- 14 Nisan 2013
- 3.631
- 3.998
- 248
Yorum yapmamakla beraber katılıyorumm:)
Yorum da yap bence. Bişey söyleyeceksen açık açık söyle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorum yapmamakla beraber katılıyorumm:)
kesira sirel benim için kesin sonuç için gittiğim kişilerden birisi,Kızlar selam ne zamandır giremedim k.k.ya( fal Dünyasına tekrardan hızlı bir giriş Yaptım karar aşamasında olduğumdan.
Aylin ve Kesira sirele baktırdım ama taban tabana Zıt konuştular hangisine güvenmeliyim
evet genelde ben rezzan abla ve kesira sirelin dediklerini yaşadım,kesiranın çıkan falı varmıydı forumda
Ya aynen canım!! Rezzan benim en iyim geçmiş zaman olsun o anki durum olsun Rezzan bana yaşadıklarımı birebir söyleyen tek isimdir.o ve Aylin hep aynı yönde yorum yaptı gelecekle ilgili..şuanda onların dediği şekilde ilerliyor..kesira ise tam tersi yorum yaptı şaşkınım şu anevet genelde ben rezzan abla ve kesira sirelin dediklerini yaşadım,
başkasını bilmem ben yaşadım.
ayline baktırmıştım,bana biraz pembeci gibi gelmişti,hemde verdiği zamanlar tutmamıştı,Ya aynen canım!! Rezzan benim en iyim geçmiş zaman olsun o anki durum olsun Rezzan bana yaşadıklarımı birebir söyleyen tek isimdir.o ve Aylin hep aynı yönde yorum yaptı gelecekle ilgili..şuanda onların dediği şekilde ilerliyor..kesira ise tam tersi yorum yaptı şaşkınım şu ansen ayline baktırmış mıydın
Alex'i ben beğenmemiştim çok psikolojik analize bağlamıştı..net Şeyler söylemedi geçmiş gelecekAlex'e batırdım bazı analizleri gayet iyi ama asıl konu hakkinda olumsuz konuşmuş bakalım artık![]()
canım aynı şeyi ben yaşadım geçen hafta iade edilmedi sebebide chat falından gidişata göre Çıkabilirmişiz o Yüzden iade yapamazlarmışşş!!!! dedimki ben herhangi bi yerde uyarı falan görmedim dedim o zaman üyeliğimi iptal ediyorum dedim..en kısa zamanda uyarı koyacağız sizi Kaybettiğimiz için üzgünüz buyurmuşlar...Tam kapkaççılar!!! 50 kredi bu yaaa kabus gibiler resmen!!! iptal ettim üyeliğimi bitti o gün o site bende!! Zaten bütün iyi yorumcuları başka yerlere kaymış bu hafta ohhh canıma deysinKızlar, tellwe'de bir daha asla baktırmam, chat falı baktırmak durumunda kaldım, kahvemde detay çıkmadı diye, birkaç soru sorabildim, 50 kredi bitti, şaka gibi yazıklar olsun...Bir de birkaç Yazdığım şey gitmedi, yani bakıldı mı bakılmadı mı hiçbir şey anlamadım ve üzüldüm gerçekten, nasıl olsa Saraylı da Biryolunvar'a geçti, bitmiştir.
Kendimi bulmaktan korktugum yerdeyim 2. Bi fal cafedeyim kizlar :)
Alex'i ben beğenmemiştim çok psikolojik analize bağlamıştı..net Şeyler söylemedi geçmiş gelecek
aynen bende de ağırlıkli olarak psikolojik şeyler söyledi Asıl sorduğum soru değil de kendine göre yorumlar yapmış kişilik analizinde gayet başarılı ama biraz değişik ve genelde olumsuz konuşuyor galiba ilkay Selena serüven (kitap falı çok başarılıydi) emine Aylin Meryem hepsi olumlu Alex olumsuz bakalım görelim
Selma asla cikmazvenüsamber nerelerde artık bakmıyor mu ben hiç yakalayamadım gerçi onu, bir de Selma Aydın Tarotu nasıl acaba deneyimleyen var mı?
Selma asla cikmaz
Nerede bu fal cafeler![]()
kızlar bu alex kim? Alex Muradov mu alex mi? :))) ben sanırım alex'e attım geçmişler olsun