Binnaz Abla

Ben denedim 1 2 gun once atmistim. Aslinda sonuclanmis bir isi sordum ama haftalar verdi oysaki ben aciklamistim oldu ama hayirli mi diye.. beni bildi soyle ki evlilige aska bakis acimi, beni nasil gorduklerini falan. Ne istedigimi.. gelecek icin sadece, 5ay verip iliski yorumu yapti 5ayim varmis. Huma 7 bilge 6 geysu da 5 vakit vermis oldu sınırı zorluyorum 3ü gorcemm:olamaz: bakalim gorelim tekrar yazicam zaten ama soyle bi durum var falcilar genelde beni bile bilmiyor Geysu hic degilse bunu anladi heh ama ben kendimi napayim.. bi de 2 defa bahsink actigim halde eski mevzuuma cevap vermedi. Oyle pembeci falan degil biraz mantiktan yurudu.ailemle alakali 1 sey bildi bir haksizlik var evet ama miras konusu falan degil. Herkesn miras meseleleri oluyo diye soyledigini dusundum.. hayatim aksadi falan deyince senin ihmalinde olmus vs dedi oysa ki oo bi bilseler ne isler geldi.. kisacasi duz mantik oyle bi faldı iste

Hee bu arada birkac sey icin kahve tek soru icin tarot oneriyor

not yukardaki fal Geysunun Tarot Falı yorumu)

Ek: kiyaslayacak olursam: geysu olsun huma olsun olumsuz bir sey soylemedi hatta huma bir insanin daha cok isteyecegi bir seyi "geri donusu" soylemesine ragmen humanin fali daha pahali olmasina ragmen, huma cok ozensiz ve ustunkoru bir bakim yapti bana. Geysu da oyle cok icime sindi diyemem asla ama zaten umdugumu bulamiyorum kac oldu ve bence geysu humadan iyiydi en azindan benim icin.. mesela lena da sen soylesin boylesin vs dediginde bildi ya ama huma beni sok etti ya ben ne bekliyodum! ama gelecege bakalim mutlaka yazicam unutmicam 1 ufak sey bile ciksa huma ya da sevmedigim baskasi olsa mutlaka yazarim kisacasi kotunun iyisi..

Hüma'ya yine biri baya kızmış, aslında doğru da demiş gibi gerçekten çıkıo mu ki bu kadının falı... Hani benim için geçmiş ve anda çok tutarlıydı ama . Defalarca yaşadım dediklerinizi bunu da bekliyorum yazanlar Acaba aramızda mı ki :) bilgi verse bize

Hüma ya 2 kere danıştım ... Ilk falım da sevdgm adamın hayatında fettan bi kız olduğunu ağzından girip burnundan çıkıp cocuğu ayarladıgını, aslında kalemi değl bu kız dedi... Cocuk maddi anlamda önü cok acık(cidden cok zengin iş adamı oldu ) ..o kadar yumuşak anlattı ki kızamadım bile... Dedim bu kadın ne saçmalıyo... Falcı sallıyodedim...Ohoooo megersem hepsi doğruymuş...:( beni o dönem uyandıran hüma oldu... Ben pembesini görmedim... Ne görüyorsa onu söyler .. Anda bence üstüne yok... Dürüst ya hüma acaba cok yogun olunca cok fal bakınca bazen yoruluyo falan mı

Ben az cok katina kartı okurum...yani kartlar bellidir.. Sonuc güneş + sunit cıkmış... Ee yani biri dönecek cidden... 2 falımın son iki kartı da buydu.. Hüma da baktı bu adam döner dedi.. Vade verdi bekliyorz.. Otur bekle demem ama alacağın adım var dedi.. Daha ne desin bu kadın bu kartlara? Olumsuz mu desin? Valide mi gördü bu kadın? Yok yani..

Hüma ya 2 kere danıştım ... Ilk falım da sevdgm adamın hayatında fettan bi kız olduğunu ağzından girip burnundan çıkıp cocuğu ayarladıgını, aslında kalemi değl bu kız dedi... Cocuk maddi anlamda önü cok acık(cidden cok zengin iş adamı oldu ) ..o kadar yumuşak anlattı ki kızamadım bile... Dedim bu kadın ne saçmalıyo... Falcı sallıyodedim...Ohoooo megersem hepsi doğruymuş...:KK43: beni o dönem uyandıran hüma oldu... Ben pembesini görmedim... Ne görüyorsa onu söyler .. Anda bence üstüne yok... Dürüst ya hüma acaba cok yogun olunca cok fal bakınca bazen yoruluyo falan mı
AA ayni seyleri banada soyledi kiz dalavere ceviriyor o nisan bozulcak vs dedi

