tolincaann günaydınnn sabah işe gitmeden bakayım dedim kızlarr dün 10 kişiyi evimde gördüm rüyamda falcı deniz diye birisini bekliyorduk bizim evde gelip fal bakacaktı

,sonra hadi siz bizde kalın diyordum hepiniz geçti çünkü gece, düşün ne kadar etkilemiş beni , eğer savunucular arasında ben de ima ediliyorsan canım şahsım adına her 2 grupta da değil deep, burda samimiyetine güvendiğim grup içinde veya gruba sayıdan dolayı dahil olamayan bir iki kişinye de bunun gibi çirkin bir şeyi yakıştıramafdığımı,inanmak istemediğimi defaten yazdım.. ortamın gerginliği beni de üzdü..deeple de ben burda ankara topğinde burda hatırlarsan ankaradaki nuran ı gören bilen duyan var mı nerede fellik fellik fellik ararken onun bana bulabilmem adına yazdığı mesajla tanıştım, sonrası geldi, hikayesini bilirim , benim hikayemi o bilir .. ben ki şurda özelden yazdığım kişiler bile sınırlıyken güven olgum ve samimiyet algım yüzünden .. ve onun iyi niyetine, hepimiz gibi kült konularda müzdarip olan ve yine burdan hepimiz gibi bahsi geçen falcılara gidip yine duramadım attım ben de dediklerini veya ne bileyim ona gecenin bi yarısı rahatsız eder miyim sorunsalını sormadan açıp kendimle ilgili sorunlarım için fikir alıyorsam ve bunu seve seve seve yapıyorsa.. insaniyete de ben gibi varolan her kavramdan daha önem veriyorsa.. ben nasıl deep bunları yapmıştır diyebilirim? kendi adıma açıklamamı yaptım.. ve yine diyim burdaki herkes değil elbet de çürük elmalar çıkacaktır ama nicedir burda olan gözlemlediğim,iyi niyetine inandığım belli başlı kimselere böylesine ucuz ve onursuz bir davranışı yakıştıramam.. herkes gibi ben de en özellerimi çoğuyla paylaştım falcıların , tedirginim

aniston, kyrenia, lale,marple,incesaz,tolin,bermuda,thalix,baldankabak,cherry,urminaa,audrey,nurayya,grey,zezii,deep aklıma gelmeyen varsa alınmasın lütfen.. hepinizle dışarda arkadaş olabilecek kadar sevdim sizi.. umarım bu konu aydınlanır.. rüyama bile girdi ..