- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi VivianLeigh
-
Ben ilk seansa gittim lazerde. Lumea kalıcı çözüm sunmuyor. Ona vereceğin parayı lazer epilasyona ver daha mantıklı
Baldan bende istiyorum lazere baslamak usendim cok kurtulup bitmesi en guzeli ama korkuyorumda iyi bir yer bulmak lazim
Kuzum bu lazere başlamadan önce bayağı bi araştırdım. Genelde çoğu kişi lazer epilasyonu öneriyor . Tüyler bir daha hiç çıkmamış sekiz seanstan sonra. Düşünsene bir daha tüyler çıkmayacak , Büyük rahatlık. Ama Lumea öyle değil. Kullanmayı bıraktığında tüyler yine çıkmaya devam ediyormuş.Atış sayısı da bitiyor üstelik . Ama yine de şu artısı var Lumeanın evde kendin uygulayabiliyorsn . Mahrem ve temizlik konusunda iyi .Evet kalici degilmis ama zaten cikma suresi 3 4 ayi buluyormus, 3 ayda bir 20 dk ayirip islemi tekrarlayin diyorlar. Zaten alet uzun sure gider. Bende lazerde hem kolum, hem tum bacak, hem bikini, hem koltuk alti derken ciddi meblag oluyor, bunu alirim her yeri hallederim diye dusundum. Ama senin dedigin de mantikli tabi. Bilemiyorum aslinda. Of hep kadina hep kadina valla her sey dert, ne vardi kil tuy olmasa
Aslinda haklisin canim ya. Ise girince olmazsa toptan lazere gideyim, erteledik 1 2 ay daha erteleyelimKuzum bu lazere başlamadan önce bayağı bi araştırdım. Genelde çoğu kişi lazer epilasyonu öneriyor . Tüyler bir daha hiç çıkmamış sekiz seanstan sonra. Düşünsene bir daha tüyler çıkmayacak , Büyük rahatlık. Ama Lumea öyle değil. Kullanmayı bıraktığında tüyler yine çıkmaya devam ediyormuş.Atış sayısı da bitiyor üstelik . Ama yine de şu artısı var Lumeanın evde kendin uygulayabiliyorsn . Mahrem ve temizlik konusunda iyi .
Kesinlikle canım pişman olmazsın. Ama güzel bir merkez bulman lazım. Çok iyi araştır.Aslinda haklisin canim ya. Ise girince olmazsa toptan lazere gideyim, erteledik 1 2 ay daha erteleyelim
Hatta çok güzel bir merkez kesinlikle öneririm. Kartalda asestik Merkezin adı. Pendikte de şubesi var. Ben yakın olduğu için bana pendiktekine gidiyorum. Banada sağolsun forumdan bir arkadaş önermişti.
Bende de her tonun ayri tonlari var kizlardesim amerikaya gidecek ondan opi ve essie isteyecegim liste yapiyorum simdi bir tonEki Görüntüle 1707092 Eki Görüntüle 1707093
o.p.ı rengının güzelliğiVivianLeigh ben chine glaze -salsayı kullanıyordum kırmızı olarak pasteldekı yakın renklerı göstermısler buldum uygun fıyatlı ohhh pastel 99-119-130 birde 79 demişler
Kızlar fistiklar sizi takip ediyorum ama yazamıyorum çünkü çok yoğun olarak duâ ediyorum.
Hepinizi öpüyorum
Bizede et bacim ya neler okudugunu da bizimle paylas bizde okuyalimKızlar fistiklar sizi takip ediyorum ama yazamıyorum çünkü çok yoğun olarak duâ ediyorum.
Hepinizi öpüyorum
@benazir kızz kuaförden sonra beyaz atlı prensını buldunda bızımı unuttun =)) ses verr =))
Benazir eve kendini zor atti ve uyudu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?