Binnaz Abla

Migrenim tutmasa deneyebilirdim :(
Kızlar bu topikte kartlarla fal bakmayı bilen varsa, fallaşabiliriz. Kahve+iskambil bakıyorum; ama normalde bakmamaya çalışıyorum, bakınca kötü hissediyorum, şu an canım aşırı sıkıldı bir duruma ve kendi kendime de yorum getiremiyorum, zorlanıyorum, o yüzden kart falı bakmayı bilen biri varsa fallaşmak istiyorum.

Merhabalar arkadaşlar şimdiden hepinizin Yeni Yılını Kutlarım yeni yılda bütün güzelliklerin sizi bulması dileğiyle gönlünüzden geçen tüm dualarınız ve istekleriniz kabul olur inşAllah ben 1 senedir tellwede fal baktırıyordum şu aralar Binnaz abladan geçtim Efsun Aksoy,Eylem Tüzün ve Deva Akışına baktırdım bide Yağız Er'e şu anda sadece iki kişiyi merak ediyorum Şevdar Avaz ve Ayça Seçkin aranızda bunlara fal baktıranınız yokmu gelecekle ve şu anla ilgili hangisi iyi dersiniz,tellwede de tavsiye edebileceğim kişiler Geleceğin Şifresi,Kumdan Kadın ve Şennur Abla bunların falları çıktı ama Kumdan Kadın ve Sennur Abla yok artık geri dönerlerdi bilmem ama yorumları isabetli ve güzel

Kızlar bir arkadaşım için soruyorum son zamanlarda yesilcingeneye fal atan var mı nasıldır iyisidir?

Kızlar bir arkadaşım için soruyorum son zamanlarda yesilcingeneye fal atan var mı nasıldır iyisidir?
son falı hariç bana bir senedir dediklerinin çoğu çıkmıştır severim kendisini siz bilirsiniz yine de etkilemek istemem size çıkar mi çıkmaz mı bişey diyemiycem

Peki nerde hangi sitede
Mesajlarini okudum icim bir ciz etti. Yurekten diliyorum hayirlisiyla bir an evvel yuvani kurtarmani. Bol bol dua et e mi? En guzel terapi sekli ayrica. Bebisin uyuyunca sakin bir ortamda bol dua et.
Baktirdigin fallarin vadesi dolmadan cok saldirmamaya calis. Ben de evliyim o yuzden daha da icime dokundu mesajin...
2018 yilinin cok guzel olacagina inan, oyle olsun insallah.
Tellwe icin notum cok ovulen geysu ve yesilcingene ye atacaksan kahve at, bende kartta iyi degillerdi.

Merhaba canım Geysudan çoğu kişi memnun ben baktıramadım kendisine ama iyi diyorlar Şevdar çok pahalıya bakıyor bence nurbanuyu hiç bilmiyorum
3ünede baktırdım canim nurbanu ve geysu hemen hemen aynıydı sevdar bi tık farkliydi da kafam karisti ama haklisin kesinlikle o para verilmez

Mesajlarini okudum icim bir ciz etti. Yurekten diliyorum hayirlisiyla bir an evvel yuvani kurtarmani. Bol bol dua et e mi? En guzel terapi sekli ayrica. Bebisin uyuyunca sakin bir ortamda bol dua et.
Baktirdigin fallarin vadesi dolmadan cok saldirmamaya calis. Ben de evliyim o yuzden daha da icime dokundu mesajin...
2018 yilinin cok guzel olacagina inan, oyle olsun insallah.
Tellwe icin notum cok ovulen geysu ve yesilcingene ye atacaksan kahve at, bende kartta iyi degillerdi.
Teşekkür ediyorum gerçekten zor bir 3 ay geçirdim ve bitçek gibi de değil sonu iyi olur umarım

Şu yesilcingeneye para kaptirmayin artik Allah askına yazık ya size başımdan geceni anlattım kızlar hala mı? Sorudan yürüyo yani hiçbir numarası yok!

Şu yesilcingeneye para kaptirmayin artik Allah askına yazık ya size başımdan geceni anlattım kızlar hala mı? Sorudan yürüyo yani hiçbir numarası yok!

Canım 1 yıldır yeşilçingeneye fal baktırıyorum hiç sorumdan yürüdüğünü görmedim ve ben sorularımda detay veren biri de değilim enerjiniz belki hiç tutmamıştır ama bana yaptığı tüm uyarıları yaşadığımı söyleyebilirim :)

3ünede baktırdım canim nurbanu ve geysu hemen hemen aynıydı sevdar bi tık farkliydi da kafam karisti ama haklisin kesinlikle o para verilmez
Sen bilirsin canım ama açıkçası bir fal için 100 TL çok,insan güzel bişeyler duymak istiyor aslında umudumuz hep var yarınlar için iyi şeyler olucak diye.Bilmiyorum ama birkaç iyi veya kötü cümleler için o parayı vermek mantıklı gelmiyor bana

Teşekkür ediyorum gerçekten zor bir 3 ay geçirdim ve bitçek gibi de değil sonu iyi olur umarım
Seni anliyorum ben de bir yili askin bir suredir bekleyisteyim. Ilk zamanlar nefes almakta zorlanirdim. Artik alabili
Bana da uymadi, aslinda gormus ama kisileri yanlis gormus ve detayli bakmamis gibi bir sey oldu. Ama begeneni bu kadar cokken atmayin diyemem. Bana denk gelmedi diye dusunuyorum. Geysu da ayni sekilde. Ikisine de kart atmayin, kahve atin.

Back
X