Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

Ben ilk seansa gittim lazerde. Lumea kalıcı çözüm sunmuyor. Ona vereceğin parayı lazer epilasyona ver daha mantıklı

Evet kalici degilmis ama zaten cikma suresi 3 4 ayi buluyormus, 3 ayda bir 20 dk ayirip islemi tekrarlayin diyorlar. Zaten alet uzun sure gider. Bende lazerde hem kolum, hem tum bacak, hem bikini, hem koltuk alti derken ciddi meblag oluyor, bunu alirim her yeri hallederim diye dusundum. Ama senin dedigin de mantikli tabi. Bilemiyorum aslinda. Of hep kadina hep kadina valla her sey dert, ne vardi kil tuy olmasa

Baldan bende istiyorum lazere baslamak usendim cok kurtulup bitmesi en guzeli ama korkuyorumda iyi bir yer bulmak lazim

Aynen cok dikkat edin kizlar, koltuk altinda yanlis uygulama ter bezlerini zedeliyormua surekli terliyormussun ve ameliyat gerekiyormus. Biraz da bundan cekiniyorum, duzgun doktor kontrolunde cok pahali.

Son düzenleme:
Kuzum bu lazere başlamadan önce bayağı bi araştırdım. Genelde çoğu kişi lazer epilasyonu öneriyor . Tüyler bir daha hiç çıkmamış sekiz seanstan sonra. Düşünsene bir daha tüyler çıkmayacak , Büyük rahatlık. Ama Lumea öyle değil. Kullanmayı bıraktığında tüyler yine çıkmaya devam ediyormuş.Atış sayısı da bitiyor üstelik . Ama yine de şu artısı var Lumeanın evde kendin uygulayabiliyorsn . Mahrem ve temizlik konusunda iyi .

Aslinda haklisin canim ya. Ise girince olmazsa toptan lazere gideyim, erteledik 1 2 ay daha erteleyelim

Hatta çok güzel bir merkez kesinlikle öneririm. Kartalda asestik Merkezin adı. Pendikte de şubesi var. Ben yakın olduğu için bana pendiktekine gidiyorum. Banada sağolsun forumdan bir arkadaş önermişti.

kuzum kartal,pendık bana cok uzak
cadde,kadiköy,altınuzade,fıstıkagacı o cevrede bı yerlere bakabılırım ben kartal baya uzak oluyor malum trafık ztn ben bır arastırıyım bakıyım bızım tarafta bana yakın yerlere bende yanı hem mahrem sonuçta hemde temizlik olayı yüzünden baya tereddut edıyorum gıcık huylarım var benım rahatsız olurum evde kendım yapıyorum manıkur,pedıkurumü bıle hijyenik değildir diye düşünüp

Kızlar fistiklar sizi takip ediyorum ama yazamıyorum çünkü çok yoğun olarak duâ ediyorum.
Hepinizi öpüyorum

canım bizede söyle ettiğin duaları bizde başlayalım,birbirimiz içinde okuyalım hatta o kadar fal baktırdık bir hayrını görmedik en azından artık bir yararımız olsun bırbırmızede

Benazir eve kendini zor atti ve uyudu bence

ztn yorgunduda ıs var yarın bende yatar muahhhh kızceler hepınize @benazir Grey_ bermuda VivianLeigh Baldankabak Nefs

ben bu duayı hep okurum kızlar sizinlede paylaşıyım Allah rahatlık versin hepimize

fotografı aldıgım yerdede bu açıklama vardı opuyorum hepinizi ..

İnşirah Suresi Kur'an'ın 94. suresidir. Mekke'de indirilmiştir. 8 ayetten oluşmaktadır. İnşirah Suresi, İslam inancına göre insanın sıkıntıların giderilmesini ve kalbinin ferahlamasını sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…