Selam kizlar, uzundur yokum,falı bıraktım soylemistim. Yinede hayatımda bazı seyler oldu ve bunu bilen falcıları paylasmak istedim. Bir kac aydir yeni bir iliskim vardı,fakat basta iyi baslamisken cocuk acayip baydı beni,daha fazla dayanamyıp gecende ayrıldım.Cocukla iliskiye yeni basladigim donemler fal baktirmistim,ve acayip iyiydi,ilgiliydi ve ben hoslaniyordum.O zamanlar bazi falcilar bu cocuk cok iyi,gelecek vadeden iliski falan filan diye yorum yaptılar. Cok az bir kismida bitecegini bildi.
Simdi patlayanlarla baslayayim, bir numarada Fatima geliyor cunku cocukla beni evlendirmisti falın sonunda :) Huma Bal binnazda,cocugu yerlere goklere sigdiramadi,bu cocuk varken hepsini bosver vs diye salladi.Emine de soyle iyi boyle iyi diye sacmaladi..Cafelerde bakırkoy Melis bilemedi ayrilik olacagini,Mert patladı.
Geleyim bilenlere,Oguzhan aylar oncesinden daha ben bu cocugu tanimazken, yeni biri cikip bir ilskiye baslayacagimi ama uzun surmeyecegini bilmisti.Fama da bunla olmayacak demisti, falimpirde Sehnaz cok kisa bir fal atmisti ama daha basi yakında bir ayrılık yasayacaksınız diye baslamisti,ve adamin bencil biri oldugunu falan bilmisti.Yine tel.de bakan Didemde,adammin kisiligini cok dogru bilmis,bencil vs diye soylemisti detaylariyla ki ben o zaman daha farkinda degildim.Biteceginide soylemisti.Laf cafede Umay nokta koyacaksın bu iliskiye,sende duygu yok dedi,bu cok dogruydu.Yine falmpirde Harun ve dervisde ayrilik gordu ama onlar aldatilacaksin,bu cocuk baskasına kayacak gibi seyler soylediler,oyle olmadı.Ama ayrılık konusu oldu.