- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
Ben denedim 1 2 gun once atmistim. Aslinda sonuclanmis bir isi sordum ama haftalar verdi oysaki ben aciklamistim oldu ama hayirli mi diye.. beni bildi soyle ki evlilige aska bakis acimi, beni nasil gorduklerini falan. Ne istedigimi.. gelecek icin sadece, 5ay verip iliski yorumu yapti 5ayim varmis. Huma 7 bilge 6 geysu da 5 vakit vermis oldu sınırı zorluyorum 3ü gorcemmbakalim gorelim tekrar yazicam zaten ama soyle bi durum var falcilar genelde beni bile bilmiyor Geysu hic degilse bunu anladi heh ama ben kendimi napayim.. bi de 2 defa bahsink actigim halde eski mevzuuma cevap vermedi. Oyle pembeci falan degil biraz mantiktan yurudu.ailemle alakali 1 sey bildi bir haksizlik var evet ama miras konusu falan degil. Herkesn miras meseleleri oluyo diye soyledigini dusundum.. hayatim aksadi falan deyince senin ihmalinde olmus vs dedi oysa ki oo bi bilseler ne isler geldi.. kisacasi duz mantik oyle bi faldı iste
Hee bu arada birkac sey icin kahve tek soru icin tarot oneriyor
not yukardaki fal Geysunun Tarot Falı yorumu)
Ek: kiyaslayacak olursam: geysu olsun huma olsun olumsuz bir sey soylemedi hatta huma bir insanin daha cok isteyecegi bir seyi "geri donusu" soylemesine ragmen humanin fali daha pahali olmasina ragmen, huma cok ozensiz ve ustunkoru bir bakim yapti bana. Geysu da oyle cok icime sindi diyemem asla ama zaten umdugumu bulamiyorum kac oldu ve bence geysu humadan iyiydi en azindan benim icin.. mesela lena da sen soylesin boylesin vs dediginde bildi ya ama huma beni sok etti ya ben ne bekliyodum! ama gelecege bakalim mutlaka yazicam unutmicam 1 ufak sey bile ciksa huma ya da sevmedigim baskasi olsa mutlaka yazarim kisacasi kotunun iyisi..