Binnaz Abla

Evet o yüzden kendimi fal batağında buldum:) bi de 2 kez ayrılık olacak dedi ama ondan sonra hiç baktırmadım
Üzüldüm kötüler cıkıyor işte..forumda kımse begenmemiş ucuzda degıl o sebeb baktırmıcam sanırım..sezgının falını okuyup okuyup morel buluyorum bakalım:((

Üzüldüm kötüler cıkıyor işte..forumda kımse begenmemiş ucuzda degıl o sebeb baktırmıcam sanırım..sezgının falını okuyup okuyup morel buluyorum bakalım:KK43:(

Ya gerçekten ben de çok beğenmedim o Kadar iyi durum analizi yapan kişiler varken boşver derim:) sezgi sana ne kadar süre verdi

Ya gerçekten ben de çok beğenmedim o Kadar iyi durum analizi yapan kişiler varken boşver derim:) sezgi sana ne kadar süre verdi
Şubat sonu.2016 da hiçç bişey bekleme gözyaşına devam dedı resmen:( aralık sonu bı hbr var ama devamı şubatta netlesır dedı.dedıgı gıbı ıletleyrn durumlar var umarım sonuda cıkar.. aralık sonu bı hbr gelırse sezgının dedıgı gıbı ufak bı hbr olursa heleee sezgı favorım olur bıdajada kimseye gıtmemo zamsn.. bakalım sen baktırdın mı

Şubat sonu.2016 da hiçç bişey bekleme gözyaşına devam dedı resmen:KK43: aralık sonu bı hbr var ama devamı şubatta netlesır dedı.dedıgı gıbı ıletleyrn durumlar var umarım sonuda cıkar.. aralık sonu bı hbr gelırse sezgının dedıgı gıbı ufak bı hbr olursa heleee sezgı favorım olur bıdajada kimseye gıtmemo zamsn.. bakalım sen baktırdın mı

Aslında olumlu konuşmuş sana da 1 ay hemen geçiyor diğer falcılar neler demişti paralel gidiyor mu? Valla ben de dayanamadım attım Bugün falım geldi :)

Aslında olumlu konuşmuş sana da 1 ay hemen geçiyor diğer falcılar neler demişti paralel gidiyor mu? Valla ben de dayanamadım attım Bugün falım geldi :)
Sezgıye mı attın begendın mi bari?? Hepsı farklı bende bı grup donucek arakık bıtmeden dıyo bı grup mayısı bulur bı grup subat:) bende falcı cokl ne yazıkkı:((

Sezgıye mı attın begendın mi bari?? Hepsı farklı bende bı grup donucek arakık bıtmeden dıyo bı grup mayısı bulur bı grup subat:) bende falcı cokl ne yazıkkı:KK43:(

Bende baya bi kişiye baktırdım her güne 1 tane:) ya beğendim sezgiyi okuyup okuyup keşke olsa diyorum:)

Gecmiş-an döktürdü bende profesyonel bi falcı ... Benm sormadıgım soruları bile cevaplamıştı... Karman çorman değildi yani giriş gelişme sonuc ... Net bi anlatımdı
bende geçmiş meçmiş hiç yoktu. giriç gelişme sonuç da yoktu karman çorman :) aynı 4 cümleyi tekrarlamış durmuş. elle tutulur bir yanı yoktu. enerji meselesi diyelim o zaman

bende geçmiş meçmiş hiç yoktu. giriç gelişme sonuç da yoktu karman çorman :) aynı 4 cümleyi tekrarlamış durmuş. elle tutulur bir yanı yoktu. enerji meselesi diyelim o zaman

kub onun için Ankara'da çok ünlü olduğunu yazmış daha önce. baktırmadan önce araştırırken gördüm :) ama kesinlikle enerji meselesi

kub onun için Ankara'da çok ünlü olduğunu yazmış daha önce. baktırmadan önce araştırırken gördüm :) ama kesinlikle enerji meselesi
bence yetenekli hatun... çok sıra yoksa ben de denemek isterdim öylesine. ama gelecekten bir şey ummamak gerek. fal orucuna girdim 10 gündür

valla ben de gördüm hatta büyük bir heyecanla attım ama tutmadı maalesef :D

Back
X