- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 18
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzlar selin imer hakkındaki düşüncelerinizi yazmanız mümkün mü ? Pembe ci mi ? Olumsuz konustugu var mı ?
Kuzlar selin imer hakkındaki düşüncelerinizi yazmanız mümkün mü ? Pembe ci mi ? Olumsuz konustugu var mı ?
6 saat içinde bakılacak fal 26 saat oldu bir yolun varda berrin Ulusoy tarafından bkılmadığı gibi canlı destek ve iletişim hatlarıda çalışmıyor resmen insanları enayi yerine koyuyorlar
Kuzu ben vaktince selenayi ve klothoyu 1 haftadan fazla beklemistim.6 saat içinde bakılacak fal 26 saat oldu bir yolun varda berrin Ulusoy tarafından bkılmadığı gibi canlı destek ve iletişim hatlarıda çalışmıyor resmen insanları enayi yerine koyuyorlar
Kuzu ben vaktince selenayi ve klothoyu 1 haftadan fazla beklemistim.
binnazda firüze aydın nasıl kızlar fal baktırdım sizce baktıran varmı ?
Kızlar, izmirde bir hatuna baktırdım..Canan hanım..
Hala şoklardayım
Bu kadar mı olur, yani nasıl anlatacağımı bilemedim..
Babamın ameliyatından tutun, kaçıncı ameliyatını olacağını, annemin tee 30 sene yaptığı düşüğü, benim herifin istanbula gittiğini, gemi ve denizle ilgili olduğunu(gemi makina mühendisi) v.s. v.s..her şeyi bildi
Şoktayım cidden..
Ben yüzyüze baktırdım ama telefonla da bakıyormuş, bilginize..
Benim enerjim tuttu..Herkese aynı olur mu bilemem tabi..