- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 358
- 38
- Konu Sahibi VivianLeigh
-
Kiz buydu:)yuz seklini benzetmistik
Sac kesiminide yaptircan demi sekerimGitmişken manikür de mi yaptırsam?
Ben de bu sabah beğendiğim parfümlere bakıyordum net.ten ama çok pahalı be. Issey miyake veHugo Boss Femme'i çok beğeniyorum. Alamam şimdilik. Fallara verene kadar neler almıştık neler.
Bende size yuz icin brown elektrikli firca kullanan varmi diye soracaktimFallara verene kadar mis gibi lazere gitmistim. Parasizliktam erteledim hep simdi bakinca klinikte yaptiracak kadar para gitmis
Kizlar philips lumea kullanan var mi aramizda ?
Ben agda disinda hicbir sey tercih etmiyoum kuzumFallara verene kadar mis gibi lazere gitmistim. Parasizliktam erteledim hep simdi bakinca klinikte yaptiracak kadar para gitmis
Bayilirimmmm kiBen siyah hastasiyim gunluk bu tarz giyinmeyi cok severim
Cheryy beryninde rengi buna benziyor uygun fiyatli guzel bir kizmizi ariyorum bende flormar,pastel onerisi olan kizlar :)
Bende size yuz icin brown elektrikli firca kullanan varmi diye soracaktim
Ben maybelline candy apple derimCheryy beryninde rengi buna benziyor uygun fiyatli guzel bir kizmizi ariyorum bende flormar,pastel onerisi olan kizlar :)
Ben bugun yakasi kurklu parcali suet bir uuzn hirka aldim siyah bayilarakBayilirimmmm kihbende bu ara saplalara taktim uzun kabanlarla bayiliyorum gri istiyorum bi tane zarada var bu ay fallara harcamadigim parayla onu alicamm efendimmmmm
Flormar 321 kırmızının hasıdır. Ama ben siyah ya da frenç tercih ediyorum tırnaklardaCheryy beryninde rengi buna benziyor uygun fiyatli guzel bir kizmizi ariyorum bende flormar,pastel onerisi olan kizlar :)
Ben ilk seansa gittim lazerde. Lumea kalıcı çözüm sunmuyor. Ona vereceğin parayı lazer epilasyona ver daha mantıklıFallara verene kadar mis gibi lazere gitmistim. Parasizliktam erteledim hep simdi bakinca klinikte yaptiracak kadar para gitmis
Baldan bende istiyorum lazere baslamak usendim cok kurtulup bitmesi en guzeli ama korkuyorumda iyi bir yer bulmak lazimFallara verene kadar mis gibi lazere gitmistim. Parasizliktam erteledim hep simdi bakinca klinikte yaptiracak kadar para gitmis
Greyim sen anadolu yakasindami gidiyorsun ?Ben ilk seansa gittim lazerde. Lumea kalıcı çözüm sunmuyor. Ona vereceğin parayı lazer epilasyona ver daha mantıklı
Greyim sen anadolu yakasindami gidiyorsun ?
Evet kuzum anadolu Yakası :)Greyim sen anadolu yakasindami gidiyorsun ?
Ozeleeee gel bebegimmmEvet kuzum anadolu Yakası :)
Hatta çok güzel bir merkez kesinlikle öneririm. Kartalda asestik Merkezin adı. Pendikte de şubesi var. Ben yakın olduğu için bana pendiktekine gidiyorum. Banada sağolsun forumdan bir arkadaş önermişti.Greyim sen anadolu yakasindami gidiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?