• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Merhaba bende ilkaya baktırdım geçenlerde şimdiki zmn iyidi dediklerine biraz vakit var sen baktırmışsın sanırım nasıldı
Benim ilkaya 3 4 falim vardir icinde tamamen patlayan fallarda var tabi...
SImdi bazen falda anlattiklari seylerin hepsi cikmiyor uzak vadeli yorumlardan cikma olasiligi daha düsük ama an konusunda daha iyi.. yinede son falinda olumsuz bisiyi bilmisti diyebilirim.
Sarayli daha iyi genede onu tavsiye ederim cünkü iki fali kiyasladigimda sarayli daha detayli bakmisti..

Selam kizlar, uzundur yokum,falı bıraktım soylemistim. Yinede hayatımda bazı seyler oldu ve bunu bilen falcıları paylasmak istedim. Bir kac aydir yeni bir iliskim vardı,fakat basta iyi baslamisken cocuk acayip baydı beni,daha fazla dayanamyıp gecende ayrıldım.Cocukla iliskiye yeni basladigim donemler fal baktirmistim,ve acayip iyiydi,ilgiliydi ve ben hoslaniyordum.O zamanlar bazi falcilar bu cocuk cok iyi,gelecek vadeden iliski falan filan diye yorum yaptılar. Cok az bir kismida bitecegini bildi.

Simdi patlayanlarla baslayayim, bir numarada Fatima geliyor cunku cocukla beni evlendirmisti falın sonunda :) Huma Bal binnazda,cocugu yerlere goklere sigdiramadi,bu cocuk varken hepsini bosver vs diye salladi.Emine de soyle iyi boyle iyi diye sacmaladi..Cafelerde bakırkoy Melis bilemedi ayrilik olacagini,Mert patladı.

Geleyim bilenlere,Oguzhan aylar oncesinden daha ben bu cocugu tanimazken, yeni biri cikip bir ilskiye baslayacagimi ama uzun surmeyecegini bilmisti.Fama da bunla olmayacak demisti, falimpirde Sehnaz cok kisa bir fal atmisti ama daha basi yakında bir ayrılık yasayacaksınız diye baslamisti,ve adamin bencil biri oldugunu falan bilmisti.Yine tel.de bakan Didemde,adammin kisiligini cok dogru bilmis,bencil vs diye soylemisti detaylariyla ki ben o zaman daha farkinda degildim.Biteceginide soylemisti.Laf cafede Umay nokta koyacaksın bu iliskiye,sende duygu yok dedi,bu cok dogruydu.Yine falmpirde Harun ve dervisde ayrilik gordu ama onlar aldatilacaksin,bu cocuk baskasına kayacak gibi seyler soylediler,oyle olmadı.Ama ayrılık konusu oldu.
Canim merhaba famanin bilmesine sevindim ama tabi ayrilmana uzuldum hayirlisi olsun hakkinda

Fama bende baya biliyor artik onun disinda cok atmiyorum birde bir yolun varda kahinvanga bana berbat fal atmisti bende cok dusuk puan verecegim diye siteyi uyardim isterseniz iade verin dedim puanlama yapin dediler ama baktim ki yorumum ve puanim yansimamis tabi sasirdim bence bu puanlarla oynuyorlar ve bilinen falcilarda ozellikle dusuk puanlama gozukmuyor

Canim merhaba. Ben dun gece baktirdim telefonla. Bence anlik olarak ve genel kisisel yorumlar olarak gayet iyiydi. Cok tatlida bi kadin. Benden ilk konustugumuzda da resim istedi resim isterim dedi baktirdigimda gonderirim dedim kendi kendime ama sonradan daha demedi bakarken yani. Belki vatsaptaki ile idare etmistir bilemiyorum. :) gelecegi gorecegim canim. Bakicaz. Ama genel olarak iyi idi.
Merhaba.ben de Canan hanima baktıricam da bişey sormak istiyorum resim falan haricinde bilgi istiyor mu acaba yoksa sadece resim üzerinden mi bakiyor

Merhaba.ben de Canan hanima baktıricam da bişey sormak istiyorum resim falan haricinde bilgi istiyor mu acaba yoksa sadece resim üzerinden mi bakiyor
Benden bir şey istemedi canım.
Telefonda baktı zaten. Klasik bilgiler istiyor, Doğum Tarihi Anne adı gibi, bu kadar.

Be
Benim ilkaya 3 4 falim vardir icinde tamamen patlayan fallarda var tabi...
SImdi bazen falda anlattiklari seylerin hepsi cikmiyor uzak vadeli yorumlardan cikma olasiligi daha düsük ama an konusunda daha iyi.. yinede son falinda olumsuz bisiyi bilmisti diyebilirim.
Sarayli daha iyi genede onu tavsiye ederim cünkü iki fali kiyasladigimda sarayli daha detayli bakmisti..
Saraylıya baktırmadım şimdiye kdr rezzan,Nesibe,ilkay deniz güven haleh e baktırdım sanırım saraylı beğeniliyor bi baktırayım ona da hee bi de selenaya baktırmıştım kötüydü

Falimpirde.

2 sayfa önce selena80 çıktı demiş ben de baktırdım kahve 10 tl olunca.

Falimpirden pek hazzetmem ama hatun geçmişi ruh halini her haltı bilmiş be.[/QUOT
Ruh halini derken senin ruh halini değil heralde değil mi karşı tarafın ruh halini ? yanlış mı anladım yoksa cherry'cim

Back
X