- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında ben saraylıhanımın söylediklerini tutarlı bulmuştum,bura bazı kişilerin memnuniyetsizliği beni etkiiledi,onun bakımı mantıklı gelmişti bana.SarayliHanim biryolunvara gecmis.
Saka maka biryolunvar en iyi fal sitesi olmaya aday
Nurbanu'ya baktiran var mi?
Nazın falı bana cıkmıstı guzelde bakiyordu ama girmiyor bayadir.Bilge hatuna tarot atmistim kahvesi daha iyi olabilir tesekkir ederim canım.Bilgehatun _ monaspeckle _ naazz
ama bilgehatun dışındakiler aramada çıkmıyo.
Ben baktırdım Hüma Bal'a çok kesin konuştuğu bir olay var ama kendisi de belirtti yakın bir tarih değil diye. Ama facebook ta ki sayfasında çıkan falları çıkacak falları yazıyor ve katina falını sordum kendisine geçmiş an gelecek konusunda net cevaplar verir ama zaman konusunda net bir tarih vermez dedi. Şahsen ben beğendim kendisini Binnaz Abla da tek Hüma Bal'a baktırırım bir daha ama onun dediği gibi fal olayına ara verdim çünkü çok düşünmekte fal baktırmakta zamanı öteler dedi.Hüma Bal'a katina attım. Tutarlı gibi geldi. Ama tutarsız kısımları da fazla idi.Baktırıpta cıkan var mı??
Nesibe benim kendimden hariç hiç bir Allah'ın kulunun bilemeyeceği bir şey dedi gerçekten hisleri kuvvetli birisi özellikle geçmiş ve an da gelecek çıkar mı bilemem.Arkadaslar bir ay önce nesibeye tarot baktirmisdim ani cok iyi bilmisdi ama gelecegi yasayib görücem diye düsünmüsdüm...dün aksam söyledigi kücük bir ayrintiyi tam anlamiyla yasadim aslina Benim icin biraz duygusal anlamda üzücü bir olaydi....o an hemen fali yeniden dinledim ve gercekten sok oldum...nesibenin hisleri cok kuvvetli ve farkli![]()
Saraylıhanım benim favorim yok artik bu cikmaz bu olmaz dedigim seyleri bile tutturdu bana anida cok guzel amlatiyor bence.Birde telwede yagmurun nazın fallari cikti bana.aslında ben saraylıhanımın söylediklerini tutarlı bulmuştum,bura bazı kişilerin memnuniyetsizliği beni etkiiledi,onun bakımı mantıklı gelmişti bana.
Bana falsepetinde alex nesibe ve melih hemen hemen aynı şeyleri söyledi ancak melih daha ayrıntılı ve tarih vererek söylemişti ilk baktırdıklarımda ve dediği tarihlerde dediklerini yaşadım. Sonra horoskop baktırdım ve çok memnun kaldım. Hale de tutarlıydı. Ama 3 kişiye daha baktırdım sitede bunlar hariç ve çok pişman oldum hemen sildim fallarını zaten saçma sapandı geçmişte şu olmuş dedikleri şeyler bile alakasızdı. içlerinde de en çok melih beyle enerjimin tuttuğunu hissettiğim için genelde fallarımı ona yolluyorum. O yoksa diğer alternatiflere bakıyorum. Horoskop ve katina aşk fallarında iyi ama hiç kahve baktırmadım. Nesibe hanım daha kısa ama o da beni çok rahatlatmıştı. Alex ise dürüst geldi. Şu konuda bişey göremiyorum çok karışıık bir durum çıkmış falan demişti hoşuma gitti bu yaklaşımı. Ama melih beyin yeri ayrı.
Sizin enerjiniz tutmus demekki melih bey bana bayaga bayaga sacmalamisti hic bi dedigide olmadiBana falsepetinde alex nesibe ve melih hemen hemen aynı şeyleri söyledi ancak melih daha ayrıntılı ve tarih vererek söylemişti ilk baktırdıklarımda ve dediği tarihlerde dediklerini yaşadım. Sonra horoskop baktırdım ve çok memnun kaldım. Hale de tutarlıydı. Ama 3 kişiye daha baktırdım sitede bunlar hariç ve çok pişman oldum hemen sildim fallarını zaten saçma sapandı geçmişte şu olmuş dedikleri şeyler bile alakasızdı. içlerinde de en çok melih beyle enerjimin tuttuğunu hissettiğim için genelde fallarımı ona yolluyorum. O yoksa diğer alternatiflere bakıyorum. Horoskop ve katina aşk fallarında iyi ama hiç kahve baktırmadım. Nesibe hanım daha kısa ama o da beni çok rahatlatmıştı. Alex ise dürüst geldi. Şu konuda bişey göremiyorum çok karışıık bir durum çıkmış falan demişti hoşuma gitti bu yaklaşımı. Ama melih beyin yeri ayrı.
ben şubattan beri baktırıyorum 4 ay oldu. Bir ara babasını kaybetmişti o ara diğer falcıları denedim. Bir çoğunu beğenmedim sitede. Nesibe ve alex hariç. Horoskopta bir arkadaşıma da açılım yaptırdım kendime de, arkadaşıma şu tarihler arasında şu tarz sağlık sıkıntıları yaşama ihtimalin yüksek dedi ve o bile çıktı ki normalde bana fal bakılamıyor beni kimse bilemiyor diye düşünürdüm ona fal atana kadar. Sanırım enerji meselesi doğru. Horoskop uzun bir fal nispeten umarım söylediği şeyleri de yaşarım. Güzel şeyler söyledi genel olarak çünkü.Sizin enerjiniz tutmus demekki melih bey bana bayaga bayaga sacmalamisti hic bi dedigide olmadi
Selam kizceler :)))MissCherryBlossom verdigi falciya baktirdim psikolojimi cok iyi tarif etti bu adam verdigim tarihte gelmezse yuzume tukur dedi... :))) bi de dua gondercekmis ama
MissCherryBlossom a sormak lazim nedir ne degildir
Ne kadara bakiyo canim ayy ben yine sahalara hizli donus yaptim sanirsamBana da dua verdiydi ama ben yapmamistim be
Memnun kalmana sevindim. Benim begendigim yeri profesyonel falci olmamasi, paraci olmamasi. Bir de konusma stili beni rahatlatiyor, eglenceli ve kafa bir hanimYuz yuze baktirinca bayagi muhabbet yapiyor hem de guzel bakiyor.
Nesibe benim kendimden hariç hiç bir Allah'ın kulunun bilemeyeceği bir şey dedi gerçekten hisleri kuvvetli birisi özellikle geçmiş ve an da gelecek çıkar mı bilemem.
Hüma Bal'a katina attım. Tutarlı gibi geldi. Ama tutarsız kısımları da fazla idi.Baktırıpta cıkan var mı??
biryolunvar a gecmis :)Kızlar saraylıhanıma sordum benim gibi bekleyen varsa haziranin basında hemen online olamayabilirmis ama haziranda gelicekmiş haberiniz olsun![]()