Hüma cok fal alıyo ve yazıyo bi de.. Bence yoruluyor.. Sesli fala geçmesi lazım..bi de ulaşmak imkansız gbi artk...facebookuna bakarsanız.. Hüma evi falan cok güzel gökdelen gbi bi yerde oturuyor.. Desteleri önünde cidden.. Kibar ve kültürlü bi kadın.. Fallara bakarsanız deyimler fln cok .. Yazım harika zaten tane tane... Ben beğeniyorum blmıyorum

Ben az cok katina kartı okurum...yani kartlar bellidir.. Sonuc güneş + sunit cıkmış... Ee yani biri dönecek cidden... 2 falımın son iki kartı da buydu.. Hüma da baktı bu adam döner dedi.. Vade verdi bekliyorz.. Otur bekle demem ama alacağın adım var dedi.. Daha ne desin bu kadın bu kartlara? Olumsuz mu desin? Valide mi gördü bu kadın? Yok yani..

Bende hep valide cikar huma nil gunes ve lena valideyi bana degilde son iliskisine olumsuz yorumlayinca gicik oldum yani valide destekliymsmis de 2.kiz..yine donermismismis kartlarim kotuydu.. defalarca ilskisi nisanlisj olacak birinin donusunu yazmayn dedikce yazdilar bunlari sacma geliyo kartlara bakiorum bi yoruma.. biz hiissoodoyorooz diyolar

Hümaya iki kez danıştım. İkisinde de kaderin bu adam, girişin var çıkışın yok gibi klasik cümlelerini kurdu bana da. Adam o sırada başka biri ile birlikteymiş, üstüne evlendi. Diğer kızı görmedi bile, hayatında başka biri kesinlikle yok demişti. Bu konuda hümaya kızmıyorum aslında çünkü diğer kızı görebilen kimse olmadı. Ama bana göre pembeci kesinlikle.

Hümaya iki kez danıştım. İkisinde de kaderin bu adam, girişin var çıkışın yok gibi klasik cümlelerini kurdu bana da. Adam o sırada başka biri ile birlikteymiş, üstüne evlendi. Diğer kızı görmedi bile, hayatında başka biri kesinlikle yok demişti. Bu konuda hümaya kızmıyorum aslında çünkü diğer kızı görebilen kimse olmadı. Ama bana göre pembeci kesinlikle.
Bencede:KK9:
Ne vardı senin kartların da canım sıralasana Bi :) baktıra baktıra az çok fikir sahibi herkes

Valide, tagral ters, afyon, isfahan ters, tilki,dervis, ters haç, ters nil nehri,ters eprahhat:işsiz:

Ben Senede 3-4 kere fal baktrrm.. Sorum fa cok spesifik olur..nette bi hüma bi Elif hanzadeye baktırdım.. Ikisi de hemen hemen aynı seyleri söyledi...kartlara da bakarım ben cidden doğru... Sonuç güxel cıkmış.. Kardeşlerim cok fal baktrmayın bir konu için.. 1 tane baktır ve unut...Elif de tane tane anlattı benim sormadgm soruları bile cevapladı.. Onun da son kartı kupa altılısı ( gecmisten dönüş) ee daha ne çıkmazsa çıkmaz napıym

Ben huma nin kendi kartlari olayını anlamadım. Yani zaten benim seçtiğim kartlara göre yorumluyor kendi kart açmıyor ki ? Ayrıca bana artık cevap bile yazmayan adamla da ben evleniyorum:) ama bundan önceki falında bizim görüşme zamanlarımızı bilmişti hakkını yemiyim

Bencede:KK9:

Valide, tagral ters, afyon, isfahan ters, tilki,dervis, ters haç, ters nil nehri,ters eprahhat:işsiz:
Eprahhat bana da çıkmıştı Hüma değil de başkasının katinasın da ona geri dönüş ani ve beklenmedik diye yorum yapmışlardı o yüzden demiş olabilir diye düşündüm :süslü:

Ben huma nin kendi kartlari olayını anlamadım. Yani zaten benim seçtiğim kartlara göre yorumluyor kendi kart açmıyor ki ? Ayrıca bana artık cevap bile yazmayan adamla da ben evleniyorum:) ama bundan önceki falında bizim görüşme zamanlarımızı bilmişti hakkını yemiyim
Zaten bütün fallarda hemen evlendiriyorlar :) çok saçma. Tekrar görüşme olur mu ya da o arada farklı bir gelişme onu tutturunca çıktı sayıyorum ben

Evet hüma anda iyi güzsl analiz yapıyor gelecegi bilmem... Elif e baktrdm... Elif kafandaki soruları sormasanda cevaplıyo...sesli fal bi de... Cok profesyonel bence..

Back
X