Binnaz Abla

Aynen benim kız arkadasimla sevgilisi ayrılmıştı imkansizti barismalari ikisi de dikkat kafaliydi şimdi baristilar ve su an nisanlilar.Zamanlar hiç alakası yok bir erkek karsidaki kıza guveniyorsa onu az da olsa seviyorsa oLuyör tabi allah nasip ederse.Başka kızla takılır konuşur belki ama sen farkliysan az da olsa aklında varsindir .

Aynen benim kız arkadasimla sevgilisi ayrılmıştı imkansizti barismalari ikisi de dikkat kafaliydi şimdi baristilar ve su an nisanlilar.Zamanlar hiç alakası yok bir erkek karsidaki kıza guveniyorsa onu az da olsa seviyorsa oLuyör tabi allah nasip ederse.Başka kızla takılır konuşur belki ama sen farkliysan az da olsa aklında varsindir .
Off kuzu yaa aklında degil yanında olmak istorun ben :(

Kızlar fallardan bağımsız bir şey söylemek istiyorum bir çok ilişkim oldu şunu çok net diyebilirim beni üzen kalbimi kırıp ağlatan kimsenin yaptığı yanına kalmadı kimler geri dönmedi ki. Aylar sonra ne pişmanlıklar gördüm ben o zamanlar fal baktırmıyordum ama hep geldiler buna ister karma diyin ister ilahi adalet diyin bir gün olur karşınıza gelir olumsuz düşünmeyin ne olur:(

Kızlar fallardan bağımsız bir şey söylemek istiyorum bir çok ilişkim oldu şunu çok net diyebilirim beni üzen kalbimi kırıp ağlatan kimsenin yaptığı yanına kalmadı kimler geri dönmedi ki. Aylar sonra ne pişmanlıklar gördüm ben o zamanlar fal baktırmıyordum ama hep geldiler buna ister karma diyin ister ilahi adalet diyin bir gün olur karşınıza gelir olumsuz düşünmeyin ne olur:KK43:

Canim benim durumumda şöyle bişey benden 7 yaş büyük ve beni gerçekten sevdiğini hissetmiştim ama bi gün tamamen numarasına kadar değiştirdi sildi herşeyini hiç ulaşamadım e tabi farklı şehirlerdeyiz :) ve aylar sonra Allah adamın benimle yaşıt kardeşini karşıma çıkardı.. Tesadüfen öğrendimki abisi nişanlanmış 2 ay önce :) benim ne kadar kalbim kırıldı tahmin edemezsiniz halada bu acı içimde henüz yeni olmuş bi olay eylülden bu yana. Çok ah ettim

O da olur kzmnt kuzum.Bak bugün is buldum yarın başlıyorum inanır misin çok sevinemedim.Aklıma geldi benimki özledim be yanında olsaydım dedim.İnş olur mavikurdelenin dediği gibi bazı erkekler dönüyor bir şekilde ben de çok gördüm çevremden inş olacak.

O da olur kzmnt kuzum.Bak bugün is buldum yarın başlıyorum inanır misin çok sevinemedim.Aklıma geldi benimki özledim be yanında olsaydım dedim.İnş olur mavikurdelenin dediği gibi bazı erkekler dönüyor bir şekilde ben de çok gördüm çevremden inş olacak.

Yok canım imkanszı bitti gitti kapandı o mevzu yani diceğim o ki kaderinse el getirir sel getirir yel getirir kaderinde yoksa el götürür yel götürür sel götürür akışa teslim ol

evet cnm insallah..bazi falcilarda bu senin kaderin yada kaderinde yok demeyi cok severler oda ayri mevzuu

icime bi umut geldi biz cok kusuyoruz ve falcilar kaderinde yok diyolar ama adamin bana guveninin sonsuz oldugunu biliyorum belki gelir ha

Evet kuzu o da dogru cok haklısın senelerce ayrı kalıp evlenenler var

ben beklerim bi evlilik dusunse...biri bana bu adami bekle deger dedi hatta beklerimde bazilarida yolun kapali vs vs demese insanin aklina giriyo bazan falcilar

Canim benim durumumda şöyle bişey benden 7 yaş büyük ve beni gerçekten sevdiğini hissetmiştim ama bi gün tamamen numarasına kadar değiştirdi sildi herşeyini hiç ulaşamadım e tabi farklı şehirlerdeyiz :) ve aylar sonra Allah adamın benimle yaşıt kardeşini karşıma çıkardı.. Tesadüfen öğrendimki abisi nişanlanmış 2 ay önce :) benim ne kadar kalbim kırıldı tahmin edemezsiniz halada bu acı içimde henüz yeni olmuş bi olay eylülden bu yana. Çok ah ettim

Bir insanın mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulamaz hiç merak etme yanına kalmaz mümkün değil nasıl canın yanmıştır tahmin ediyorum ama zamanla her acı etkisini yitirmeye mahkum sonra bırak o düşünsün

Evet kuzu o da dogru cok haklısın senelerce ayrı kalıp evlenenler var

ben beklerim bi evlilik dusunse...biri bana bu adami bekle deger dedi hatta beklerimde bazilarida yolun kapali vs vs demese insanin aklina giriyo bazan falcilar

Bir insanın mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulamaz hiç merak etme yanına kalmaz mümkün değil nasıl canın yanmıştır tahmin ediyorum ama zamanla her acı etkisini yitirmeye mahkum sonra bırak o düşünsün

Kesinlikle, öyle başkasını sevebilirmiyim bilmiyorum ama Allahım herşeyin hayırlısını bilir. Benim bu olaydan dolayı aylardır zaten çok canım yanıyor ne kadar beklesemde gelmicek biliyorum zaten gelse bile ben gururluyum istemem o kızı bıraksa o kız üzülecek bişey yapamam vicdanlıyım

Kızlar bırı lutfen Elıf hanzade için yorum yapsınnn degermııı dedıklerı cıkıyomuuu

Çok tatlı bir kadın, pembeci diyen çok var. Ben kendisine pembe tablo olmasın demiştim, baya uzun net açıklamış bana. Henüz çıktı diyemem ama an iyiydi
Sagol cnm..yani ucreti yuksek tarıhı cıkmıyosa baktırmıyım dıyorum bılemedım:)

Back
X