en azından fal baktırmayı bilene atayım diyorumkuzumm flcıı öner diyondaa her falcıı herkesee uysaa bu başlık olurmuuu falcılaraa bakk aratt bul yorumları kızma gözün sevemm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en azından fal baktırmayı bilene atayım diyorumkuzumm flcıı öner diyondaa her falcıı herkesee uysaa bu başlık olurmuuu falcılaraa bakk aratt bul yorumları kızma gözün sevemm![]()
değişiyoo kuzumm kiminee off herşeyy cıkarr kiminee anıı foss düşünn yaniii deneye deneyee parann boşaa giderren azından fal baktırmayı bilene atayım diyorum
yok yahu, kimseye değil de, o kadar celallenerek yazdığına değmez bu konular için=)sa
sanamı gol attımfalcı önerenlere onun fal nasıl çıkmaz diyenlere dedimm neye sakin sana mı saçmalama kuzum
![]()
kuzumm millett inanıp atarr diyee ben cok attımm daa ordan biliyorum atmasınlar bu konu var ama herkese herles cıkmıyo cıksa bu konu olmazyok yahu, kimseye değil de, o kadar celallenerek yazdığına değmez bu konular için=)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHABu nedir kızlar?![]()
![]()
![]()
'Hayatında biri yok.... Size karsı bir hissi bulunmamakta suan bir bayanla ilişkisi var ve bu devam etmekte o kişiye deger veriyor ve seviyor'
Canım, ben koskoca bir yıl, başka bir adamla, onun en yakın arkadaşlarının arasına bile girdim. Ama aklımdan kalbimden bi sn bile onu atmadım. Demem o ki, sen bu adama ne yaptın da bu hale geldi? Beni lütfen yanlış anlama ama belki çok üzdün kırdın bezdirdin, ondan böyle yaptı. Demem o ki, işin aslı astarı belki de çok farklıdır. Hemen kestirip atma. Kendimi seninkinin yerine koydum nedense çok kötü hissettim :)Gunaydin kizlar bugun gordugum bi resim itibariyle butun fallarim patlamis bulunmakta yazmistim biriyle olmaya karar vermistim ama olmadi araya baska sebepler girdi ve olmadi bugun gordugum bi resimle gecmisteki insanin hayatinda birinin oldugunu anladim komik olan dun watsap sozunde hak etmedigin kadar sevdim yazana adam bugun sabah bi resim ve birgun biri gelir ve sen butun gidenlere tesekkur edersin yazmis artik bu ergen tavirlari nasil yapiyo anlamis degilim ama yapiyo...bu saatten sonra iki dunya bi araya gelse benim icin bitmistir baska birini koyabiliyosa ve bunu kapak gibi bana gosteriyosa butun herseyi sildim attim..komik olan hayatinda suan olan kiz dunku yaziyi gormedi mi nasil mideleri aliyo bilmiyorum aylardir herkes bana neler dedi fallarda bana gecmisi doktuklerinde aa evet diye diye okuduklarim oldu simdi koca bi yalan oldu hepsi maddi manevi kayiplarimi zaten haddi hesabi yok kotumuyum diye sorsaniz hayir ama cok saskinim bana ben asla hayatima birini sokmam senle yapamadik ama baskasida olmicak diyen adam bigunde bana tsekkur etmis gittim diye haberinz olsn dedim kizlar ben yandim skz yanmayin ne diyim
Benim ona en buyuk ahimm umarim sevmedigin bi insanla bir omur gecirirsindj zaten bizim olaylarimiz cok karisik ben bigun olsun beni sevmedigini dusunmedim ama karakterinin oldugunuda evet yaptiklarim oldu ama o daha buyuk bedeller odetti bana ister sevsin ister sevmesin o resimden sonra aslaa olmaz buyuk konusmayi sevmem ama ilk defa bu kadar buyuk konusuyorum ve eminimCanım, ben koskoca bir yıl, başka bir adamla, onun en yakın arkadaşlarının arasına bile girdim. Ama aklımdan kalbimden bi sn bile onu atmadım. Demem o ki, sen bu adama ne yaptın da bu hale geldi? Beni lütfen yanlış anlama ama belki çok üzdün kırdın bezdirdin, ondan böyle yaptı. Demem o ki, işin aslı astarı belki de çok farklıdır. Hemen kestirip atma. Kendimi seninkinin yerine koydum nedense çok kötü hissettim :)
