• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Kızlar şimdi ben canan hanımı aradım, sanırım arkadaşımın yakını olduğu için o fiyattan bakmış bize..telefonla bakımlarım 100 lira normalde ama arkadaşlarınıza 70 e bakarım dedi..

Fiyat yüksek..Açıkçası bilgim yoktu bu durum hakkında..Karar sizin..
Benim her şeyimi bildi ama 70 liranızın vebaline girmek istemem..
50 yapmaz mı en azından

Aylin sesli meryem yazili oldugundan tam bir yorum yapamayacagim ama aylin de meryem gibi kartlardan cok hislerine gore yorumlamis, benzer seyleri soylediler de bana genel olarak olumlu bakan herkes ayni seyleri soyluyor, aylin-fama-bilgehatun-meryem ayni kisilerse yine de en iyisi hala meryem :) siralamam meryem, aylin, bilgehatun, fama olur

Bu arada Meryem ve Aylin aynı kişi değiller bence ikisinin söyledikleri bana taban tabana Zıt..Aylin biraz pembeci geldi bana (çok net soru belirtince)..belirtmeyince daha objektif bakıyor:KK16:

Aylin ve meryem de bana tamamen zıt konuştu, ben de aynı kişi olduklarını düşünmüyorum. Meryem daha hisli geldi bana. Meryeme fal atasım geldi şimdi :KK22:

Bu arada kızlar biryolunvar'da Tellwe olma yolunda kararlı bir şekilde ilerliyor, ilk ciddiyet Önem yok artık...

Yaa saraylım bitanem kuzum, geçseydin falaleme, falsepetine yada binnaza. :KK200:

Kızlar selam, 1 hafta önce işe başladım, bununla ilgili soru sordugum falci lari yazmak için girdim.Saraylı nin tutturdugu kısımlar olmuş , 1 ay gecikmeli de olsa söyledi ise gireceğimi. Emine ise bu yılın sonunda veya 2016 da ise gireceksin demiş. .Meryem e nisanda baktirmistim 2 ay içinde demişti bildi yani.Rezzan abla gireceğin yer yabancı bir yer degil demiş ama yabancı bir yer bana..

Meryem Aylin fama bilgehatun ya aynı evdelerr kızlarr yada arkadaşş bin kez konusulduu kaç kişi böyle düşündüü durduk yeree olmaz heraldee yaa:KK14: hisleri batsın hayatta atmam biz evcek attık sahtekarlara:KK51: eminimm saraylı ile Ester kira yani kiraze arkadaşş emin olun bizim sayemizde şirket gibi maşallah işlesinler onların hislerine fallarına ihtiyacım yokk :KK59:

Kızlar selam falalemde tazhire aktaç diye bir yorumcu gelmiş ben beğendim..sonrasında maya demire baktırdım binnazda ikiside aynı yorumlarda bulundu şaşırdım :KK57: tazhire Aktaç'ı deneyin derim maya'ya daha öncede baktırmıştım önceki söyledikleriyle çok tutarlıydı hatta bir cümlesi aynıydı baktıran var mı mayaya daha önce? Ben boş olmadığını düşünüyorum onun

canım ben iki defa baktırdım anda çok iyi ama çıkmadı dedikleri bana göre tam bir pembeci

Şu konudaa kimseninn sesi cıkmıyo topik öldüü diyenlere de şaşırıyorumm keşke ölse kimse fal atmasa saçma salak işler dönüyo çeyiz düzse herkes artık ses çıkmayınca niye rahatsız olunur anlamamm benim burdan cok sevdiğim arkadaşlarım var bacılarım özelden dertleşiyoruz ama ölse keşke bu konu yazık hepimize saçma salak insanların kaç kez oyununa geldik:stop:

canım ben iki defa baktırdım anda çok iyi ama çıkmadı dedikleri bana göre tam bir pembeci
Bana geçmişi bırak geleceğe bak dedi:KK48: gerçi bütün fallar aynı şeyi söylüyor bana bu ara geçmişi bırakırsan huzura erecek tarzı..birtek rezzanla Aylin geçmişte ısrarlı:KK14:

Keza kesira sirel gelecek konusunda Çooookkk güzel Şeyler söyledi fakaaaattt geçmişi geçmişte bırakırsan dedi..burda bahsetmeye bile gerek görmüyorum geçmişi dedi ne diyem haklı kadın:KK51:

Back
X