Binnaz Abla

Sen ne zaman fal baktırmıştın? Bana ocak dedi
Ben 10 ağustosda baktırdım en son sezgiye. Kasım için vade vermişti. Tutmadı. Gelişmeler de onun dediği gibi olmadı. Yeni baktıran arkadaşlarıma aralık sonu demiş.
sezgi bana kasım ortası baktırdığımda aralık demişti. kesin bir süre de vermemişti. şu an her şey tam olarak çözülmese de onun dediği gibi gidiyor. yani o tipik "vadeci"lerden değil. tipik vadecilerden olmayan bir de nehir ve semayı gördüm.
Nehir bana olumlu bakmıştı ama şimdilik birşey yok. 3 vade demiş, 3 gün 3 hafta 3 ay yani. Ama o da tutmadı. Semayı denemedim. Artık bakmıyorum zaten.

sezgi bana kasım ortası baktırdığımda aralık demişti. kesin bir süre de vermemişti. şu an her şey tam olarak çözülmese de onun dediği gibi gidiyor. yani o tipik "vadeci"lerden değil. tipik vadecilerden olmayan bir de nehir ve semayı gördüm.
bana da aralık sonlarına kadar dedi sezgi ama iddalı degilim dedi tarih konusunda takılma dedi , 2017 itibariyle işte bu diyeceksin dedi bakalım . :( bitsin gitsin su lanet yıl ya hayatım allak bullak oldu geldimi heryerden geliyor valla

Ben 10 ağustosda baktırdım en son sezgiye. Kasım için vade vermişti. Tutmadı. Gelişmeler de onun dediği gibi olmadı. Yeni baktıran arkadaşlarıma aralık sonu demiş.

Nehir bana olumlu bakmıştı ama şimdilik birşey yok. 3 vade demiş, 3 gün 3 hafta 3 ay yani. Ama o da tutmadı. Semayı denemedim. Artık bakmıyorum zaten.
Siz sezginin falı %70 cıktı yazmamışmıydınız benmi yanlış hatırlıyorum hatta siz yazınca cok mutlu olmuştum demekki çıkıyo diye:KK17:

Siz sezginin falı %70 cıktı yazmamışmıydınız benmi yanlış hatırlıyorum hatta siz yazınca cok mutlu olmuştum demekki çıkıyo diye:KK17:
anlık durumları ve faldan sonraki 1 aylık süreci bilince öyle yazdım ama 2 esas olay vardı, onlar farklı gelişti. Sonuç ve gelişmeler tutmadı. Karar vermekte erken davranmışım :110:

anlık durumları ve faldan sonraki 1 aylık süreci bilince öyle yazdım ama 2 esas olay vardı, onlar farklı gelişti. Sonuç ve gelişmeler tutmadı. Karar vermekte erken davranmışım :110:
3 ay üst üste baktırdım sezgiye. Hepsini toplarsam %40 çıktı diyebilirim.
olumsuz mu gelişti :KK43:
hayatımla ilgili 1 olumlu 1 olumsuz öngörüde bulunmuştu. Ağustosdan beri gerçekleşmedi ikisi de. Zamana takılmamak lazım deniyor. Kimbilir belki ikisi de gerçekleşir ilerleyen dönemde. Sezgi dışında da herkes bana gelinlik giydirdi. Ama şu an sadece durağanlık var.

Ben ağustos gibi baktırmıştım her şey onun dediği gibi ilerledi, hiç umursamamıştım okuduğumda falı ama böyle yani.

olumlu muydu falı peki? ben de öylesine krize girince attım ve hiç tahmin etmediğim kadar çok şey bilmiş, verdiği harfler de öyle sıradan harfler de değildi beni ilgilendiren ve durumuma acayip uyan birinin harfleriydi çok şaşırdım

olumlu muydu falı peki? ben de öylesine krize girince attım ve hiç tahmin etmediğim kadar çok şey bilmiş, verdiği harfler de öyle sıradan harfler de değildi beni ilgilendiren ve durumuma acayip uyan birinin harfleriydi çok şaşırdım
Olumluydu evet ilginç bir tablo çizmişti hiç ihtimal vermediğim bir şeydi. Ama aynen öyle bir durum oluştu.

vayy akrepgoz nasıl öylee? güzel yorumlamıs..cıkanlar oldu mu aybalam?

binnazda 34 liram var. önerebileceğiniz birileri var mı?
nehir nil şevval benna denedim şimdiden söyleyeyim

Evettt harfi harfiyen hemde
hadi yaa bana iletişim var dedigi tarih kasım bitmedendi , patladı saymıyorum cunku tarihler degişebilir falı da cok guzeldi ama bakalım yani henüz cıkan hiç bişi yok fal müthişti anda bile bu kadar iyi olması yeter ama gelecek herkese pembe yapıyo diyolar bosuna ümit etmek istemiyorum .

Back
X