asla umut vermek için söylemiyorum ama canı yanmayan biri söz işlerine girmez..kendimi gördüm bir anda. fotograf olayına takılma bır hafta on gun sonra sıkılır..bence hırsından saga sola saldırıyor. olan kendine olur o ayrı tabi.Gunaydin kizlar bugun gordugum bi resim itibariyle butun fallarim patlamis bulunmakta yazmistim biriyle olmaya karar vermistim ama olmadi araya baska sebepler girdi ve olmadi bugun gordugum bi resimle gecmisteki insanin hayatinda birinin oldugunu anladim komik olan dun watsap sozunde hak etmedigin kadar sevdim yazana adam bugun sabah bi resim ve birgun biri gelir ve sen butun gidenlere tesekkur edersin yazmis artik bu ergen tavirlari nasil yapiyo anlamis degilim ama yapiyo...bu saatten sonra iki dunya bi araya gelse benim icin bitmistir baska birini koyabiliyosa ve bunu kapak gibi bana gosteriyosa butun herseyi sildim attim..komik olan hayatinda suan olan kiz dunku yaziyi gormedi mi nasil mideleri aliyo bilmiyorum aylardir herkes bana neler dedi fallarda bana gecmisi doktuklerinde aa evet diye diye okuduklarim oldu simdi koca bi yalan oldu hepsi maddi manevi kayiplarimi zaten haddi hesabi yok kotumuyum diye sorsaniz hayir ama cok saskinim bana ben asla hayatima birini sokmam senle yapamadik ama baskasida olmicak diyen adam bigunde bana tsekkur etmis gittim diye haberinz olsn dedim kizlar ben yandim skz yanmayin ne diyim
gönderiyi duvarımdan kaldırın o halde falınızı iade edeyim başkasına baktırınHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Canim istedigini yapsin ben kendimi cok iyi taniyorum zaten ona guvenmiyodum ama bu olaydan sonra aslaa buyursun yasasin hayatini aklima soyledigi sozler geliyoda nasil erkekmis diyorum suan kendi sozlerini yutan bana bu hayatta ilk defa asik oldugum kadinsin bi dahada asla olmaz diyodu ne guzel bulmus bide bana tesekkur etmisasla umut vermek için söylemiyorum ama canı yanmayan biri söz işlerine girmez..kendimi gördüm bir anda. fotograf olayına takılma bır hafta on gun sonra sıkılır..bence hırsından saga sola saldırıyor. olan kendine olur o ayrı tabi.
Hahaha o zaman sana idodan geligor başakçım SONSUZ TEŞEKKÜRLER SANA ZİYAN OLAN BİR AŞK İÇİNCanim istedigini yapsin ben kendimi cok iyi taniyorum zaten ona guvenmiyodum ama bu olaydan sonra aslaa buyursun yasasin hayatini aklima soyledigi sozler geliyoda nasil erkekmis diyorum suan kendi sozlerini yutan bana bu hayatta ilk defa asik oldugum kadinsin bi dahada asla olmaz diyodu ne guzel bulmus bide bana tesekkur etmis![]()
Sesli guldumHahaha o zaman sana idodan geligor başakçım SONSUZ TEŞEKKÜRLER SANA ZİYAN OLAN BİR AŞK İÇİN![]()
bende yolladım indirimi görüncebeş altı ay önce telwede baktırmıştım da fena patlamıştı kaşınıyor ve tekrar şans veriyorum fama hanıma
ay baksın artık meraktan çatlayacağım. Ben de niye gün hiçbir şey bilememişti. Bir senaryo yazmıştı kötüydüü, aşk hayatım ona göre vasattı ama beş dakiika sonra konuştuğum çocuktan mesaj gelmişti. Ne güzeldi o günler...bende yolladım indirimi görünce
benimde telwede iş sormamama rağmen iş olayımı bilmişti. etkilenmiştim.
Iyiyiz canım, sen nasılsın? Bilgehatun'a fal atsam mı diye düşünüyorumNasilsiniz kizlar :)