Binnaz Abla

Tarih geçti sevgilinle barışcaksın demişti baya oldu neredeyse 1 senedir birleşmedik.
Bu saatten sonra barışırsak buraya ayrıntısıyla yazarım ama zor ikimizde farklı yollar seçtik gibi döse dönerdi .Bende hiç aramıyorum unuttummu tamamen hayır ,peki onsuz yaşamaya alıştımmı evet.Dönerse sil baştan korkusu var artık zor olmaz artık.

varlikla bakılsa bilemi canim..cunku coook ilerki yasimdaki biseyide soyledi bana bunu nasil gorebilir aglamaktan basim agridi digerleridr cikcak diye 2kisiden fazlasida yorum yazmamis hala korky icindeyim ben

varlikla bakılsa bilemi canim..cunku coook ilerki yasimdaki biseyide soyledi bana bunu nasil gorebilir aglamaktan basim agridi digerleridr cikcak diye 2kisiden fazlasida yorum yazmamis hala korky icindeyim ben

Varlıkla bakıldıgını nereden biliyosun canım oyle herkes varlıklarla bakamaz ki hele falcıları oek sanmıyorum cok az öle insan onlar da tonla para alıyorlar

Varlıkla bakıldıgını nereden biliyosun canım oyle herkes varlıklarla bakamaz ki hele falcıları oek sanmıyorum cok az öle insan onlar da tonla para alıyorlar

cok detay anlatmasi ve uzak gelecek hkkndada yorumlarda bulunmasi ve şu son yazdigim çikan fali neticesinde oyle dusundum zaten fincan bahaneydi fincna bakmiyodu bana bakiyordu karsiya bakiyordu endiseliyim bna egitimimi de sevgiliminde olmiycagini soyledi ki 5 yilim bosa gitcek demektir bu...evlilik yolunuz acik deil nedemek yani hem basim hem midem agriyo

Bu tellwede vencaremos ve cliviaxxda bilmiş hem de net durumu soylemis gidişatı eski fallar a baktım şimdi.

Monaspeckle diye biri vardı tellwede o da durumu net bilmiş lara tarotu atmisim.Sultanfalci gelecekhabercisi acikkahvem Kocaalem bunlar bilememis durumlari.

cok detay anlatmasi ve uzak gelecek hkkndada yorumlarda bulunmasi ve şu son yazdigim çikan fali neticesinde oyle dusundum zaten fincan bahaneydi fincna bakmiyodu bana bakiyordu karsiya bakiyordu endiseliyim bna egitimimi de sevgiliminde olmiycagini soyledi ki 5 yilim bosa gitcek demektir bu...evlilik yolunuz acik deil nedemek yani hem basim hem midem agriyo
Neyle baktı kim baktı canım

bende durulmustum tekrar sardım eskilerden cok az kisi aldı özlüyorum valla :KK36: carada yaz merkta koyma :KK60:

Aynen öyle :KK50: ,o zamanlarımız cok daha guzeldi,hunharca fal atmamıza rağmen, cok fazl yeni kısılerı de denemedim, cıkan ya da tutan aynı kisiler oluyo genelde, tamam tatlım ara ara yoklarım seni :KK68: senin var mı yeni kesfin ya da haberin?

Canim aynen ama arada iyi falcilari var o zaman vence konuştuğun kişi ev mekan degisimi yaşayacak bu durum gözünü korkutuyor deMistI iki ay sonra taşındı. Cliviaxx direk ilişkiye sıcak bakmıyor sen de guven problemi yaşıyorsun falan demisti iyidi bayağı.Yalnız şu sultanfalci Gelecekten haberler çok kötüydu.

kahve arti tarot muptela taksim murat ama önermiyorum o yüzden ismini yazmadim ben hala rahatlatilmadim yalniz
Off cafe falcılarına mı itibar edysn kuzu yaa onlar nerden bilsin uzak gelecegi bu tarz işler daha farklı kişiler tarafından bakılıyor bana yıllar önce annem baktırmıstı o zaman ki sevgilim için benden ufaklıga selam soyle kaçsın gitsin o adamdan olmayacak demiş cok hayırsız demişti ne kızmıstm o zamanlar ama dedigi gibi olamdı ve iyiki de olmamıs :)) yani baska seylerle bakarsa geleckten haber verebiliyolar da cafelerde plmuyor o iş cnm benim

ben biryolunvarda fal baktirmaya subat ayinda basladim ve cemi ilk nisan da geldigini biliyorum (gerçi belki de eskiden vardi da görmemis olabilirim)
Canım ne zaman baktırdım inan bilmiyorum ama biz 1 yıldır ayrıyız o sanırım 3 4 aya demişti olmadı.Sildim falını.Olumlu olduğunu hatırlıyorum.

Back
X