• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Allah’ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle… Kandiliniz mübarek olsun canlar:) dualarımızda birbirimize yer verelim lütfen. Bu iki hafta benim için çooook önemli olan sınavlara gireceğim dualarınıza talibim:) veee gönül işleri için tabikisi :)

o ayrıı bendee hepsininn takipp ettiğinii düşünüyomm kuzumm amaa o olayy gerçektenn aklımaa geldikçee sinirr oluyorumm neysee ben o fatimayadaa atmamm aslaa sen att 100 fall atsann aklınn ondaa kalcakk bendee öylee oluyoduu o aradaa fall atmaa kuzumm kimseyee:KK48:
aynen aklım feci kalacak atamazsam inşallah beklediğime değer bakalım :) bu arada bi dört saat önce bana yorumcumuz birazdan çevrimiçi olacak diye mesaj geldi ahaha

Canim disardaydim ben fatimayi yakalayabildin mi sen ?
yok canım teşrif edemediler henüz

aynen aklım feci kalacak atamazsam inşallah beklediğime değer bakalım :) bu arada bi dört saat önce bana yorumcumuz birazdan çevrimiçi olacak diye mesaj geldi ahaha

yok canım teşrif edemediler henüz
4 saat mi oldu fatima iyiydi ya bekledigine deger umarim enerjin tutar :)
Narinaya baktim hemen dolmus ya yine :KK51:

selenanin cikacagi var mi acaba merak ediyorum.Epey zaman gecti... Oturup aglayacagim.Bir cozum olmali. :)

Kızlar ben bu gece fal olayına tövbe ettim. İnşaallah bozmadan devam edebilirim. Çünkü giden paralar bi yana artık hevesim kalmadığı gibi olabilecek şeyleri bile olmaza çevirdiğine yada geciktirdiğine inanıyorum. Bu yüzden forumdan artık geçici olarak değil temelli ayrılıyorum.
Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda... Allaha emanet olun.

Kızlar ben bu gece fal olayına tövbe ettim. İnşaallah bozmadan devam edebilirim. Çünkü giden paralar bi yana artık hevesim kalmadığı gibi olabilecek şeyleri bile olmaza çevirdiğine yada geciktirdiğine inanıyorum. Bu yüzden forumdan artık geçici olarak değil temelli ayrılıyorum.
Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda... Allaha emanet olun.
Hala burdaysan kendine iyi bak canım..umarım hersey gönlünce ve hayırlı şekilde olur...

Ya kızlar siz de rahatsız olmuyo musunuz, online fal olayı artık falcının keyfine keder bir hale dönüştü. Ne bi zaman sınırlaması var ne bir şey. Yani demek istediğim, bu gerek olsun falalem, gerek biryolunvar.com, falcı kafasına göre yorumu yolluyo.Ben şuan ismini söylemicem birine yolladım, iki gün oldu bekliyorum. Tellwe gbi oldu iyice bunlarda. Eğer okuyorsanız size söyleyim, müşteriyi böyle kaçırırsınız, en iyi falcıları elde tutmak değil olay. Biraz müşteriye saygınız olsun.

Back
X