve olumsuz bile olsa, huzurlu oluyorsun fal attığında. Kesira venüs nesibe gibi falcıların renklerinin siyah olduğunu düşünüyorum. Yani zaten olumsuza fazlasıyla meyilliler. Bi de bütün olayı olduğu gibi anlatınca, sizi mahvedebilirler dikkat edin.
bu yoruma fazlasıyla katılıyorum dun venusa attıgım falı dınledım olumluyu bıle kotulestırerek soylemıs ne kadar olumlu olsada içi kararıyo ınsanınEvet kesira sireli ben de seviyorum ama sakın durumu olduğu gibi anltmayın üstü kapalı sorun sorunuzu. Ben herkesin bi fal bakma renginin olduğunu düşünüyorum. Bazılarınınki beyaz bazılarının ki siyah. selena ester rezzan abla vs gibi bütün falcılara olduğu gibi herşeyi anlatırım çünkü onların renginin beyaz olduğunu düşünüyorum. Yani falı kötü olaylardan bile bi iyilik çıkarmak adına bakıyorlar ve olumsuz bile olsa, huzurlu oluyorsun fal attığında. Kesira venüs nesibe gibi falcıların renklerinin siyah olduğunu düşünüyorum. Yani zaten olumsuza fazlasıyla meyilliler. Bi de bütün olayı olduğu gibi anlatınca, sizi mahvedebilirler dikkat edin.
evet çok doğrusun,bende kesinlikle yorumculara seceremi anlatmam,ve hatta tekrar soru sormak için kolay kolay dönmem,ama ben kesira sireli beğendim,bana olumsuzda söyledi olmadı ama olacak dediğide oldu,nesibe rezzan bunlarıda beğendiğim oldu,ancak buradaki bazı kişiler tamamen beni soğuttu,bu konuya daha fazla girmek istemiyorum,Evet kesira sireli ben de seviyorum ama sakın durumu olduğu gibi anltmayın üstü kapalı sorun sorunuzu. Ben herkesin bi fal bakma renginin olduğunu düşünüyorum. Bazılarınınki beyaz bazılarının ki siyah. selena ester rezzan abla vs gibi bütün falcılara olduğu gibi herşeyi anlatırım çünkü onların renginin beyaz olduğunu düşünüyorum. Yani falı kötü olaylardan bile bi iyilik çıkarmak adına bakıyorlar ve olumsuz bile olsa, huzurlu oluyorsun fal attığında. Kesira venüs nesibe gibi falcıların renklerinin siyah olduğunu düşünüyorum. Yani zaten olumsuza fazlasıyla meyilliler. Bi de bütün olayı olduğu gibi anlatınca, sizi mahvedebilirler dikkat edin.
cok mu pembis :) nasil yani bana direk bu cocukla evlenmeyeceksin dedi sak diye ahaha :)) Evliligi bilemezler zaten sorum da o degildi.Tutturdugu seyler var mi yakin gelecege ana dair:)Selena yorum geldi, cok pembis :) inansam mi?
canım sen mecburen inanır gibi yap,zaten pembiş fallar bizi rahatlatır,başkası kesmezSelena yorum geldi, cok pembis :) inansam mi?
zaten günde bir fal bakan yorumcu anı nasıl bilsin,sıra gelene kadar an, man kalmıyor.işte beyaz renkli diye bunun için diyoruz,yani beyaz bembeyaz,ister inan ister inanma.olsunda beyaz olsuncok mu pembis :) nasil yani bana direk bu cocukla evlenmeyeceksin dedi sak diye ahaha :)) Evliligi bilemezler zaten sorum da o degildi.Tutturdugu seyler var mi yakin gelecege ana dair:)
Ani bile bilemiyor bazi falcilar bana.Biraz ana bakmali ani bildiyse gelecek adina bi ihtimal belki yakin gelecek cikar diyebiliriz.
cok mu pembis :) nasil yani bana direk bu cocukla evlenmeyeceksin dedi sak diye ahaha :)) Evliligi bilemezler zaten sorum da o degildi.Tutturdugu seyler var mi yakin gelecege ana dair:)
Ani bile bilemiyor bazi falcilar bana.Biraz ana bakmali ani bildiyse gelecek adina bi ihtimal belki yakin gelecek cikar diyebiliriz.