• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

kahve falından anlayan var mı hanımlar? parasızlıktan fala hasret kaldım

ben asminayı denedim. kelebek falı attım tarot ve katinayla desteklemiş. baya bilmiş.. tek çocuk olduğumu ve özel bir noktayı da.. annem ve babamı da dökmüş oraya.. özel yani aşk hayatımı da gayet iyi açıklamış.. atın bir fal derim:)) (lemonataya akarken yollamıştım) :)))))))))

Nesibe ara vermis sebebini bilen var mi? Kadini yakalayamadan gitti allaam yaa, neyse bugun kimse yoktu ben de kesiraya attim. Fena degildi sorumda hic ayrinti vermeden birlikte olup olmayacagimizi sordum benimkinin bana soylediklerini, benim su anda yasadigim ikilemleri bildi, fali beklerken de zaten benjmki mesaj atti :)) ne zaman umudumu kaybetsem vazgecsem adim atiyor da halaaaa arkadasca konusuyoruz, bu gidisle kanka olcaz off

6 saat içinde bakılacak fal 26 saat oldu bir yolun varda berrin Ulusoy tarafından bkılmadığı gibi canlı destek ve iletişim hatlarıda çalışmıyor resmen insanları enayi yerine koyuyorlar

Kuzlar selin imer hakkındaki düşüncelerinizi yazmanız mümkün mü ? Pembe ci mi ? Olumsuz konustugu var mı ?

An iyi sayilirdi ama gelecek icin cok ucuk bi senaryo yazmis, mumkun degil yani hayatimi o derece degistirmem. Esas konum icin seni uzer demisti. Pembe degildi benim falim.

şuan itibarı ile falcıların bu sitede cirit attığı kesin ...... bu gün 2 kez berrin Ulusoy falıma bakmadı yazdım şimdi falımı site iade etmiş ve aynen açıklamaları şu......Yaptığımız incelemelerde falınızın yorumlanmadığını gördük. Bu konuda bizle iletişim kurmadığınız için biz kurma ihtiyacı hissettik. Yorumcumuzun internet bağlantısındaki sıkıntısından dolayı falınızı yorumlayamadığı bilgisini aldık. Bu yüzden falınızı iptal edip tarafınıza kredi olarak iade ettiğimizi belirtmek isteriz. Puanınızı istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. BUNA NE DENİR ARTIK BU SİTENİN GÜVENİLİRLİĞİ NEDİR SİZCE

kızlar sanırım bir yanlış anlaşılma var.. biz konuştuk forain adlı falcı bana enerjisi tutmadığı için iade ettiğini söyledi.... yani kadın beni o kadar deli etmiş ki kafa bırakmamış :D olayı yanlış bağdaştırmışım :D :D :D :D işte Allah kimseyi bu duruma düşürmesin kızlar :D verem etti kadın beni :D :D öpüyorum hepinizi kader arkadaşlarım

Kızlar, izmirde bir hatuna baktırdım..Canan hanım..
Hala şoklardayım:KK57:

Bu kadar mı olur, yani nasıl anlatacağımı bilemedim..

Babamın ameliyatından tutun, kaçıncı ameliyatını olacağını, annemin tee 30 sene yaptığı düşüğü, benim herifin istanbula gittiğini, gemi ve denizle ilgili olduğunu(gemi makina mühendisi) v.s. v.s..her şeyi bildi:KK57:
Şoktayım cidden..

Ben yüzyüze baktırdım ama telefonla da bakıyormuş, bilginize..

Benim enerjim tuttu..Herkese aynı olur mu bilemem tabi..

Medcezir merhabalar,

Rica etsem bende alabilir miyim numarasını

Back
X